Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dimviii έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
dimviii έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Επειδή γράφουν 10 άνθρωποι εδώ μέσα και συμφωνούν ο ένας με τον άλλο, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οφείλουν να συμφωνούν μαζί τους.

μην τον περνετε απο τα μουτρα τον Χρησταρα,μπορει να μην γνωριζε οτι ο Σημιτης εδωσε την πρωτη δουλεια στον Κουλη μετα απο τηλ του μπαμπα αρχαιοκαπηλου,στην Εθνικη με ενα 10κ μηνιαιως για πρωτο μισθο,σε τμημα ολοκαινουριο που φτιαχθηκε για αυτον?
Και επειδη τα εκανε πουτανα με το που εφυγε εκλεισε το τμημα εγιναν εδε κλπ.
Εδειχνε απο νωρις ποσο αριστος ειναι :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Σκοπός ήταν να υπάρχει απάντηση στο "δεν έχεις κολλήσει ούτε ένα ένσημο", όχι να πάει καλά η εταιρία.

https://thefaq.gr/me-entoli-simiti-tha- ... takis-pou/

Εδώ καλύτερα

https://www.documentonews.gr/article/o- ... ko-thayma/

Υ.Γ. Δοκίμασε μια αναζήτηση στη google με τα keywords "μητσοτάκης εθνική εργασία" και πες μου τι βλέπεις τέρμα κάτω
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:μην τον περνετε απο τα μουτρα τον Χρησταρα,μπορει να μην γνωριζε οτι ο Σημιτης εδωσε την πρωτη δουλεια στον Κουλη μετα απο τηλ του μπαμπα αρχαιοκαπηλου,στην Εθνικη με ενα 10κ μηνιαιως για πρωτο μισθο,σε τμημα ολοκαινουριο που φτιαχθηκε για αυτον?

Κακίες, τη θέση την πήρε με την αξία του Είχε το ΜΒΑ του!

Εξάλλου, κι εμένα όταν πήρα το ΜΒΑ μου, με ζητούσε με επιμονή να με πάρει μία τράπεζα (δεν θέλω να θίξω υπολήψεις, οπότε δεν θα την κατονομάσω) με 10χιλιάρικα το μήνα, αλλά εγώ βράχος ηθικής! Δεν ήθελα να με να διαφθείρει το χρήμα, οπότε προτίμησα να μετράω ψάρια με 670 € το μήνα! :s_yes
Άβαταρ μέλους
By bebes
#880196 Σε περίπτωση που καποιος συγγενής ή φίλος, έστω καποιος γνωστός απο το Φόρουμ :twisted: , μεσολαβούσε μέσω γνωριμιών για να σου δωθει όντως αυτή η καλοπληρωμένη (αλλά ρουσφετολογική) θέση, θα πήγαινες ή θα σκεφτόσουν οτι "δεν είναι σωστό";
Η ερώτηση δεν είναι σε καμία περίπτωση προσωπική προς τον Μάρκο, αλλά θα μπορούσαμε ολοι να σκεφτούμε τι θα κάναμε αν αντιμετωπίζαμε ποτέ αυτό το δίλλημα....

Προφανώς ο Κούλης δεν το έκανε για βιοποριστικούς λόγους, ας πούμε οτι ήθελε την "προϋπηρεσία".
Ετσι κι αλλιως μαλλον θα έκανε οτι του έλεγε ο μπαμπάς.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
bebes έγραψε:Σε περίπτωση που καποιος συγγενής ή φίλος, έστω καποιος γνωστός απο το Φόρουμ :twisted: , μεσολαβούσε μέσω γνωριμιών για να σου δωθει όντως αυτή η καλοπληρωμένη (αλλά ρουσφετολογική) θέση, θα πήγαινες ή θα σκεφτόσουν οτι "δεν είναι σωστό";
Η ερώτηση δεν είναι σε καμία περίπτωση προσωπική προς τον Μάρκο, αλλά θα μπορούσαμε ολοι να σκεφτούμε τι θα κάναμε αν αντιμετωπίζαμε ποτέ αυτό το δίλλημα....

Προφανώς ο Κούλης δεν το έκανε για βιοποριστικούς λόγους, ας πούμε οτι ήθελε την "προϋπηρεσία".
Ετσι κι αλλιως μαλλον θα έκανε οτι του έλεγε ο μπαμπάς.

Αυτό όταν το έγραφες, σκέφτηκες ότι θα πεις κάτι έξυπνο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#880227 Εικόνα

MTKGMS S01 E02
Άβαταρ μέλους
By markvag
bebes έγραψε:Σε περίπτωση που καποιος συγγενής ή φίλος, έστω καποιος γνωστός απο το Φόρουμ :twisted: , μεσολαβούσε μέσω γνωριμιών για να σου δωθει όντως αυτή η καλοπληρωμένη (αλλά ρουσφετολογική) θέση, θα πήγαινες ή θα σκεφτόσουν οτι "δεν είναι σωστό";

:lol: :lol: :lol:

Εσύ τι λες;; Πιστεύεις οτι υπάρχει έστω ένας άνθρωπος στον κόσμο, που, από το να παίρνει 10χιλιάρικα το μήνα, ξύνοντας @@ στο γραφειάκι του και κάνοντας το αφεντικό, θα προτιμούσε να παίρνει 670 ευρώ το μήνα (δηλαδή ούτε 10 χιλιάρικα το χρόνο :lol: ), να είναι στο γραφείο στις 07:15 και να ασχολείται με το φεύγουν οι τιμές στα Σ/Μ και το αν τιμολογήθηκαν όλες οι τσιπούρες ή αν ξέφυγε κανένα λέπι και να ακούει τον κάθε ένα στην ιχθυόσκαλα;;; :lol: :lol: Και ξέρεις, οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ιχθυόσκαλα είναι όλοι με το σεις και με το σας... Ιδίως όταν τους παίρνεις τηλέφωνο κατά τις 11 το πρωί, να ρωτήσεις τι έγιναν τα ψάρια, όταν αυτοί δούλευαν όλο το βράδυ! :inlove: :inlove: :lol: :lol: Μαθαίνεις καλά Γαλλικά με αυτόν τον τρόπο! :lol: :lol:

Οπότε, δεν τίθεται θέμα διλήμματος... Ποτέ και πουθενά.

Να σημειώσω επίσης, πως ο Κούλης δεν "δούλεψε" για βιοποριστικούς λόγους, αυτά τα είχε και συνεχίζει να τα έχει λυμένα (ας είναι καλά τα κορόιδα), δούλεψε για να έχει να απαντάει όταν του λένε πως είναι ένας άεργος, άχρηστος γόνος. "Μα, πως... Εγώ δούλεψα στην ΕΤΕ! Θα με έπαιρναν και θα μου έδιναν τόσα λεφτά αν δεν ήμουν ικανός;;; Γίνονται ρουσφέτια στον ιδιωτικό τομέα;" :svivhaha: :svivhaha:

Εντωμεταξύ, αυτό, το τελευταίο, πιάνει μόνο σε όσους ΔΕΝ έχουν δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα ή πετάνε σε κάποιο συννεφάκι, ψηλά στον ουρανό (ή είναι εξαιρετικά τυχεροί), γιατί ρουσφέτια στον ιδιωτικό τομέα γίνονται καθημερινά, ανεξαρτήτως θέσης και μισθού.

Και η επόμενη ατάκα που θα γραφτεί είναι "Ε, δεν έχει σημασία, ιδιωτική εταιρεία είναι, θα την πληρώσουν οι μέτοχοι" :s_laughat :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
EDDIE_147 έγραψε:Εικόνα

MTKGMS S01 E02

Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
EDDIE_147 έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Εικόνα

MTKGMS S01 E02

Έντι ο οικονομολόγος Γκρεγκ Πετράκος δεν έβαλε διαφήμιση Freedom24. Τι έγινε;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#880270 Θα εξηγηθεί με πειπερ στο E03.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#880272 Eddie, μπήκες στις 5μμ ακριβώς; Ήταν συνεπής ο Μαρινάκης ή άργησε;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#880283 Endo με taxi το σιχαμένο γιουτουβ του κρύβει το πρόσωπο στο θαμπνειλ.
Νεοταξίτες σιχαμένοι ο λαγός θα βρεθεί μπροστά σας. :x
Άβαταρ μέλους
By markvag
#880288 Βέβαια, ακόμα δεν μάθαμε τι ακριβώς δεν ισχύει από αυτά που είπε ο Greekonomics, αλλά δεν πειράζει, καλή καρδιά! :s_drinks