- 13 Ιαν 2025, 15:27
bebes έγραψε:Σε περίπτωση που καποιος συγγενής ή φίλος, έστω καποιος γνωστός απο το Φόρουμ
, μεσολαβούσε μέσω γνωριμιών για να σου δωθει όντως αυτή η καλοπληρωμένη (αλλά ρουσφετολογική) θέση, θα πήγαινες ή θα σκεφτόσουν οτι "δεν είναι σωστό";
Εσύ τι λες;; Πιστεύεις οτι υπάρχει έστω ένας άνθρωπος στον κόσμο, που, από το να παίρνει 10χιλιάρικα το μήνα, ξύνοντας @@ στο γραφειάκι του και κάνοντας το αφεντικό, θα προτιμούσε να παίρνει 670 ευρώ το μήνα (δηλαδή ούτε 10 χιλιάρικα το χρόνο

), να είναι στο γραφείο στις 07:15 και να ασχολείται με το φεύγουν οι τιμές στα Σ/Μ και το αν τιμολογήθηκαν όλες οι τσιπούρες ή αν ξέφυγε κανένα λέπι και να ακούει τον κάθε ένα στην ιχθυόσκαλα;;;

Και ξέρεις, οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ιχθυόσκαλα είναι όλοι με το σεις και με το σας... Ιδίως όταν τους παίρνεις τηλέφωνο κατά τις 11 το πρωί, να ρωτήσεις τι έγιναν τα ψάρια, όταν αυτοί δούλευαν όλο το βράδυ!

Μαθαίνεις καλά Γαλλικά με αυτόν τον τρόπο!

Οπότε, δεν τίθεται θέμα διλήμματος... Ποτέ και πουθενά.
Να σημειώσω επίσης, πως ο Κούλης δεν "δούλεψε" για βιοποριστικούς λόγους, αυτά τα είχε και συνεχίζει να τα έχει λυμένα (ας είναι καλά τα κορόιδα), δούλεψε για να έχει να απαντάει όταν του λένε πως είναι ένας άεργος, άχρηστος γόνος. "Μα, πως... Εγώ δούλεψα στην ΕΤΕ! Θα με έπαιρναν και θα μου έδιναν τόσα λεφτά αν δεν ήμουν ικανός;;; Γίνονται ρουσφέτια στον ιδιωτικό τομέα;"
Εντωμεταξύ, αυτό, το τελευταίο, πιάνει μόνο σε όσους ΔΕΝ έχουν δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα ή πετάνε σε κάποιο συννεφάκι, ψηλά στον ουρανό (ή είναι εξαιρετικά τυχεροί), γιατί ρουσφέτια στον ιδιωτικό τομέα γίνονται καθημερινά, ανεξαρτήτως θέσης και μισθού.
Και η επόμενη ατάκα που θα γραφτεί είναι "Ε, δεν έχει σημασία, ιδιωτική εταιρεία είναι, θα την πληρώσουν οι μέτοχοι"
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>