Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#879862 Με ένα κουβά σαπουνονερο βρίσκεις απο που χάνει.Εγω δεν θα άφηνα απέξω και την βαλβίδα.
Κόλλα έχω ακούσει αλλά δεν την έχω δει,ούτε και θα ήθελα να μου βάλουν.Εκτός αν εννοείτε το σαπούνι που βάζουν όταν τοποθετούν το λάστιχο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:Με ένα κουβά σαπουνονερο βρίσκεις απο που χάνει.Εγω δεν θα άφηνα απέξω και την βαλβίδα.
Κόλλα έχω ακούσει αλλά δεν την έχω δει,ούτε και θα ήθελα να μου βάλουν.Εκτός αν εννοείτε το σαπούνι που βάζουν όταν τοποθετούν το λάστιχο.

Είναι κόλλα Βασίλη, η οποία στεγανωνει τους πόρους.
Όταν βγει το λάστιχο αφήνει ένα λεπτό στρώμα το οποίο τρίβεται απλά με συρματοβουρτσα.
Η άλλη λύση είναι να βγει η ζάντα, να πάει για τρίψιμο, βάψιμο και να γίνει σαν καινούργια, αλλά είναι ακριβή λύση και θα πρέπει να κάνεις και τις 4.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#879868 Πρώτα να βρει τη διαρροή. Μπορεί να είναι σκουπιδάκι ανάμεσα σε ελαστικό και ζάντα, βαλβίδα, κακοτεχνία ελαστικού, τρυπούλα ελαστικού. Περίεργο ακούγεται να μιλάμε για ζάντα αν δεν έχουν γίνει τα προηγούμενα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#880136 Πήγα σε άλλο βουλκανιζατέρ, έκαναν στεγανοποίηση στο λάστιχο που έχανε αέρα, έστειλαν για επισκευή ένα άλλο που είχε ραγισμένη ζάντα (μου το έδειξαν και μου έδωσαν δικό τους λάστιχο για να μην μείνω χωρίς αυτοκίνητο) και για την ώρα δείχνει να μην υπάρχει θέμα.

€80 η λυπητερή, αλλά και πάλι πολύ φτηνότερα από την άλλη λύση.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#882872 Ναι, γενικά από το πρώτο κατάστημα μου έχουν μείνει πολλά ερωτηματικά. Εν τω μεταξύ, έχασαν ένα πελάτη που τους ακουμπούσε τουλάχιστον €100 κάθε χρόνο με τις αλλαγές από θερινά σε χειμερινά και την αποθήκευση τους.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#882889 Είναι τόσο |λογοκρισία| που ζητάει ο καθένας ότι θέλει. Αλλά επειδή ο κόσμος είναι αδύνατον να τα γνωρίζει όλα και είναι αδύνατον να τα ψάχνει όλα θα τα πάρουν από κάποιον τελικά οπότε δεν τους νοιάζει και πολύ που σε έχασαν από πελάτη.