Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
pik. έγραψε:Η gestione sportiva καταλαβαινει οτι με τον Λεκλερκ δεν θα εχει την εξελιξη που χρειαζεται.
Δεν εχει εμπειρια ,ο ενας εχει νικησει 8 αγωνες και ο αλλος εχει παλεψει για τουλαχιστον 9 πρωταθληματα,ειναι χαοτικη διαφορα.

τωρα αυτα περι φονεα ,καπρικαρεα,ημιθεου ,αγγελικης μορφης κλπ ειναι μεσα στο παιχνιδι.
Να χαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμε...

επισης κατι άλλο αν μου επιτρεπετε...
Ο Νορις το κουλαδι που ελεγε οτι αν εχεις μονοθεσιο ειναι ευκολο το πρωταθλημα,εχασε με το καλυτερο μονοθεσιο. :s_biggrin
Ο Λεκλερκ με το παρολιγον καλυτερο μονοθεσιο,επισης εχασε!!!!! :roll:
Ουτε πρωτος ουτε δευτερος. :lol:

και νικησε ο Φερσταππεν με το τριτο καλυτερο!!!!!
ΑΞΙΟΣ. ΜΑΓΚΑΣ. :help:
Συγνωμη αλλα αν αυτο δεν ειναι ξεφτιλισμα,το τοτε τι ειναι ;
Ας σοβαρευτουμε επομενως...

ΑΝ του Τζον Τζον του βγει το στοιχημα, θα γραψει ιστορια σαν τον παππου του με τον Σουμι...
αυτο κυνηγαει ο Τζον .
Τα υπολοιπα ,πωλησεις μαρκετινγκ χρημα προωθηση διαφημιση και ανεβασμα της Φερραρι,τα εχει καταφερει ηδη

FORZA LEWIS
FORZA FERRARI.

Κάπως έτσι είναι. Η κίνηση του Λούης δεν ήταν απλά "φέρτε τον καλύτερο οδηγό του γκριντ". Η λογική είναι πιο μακροπρόθεσμη. Ο στόχος ήταν να έρθει ένας άνθρωπος όπως ο Λούης με την εμπειρία που έχει μαζέψει σε σύγχρονη F1 winning team να μεταμορφώσει την ομάδα.

Ήδη ο Βασέρ έχει φέρει τον αέρα "χαλαρότητας" που χρειαζόταν και αποδεδειγμένα η ομάδα δουλεύει καλύτερα.

Έχει ήδη δώσει κατευθύνσεις για τη ανάρτηση (αλλάζει τελείως το πλάνο και πάνε σε pull-rod από push-rod) και για το τιμόνι με δικό του σχεδιασμό.

Από κάτι τέτοια μαθαίνει η ομάδα και εξελίσσεται.

Παρ'αυτά, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αλλά θέλω να διαψευστώ.

Ένα θέμα που πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσει είναι η συνεργασία του με τον Adami ο οποίος ήταν ο μηχανικός του Κάρλος και του Σεμπ, αλλά νομίζω θα τα πάνε καλά.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#881075 Ο Λιουις ηρθε στην Ferrari να τους μαθει πως κερδιζεις ΠΠ γιατι εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε και δεν θυμουνται πια.

Δεν εχει σημασια αν θα παρει αυτος το 8ο ή ο Λεκλερκ το 1ο, το θεμα ειναι να ξυπνησει η ομαδα.

Ο Λεκλερκ μονο να κερδισει εχει απο αυτο.

Αληθεια η Αντζελα πως και γυρισε; Δεν ηταν προσωπικοι λογοι τελικα που εφυγε απο την ΜΒ;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
PaNick67 έγραψε:Αληθεια η Αντζελα πως και γυρισε; Δεν ηταν προσωπικοι λογοι τελικα που εφυγε απο την ΜΒ;

Νομίζω κάτι υπάρχει από πίσω. Πιθανόν να ήταν clause να φύγει νωρίτερα γιατί θα την έπαιρνε μαζί του στη Φερράρι μην εκτεθεί σε διάφορες πληροφορίες.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Nikos! έγραψε:Ο στόχος ήταν να έρθει ένας άνθρωπος όπως ο Λούης με την εμπειρία που έχει μαζέψει σε σύγχρονη F1 winning team να μεταμορφώσει την ομάδα.

Ο γιος του Γιος δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος + ότι θα μπορούσε να οδηγεί για τα επόμενα 6-7 χρόνια (και όχι 2-3 μαξ).

Nikos! έγραψε:θέλω να διαψευστώ

Κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
pik. έγραψε:Η gestione sportiva καταλαβαινει οτι με τον Λεκλερκ δεν θα εχει την εξελιξη που χρειαζεται.
Δεν εχει εμπειρια ,ο ενας εχει νικησει 8 αγωνες και ο αλλος εχει παλεψει για τουλαχιστον 9 πρωταθληματα,ειναι χαοτικη διαφορα.

τωρα αυτα περι φονεα ,καπρικαρεα,ημιθεου ,αγγελικης μορφης κλπ ειναι μεσα στο παιχνιδι.
Να χαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμε...

επισης κατι άλλο αν μου επιτρεπετε...
Ο Νορις το κουλαδι που ελεγε οτι αν εχεις μονοθεσιο ειναι ευκολο το πρωταθλημα,εχασε με το καλυτερο μονοθεσιο. :s_biggrin
Ο Λεκλερκ με το παρολιγον καλυτερο μονοθεσιο,επισης εχασε!!!!! :roll:
Ουτε πρωτος ουτε δευτερος. :lol:

και νικησε ο Φερσταππεν με το τριτο καλυτερο!!!!!
ΑΞΙΟΣ. ΜΑΓΚΑΣ. :help:
Συγνωμη αλλα αν αυτο δεν ειναι ξεφτιλισμα,το τοτε τι ειναι ;
Ας σοβαρευτουμε επομενως...

ΑΝ του Τζον Τζον του βγει το στοιχημα, θα γραψει ιστορια σαν τον παππου του με τον Σουμι...
αυτο κυνηγαει ο Τζον .
Τα υπολοιπα ,πωλησεις μαρκετινγκ χρημα προωθηση διαφημιση και ανεβασμα της Φερραρι,τα εχει καταφερει ηδη

FORZA LEWIS
FORZA FERRARI.

Είμαι σε σκέψεις να το κάνω share κάθε απόγευμα στις 16:15 πίνοντας τον καφέ μου

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#881085 Το θέμα είναι Μπούσο να μην κάνουμε τη χρονιά share με το πρωινό χέσιμο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#881086 Μου αρεσει που ο πηχης ειναι εκει ψηλα που πηδαει ο Ντουπλάντις.
Ακομα μερικοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι το α και το ω θα ναι το μονοθεσιο,
Και αυτο θα κανει τον Λουη ηρωα η καρπαζοεισπρακτορα.

Ο Σουμι το 1996 δεν πηγε μονος του. Πηρε 3-4 τοπ ανθρωπους και οι καρποι φανηκαν 2-3 χρονια μετα
PaNick67 έγραψε:Ο Λιουις ηρθε στην Ferrari να τους μαθει πως κερδιζεις ΠΠ γιατι εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε και δεν θυμουνται πια.

Ο Λουης εχει 5 χρονια να παρει τιτλο. Μηπως αρχισε να ξεχναει και αυτος? Και βεβαια οχι. Ειχε κακο μονοθεσιο κια φυσικα με το ζορι πηρε 2 νικες σε 3 χρονια.

Ειπαμε τωρα ολοι ειναι μεσα στα μελια.
Πολυ ευκολα ξεχασατε καποιοι τις γκρινιες του και τα καρφια προς την ομαδα ολα αυτα τα χρονια που δεν κερδιζε.

Τωρα ολα εχουν γινει reset και ξεκινανε απο το 0.
(Οι δικαιολογιες ειναι ετοιμες στην 1η στραβη να βγουν απο το συρταρι δεν εχω καμια αμφιβολια επι τουτου)

Χαιρομαι που ο πηχης ειναι ψηλα ξαναλεω. Γιατι ενδεχομενη πτωση και φαπα απο Τσαρλς θα κανει πολυ θορυβο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#881088 Ο Βασερ έδωσε στον Λουη μια λαιτ με σοφτ χαρακτηριστικά έκδοση της F23 (που από μόνη της ήταν πολύ άσχημο αμάξι )
Μια και η πίστα ήταν όπως ήταν βρεγμένη και κρύα

Τα πρώτα λόγια του Λουης μόλις βγήκε ,ήταν ότι είχε θετική εντύπωση και του άρεσε πόσο στρωτό ήταν το αμάξι χωρίς απότομες αντιδράσεις
Αυτό το είπε στον μηχανικό του Riccardo Adami παρουσία του Πιέρο Φερραρι

Πολύ θετικά σχόλια για το αμάξι και τον εξέπληξε
Αυτό είναι η ουσία
Φαντάσου τι οδηγούσαν στη Μερκ

Επίσης ο simulator της Φερραρι είναι απείρως πιο σύγχρονος πιστός στην πραγματικότητα και πιο σύνθετος από της Μερκ
Η αλεπού ο Βασερ έβαλε τις παραμέτρους σε πιο δύσκολα επίπεδα για να δει την αντίδραση του Λουης

Για να δούμε λοιπόν … σιγά σιγά

ΥΓ γεμίσαμε ξυπόλυτους πρίγκιπες και φονιάδες της μπουγάτσας και της Μπεσαμέλ
Χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Μου αρεσει που ο πηχης ειναι εκει ψηλα που πηδαει ο Ντουπλάντις.
Ακομα μερικοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι το α και το ω θα ναι το μονοθεσιο,
Και αυτο θα κανει τον Λουη ηρωα η καρπαζοεισπρακτορα.

Ο Σουμι το 1996 δεν πηγε μονος του. Πηρε 3-4 τοπ ανθρωπους και οι καρποι φανηκαν 2-3 χρονια μετα
PaNick67 έγραψε:Ο Λιουις ηρθε στην Ferrari να τους μαθει πως κερδιζεις ΠΠ γιατι εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε και δεν θυμουνται πια.

Ο Λουης εχει 5 χρονια να παρει τιτλο. Μηπως αρχισε να ξεχναει και αυτος? Και βεβαια οχι. Ειχε κακο μονοθεσιο κια φυσικα με το ζορι πηρε 2 νικες σε 3 χρονια.

Ειπαμε τωρα ολοι ειναι μεσα στα μελια.
Πολυ ευκολα ξεχασατε καποιοι τις γκρινιες του και τα καρφια προς την ομαδα ολα αυτα τα χρονια που δεν κερδιζε.

Τωρα ολα εχουν γινει reset και ξεκινανε απο το 0.
(Οι δικαιολογιες ειναι ετοιμες στην 1η στραβη να βγουν απο το συρταρι δεν εχω καμια αμφιβολια επι τουτου)

Χαιρομαι που ο πηχης ειναι ψηλα ξαναλεω. Γιατι ενδεχομενη πτωση και φαπα απο Τσαρλς θα κανει πολυ θορυβο. :iconcool:

ΠΟΝΟΣ!

:s_empathy

Γκεακο εδω μεσα εχεις γραψει παρα πολλα ποστ ειδικα αφου πηγε στην Σκουντερια ο Λιουις , πιο πολλα απο οσα θα δικαιολογουσε το μισος σου για τον 7κις

Αληθεια γιατι τον μισεις; Τι σου εκανε;

Ασε ξερω. Αποκαθηλωσε τον Αλονσο και ο Μαξ δεν θα τον φτασει σε κουπες, κι αυτο ειναι αρκετο.

Καλα ετσι και γινει κανα αστειο και παρει και το 8ο ξεπερνωντας τον 2ο πιο μισητο τον Σουμαχερ, σε βλεπω με χαπια :lol:

:s_bye
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#881091 Filming day ηταν με το μονοθεσιο του 2023.
Ο Λουης δλδ εβγαλε συμπερασματα κιολας?
Πςςς. Το 2023 παντως η Μερκ βγηκε 2η και η Φερραρι 3η.

Παμε στο 6,30 τον πηχη pik. Δεν εχω θεμα. Στρωμα θα εχει απο κατω :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
PaNick67 έγραψε:
ΠΟΝΟΣ!

:s_empathy

Γκεακο εδω μεσα εχεις γραψει παρα πολλα ποστ ειδικα αφου πηγε στην Σκουντερια ο Λιουις , πιο πολλα απο οσα θα δικαιολογουσε το μισος σου για τον 7κις

Αληθεια γιατι τον μισεις; Τι σου εκανε;

Ασε ξερω. Αποκαθηλωσε τον Αλονσο και ο Μαξ δεν θα τον φτασει σε κουπες, κι αυτο ειναι αρκετο.

Καλα ετσι και γινει κανα αστειο και παρει και το 8ο ξεπερνωντας τον 2ο πιο μισητο τον Σουμαχερ, σε βλεπω με χαπια :lol:

:s_bye

:lol: :lol:

Ποιος πονος ωρε? Κουβεντουλα κανουμε. Η αληθεια ειναι πως με τελειως νεκρο μηνα απο Φ1 μονο εδω εχουμε κινητικοτητα.
Στα αλλα στρατοπεδα επικρατει ησυχια. :oops:

Κανεναν Αλονσο δεν αποκαθηλωσε και με 4 να μεινει ο Μαξαρος δεν εχω θεμα.
Ειπαμε τετοιο φαρδος να εχεις τοσα χρονια μονοθεσιο που ο Μαξ ειχε μονο το 2022+2023 ειναι πολυ μεγαλο.
Αλλωστε μην λεμε παλι τα ιδια. Οταν το 2022 το μονοθεσιο ηταν σκατα ειδαμε οτι ο 7ακις των 100+ νικων και pole εγινε ενας ΚΟΙΝΟΣ οδηγος που την αρπαξε απο τον Ρασσελ.

Διαφωνεις σε αυτο?
Διαφωνεις. Αλλα οι βαθμολογια δεν ειναι μαζι σου. 2022 και 2023 δεν σταυρωσε νικη. Και φετος πηρε 1 κανονικη και μια απο ακυρωση του φονεα.
Ε δεν μπορω να μην τα αναφερω αυτα.
Δεν ειναι μισος. ειναι η πραγματικοτητα.

Στην Βραζιλια στο βρεγμενο (την αναφερο λογω βροχης και Σεννα) ηταν ο περιγελος των τοπ οδηγων με τον Φονεα να ειναι στην 1η θεση και τον Μαξαρο να οδηγαει σαν Σεννα.
Λυπαμαι αλλα μπορεις να ξαναδεις τον αγωνα να τα θυμηθεις.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Geo f1 έγραψε:Κανεναν Αλονσο δεν αποκαθηλωσε

+1 :lipsealed:

Κακή χρονιά για τον Οβιέδαρό μας μεν, τον σφυρηλάτησε όμως σε διάφορες πτυχές δε, με αποτέλεσμα τα μαγικά που έκανε κατόπιν (και κάνει ακόμη).

Απογείωση θα λέγαμε, όχι αποκαθήλωση.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Geo f1 έγραψε:Και αυτο θα κανει τον Λουη ηρωα η καρπαζοεισπρακτορα.

Νομίζω ότι ούτε αυτό μπορούμε να πούμε, αλλά ούτε κι ότι το σήκωσε από τα αποδυτήρια του Φιοράνο.

Το αποτέλεσμα θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς, αλλά νομίζω ο στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα του 25, αλλά του 26 με τους νέους κανονισμούς γιατί η τράπουλα μοιράζεται από την αρχή.

Κοινώς, πάμε χαλαρά το 25 κι όπως βγει (όπως πήγαμε το 24) και 26 πάμε τάπα να το πάρουμε.

Φέτος επίσης θα δεις Μαξάκο να τον ζορίζει ο Λούης και ο Predestinato στα ίσια και κάπου να χάνει τη ψυχραιμία του.