πχ https://nl.aliexpress.com/item/1005008155515028.html
Chris έγραψε:Θελω να ειναι μαλακη και οσο μικροτερη γινεται, να την χωνω
Αυτά σε γενικές γραμμές είναι ασύμβατα μεταξύ τους
Chris έγραψε:Οχι δε θελω τοσο μαλακη. Να εχει μεσα χωρους για το καθε αντικειμενο. Μου κοψε να κοιταξω αλι εξπρες και βρηκα διαφορες. Μεχρι τωρα κοιτουσα σε καταστηματα με drones και δεν ειχαν τιποτα.
πχ https://nl.aliexpress.com/item/1005008155515028.html
Πάρε από aliexpress άφοβα. Είχα αγοράσει αντίστοιχη για το DJI Osmo Gimbal που έχω και είναι εξαιρετική!
Τωρα περιμένουμε να βαλουν κανα καινούριο κομμάτι ή τις εκπτώσεις του Πάσχα
*εξαντλήθηκαν αυτα που εχουν χειριστήριο με οθόνη.
"ψήθηκα" τωρα για τετοιο
Βλακεια που δεν παρήγγειλα κατευθείαν, αλλά τι ειχαμε τι χάσαμε. Κατι θα βρεθει
Όπως παλιότερα είχε βγάλει μια πιο απλή έκδοση του Mini 2 (Mini 2SE), βλέπω να βγάζει και μια πιο απλή έκδοση του Mini 4, με στόχο να καλύψει το κενό που δημιουργεί η απόσυρση του Mini 3.
Αν βγει Mini 5, αυτό λογικά θα είναι καλύτερο από το Mini 4. Δεν πιστεύω ότι θα αφήσουν χωρίς εκπρόσωπο τα Mini στην κατηγορία τιμής που σε ενδιαφέρει.
Σε κάθε περίπτωση, περίμενες για καμιά προσφορά, γιατί βγάζουν συνέχεια και η έκπτωση είναι καλή!
Σκέψου από πριν μόνο αν θα χρειαστείς DJI Care, γιατί νομίζω ότι θα πρέπει να το αγοράσεις μέσα σε δύο ημέρες από την ενεργοποίηση του drone.
axel12p έγραψε:Το Flip δε τον βλέπω να τραβάει. Οι περισσότεροι reviewers το κράζουν ως χειρότερο από τα υπάρχοντα Mini 3 και 4.Μα το φλιπ είναι χαμηλότερη κατηγορία από τα μίνι ...είναι entry level με το νέο ... Η σειρά πάει
Όπως παλιότερα είχε βγάλει μια πιο απλή έκδοση του Mini 2 (Mini 2SE), βλέπω να βγάζει και μια πιο απλή έκδοση του Mini 4, με στόχο να καλύψει το κενό που δημιουργεί η απόσυρση του Mini 3.
Αν βγει Mini 5, αυτό λογικά θα είναι καλύτερο από το Mini 4. Δεν πιστεύω ότι θα αφήσουν χωρίς εκπρόσωπο τα Mini στην κατηγορία τιμής που σε ενδιαφέρει.
Σε κάθε περίπτωση, περίμενες για καμιά προσφορά, γιατί βγάζουν συνέχεια και η έκπτωση είναι καλή!
Σκέψου από πριν μόνο αν θα χρειαστείς DJI Care, γιατί νομίζω ότι θα πρέπει να το αγοράσεις μέσα σε δύο ημέρες από την ενεργοποίηση του drone.
Neo-flip-mini-air-mavic
Κάποιοι reviewers είναι απλά ηλιθιοι
< >
Το Flip με βάση την τιμή μπαίνει ανάμεσα στα Mini 3 και Mini 4.
Οι εκδόσεις Fly More Combo με το χειριστήριο με την οθόνη, κοστίζουν αντίστοιχα 680€ (Mini 3), 800€ (Flip) και 1160€ (Mini 4 Pro).
Οπότε δεν είναι entry level drone. Να σημειώσω πως η σειρά Mini διαθέτει και το Mini 4Κ το οποίο στην έκδοση Fly More Combo (με απλό χειριστήριο) κοστίζει 450€.
Επειδή έχουν ήδη αποσύρει το Mini 3 Pro (εξαιρετικό vfm drone) και σιγά σιγά αποσύρεται και το απλό Mini 3, ελπίζω να μην θεωρήσει η DJI ότι αντικαθίσταται από το Flip.
axel12p έγραψε:Zorz αξίζει να το δοκιμάσεις αν είσαι σε βουνό και ξεχωρίζουν οι βουνοκορφές πάνω από την ομίχλη. Ειδικά αυτή την περίοδο που είναι χιονισμένες.
Δεν έχω βουνοκορφές εδώ καρντιά μου. Μόνο πεδιάδα και κάτι λόφους.
Αν είχε κάτι κοντά, θα είχα κάνει ήδη κάτι τέτοιο:

bebes έγραψε:"*Πως μπορει να δει κανεις τους κυκλους φορτισης των μπαταριων και τα στατιστικα πτησης του ντρόουν;
Να ετοιμαζω σιγα σιγα την αγγελία για το μινι
Δείχνει και τα 2 στην εφαρμογή DJI Fly, για τις μπαταρίες όμως πρέπει να είναι συνδεδεμένο το drone εκείνη τη στιγμή.
Zorz έγραψε:bebes έγραψε:"*Πως μπορει να δει κανεις τους κυκλους φορτισης των μπαταριων και τα στατιστικα πτησης του ντρόουν;
Να ετοιμαζω σιγα σιγα την αγγελία για το μινι
Δείχνει και τα 2 στην εφαρμογή DJI Fly, για τις μπαταρίες όμως πρέπει να είναι συνδεδεμένο το drone εκείνη τη στιγμή.
Ευχαριστώ
Αμφιταλαντευόμενος μεταξύ mini 3 & mini 3pro, τελικα επικρατησε η φωνη της λογικής (ή μηπως ο Σκρούτζ;
) και πητα ενα μτχ μινι 3 με οθόνη στο χειριστήριο.Εχει βαλιτσακι μεταφορας και κατι μπιχλιμπιδακια, αλλά ειναι η απλη εκδοση και μαλλον πρεπει να παρω μια μπαταρια ακόμαη. Εχει 9 ωρες πτησης και φαινεται σαν καινουριο
Να δω πότε θα το δοκιμασω για εντυπώσεις.Στην αγορα των μεταχειρισμένων έβλεπα τρελές τιμές. (για τα μινι 3 που κοιτούσα)
Σε πολλές περιπτωσεις πουλανε μεταχειρισμενα ντρόουν σε τιμες πανω απο τα ανακατασκεασμενα του επίσημου σάιτ και πολύ κοντα στα καινούρια.
Το "δικο" μου το πήρα στα 350€
Ημουν ετοιμος να παρω ενα μινι 3 pro στα 500€ (τηλεχειριστήριο με οθόνη, σφραγισμένη συσκευασία), αλλά του ζητησα να το "πετάξει" πρωτα, δεν δεχτηκε, οπότε το άφησα.
otso έγραψε:Eγω νομιζα οτι θα παρεις το DJI Agras T50
που θα σου ηταν και χρησιμο
Δεν ασχολούμε με λεπτοδουλειές. Βυτίο-τουρμπίνα και έντομα καπούτ
Εχει νόημα να παρω μεγάλη μπαταρία;
Δίνει επιπλεον λεπτα πτήσης, αλλά μήπως επηρεαζει την πτητική ικανότητα;
Προσθέτει 100 γρ, ή 20% επιπλέον βάρος
https://www.aliexpress.com/item/1005007 ... ry_from%3A
Πιο πιθανό είναι να βαρεθείς να το πετάς για τόση ώρα! Τις περισσότερες φορές πάντως, είναι καλό να μην σε αγχώνει η αυτονομία. Εγώ αντίστοιχα με το Mini 2 που δεν παίρνει μεγάλη μπαταρία, δεν έχω φτάσει πάνω από 4Km και αυτό λόγω μπαταρίας.