Εκει που φαινεται ασφαλτος μαλλον ειναι παγος, αποφευγουμε να πατησουμε, παμε απο τα χιονισμενα.

Serf έγραψε:Υπάρχει κάποια πρόταση για value for money αλυσίδες για VW Tiguan για ελαστικά διάστασης 215 65 17; Το αυτοκίνητο είναι leasing και θα επιστραφεί μέσα άνοιξης... οπότε δεν έχει νόημα κάποια "καλύτερη" αγορά.
Thx!
edmond έγραψε:Ερώτηση.
Με χιονολάστιχα, σηματάκι νιφάδα δλδ, καλύπτεται ο τροχαιατζής; Μου διαφεύγει αυτή η λεπτομέρεια.
edmond έγραψε:
Ερώτηση.
Με χιονολάστιχα, σηματάκι νιφάδα δλδ, καλύπτεται ο τροχαιατζής; Μου διαφεύγει αυτή η λεπτομέρεια.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εδώ και περίπου μια βδομάδα που έβαλα τα χιονολάστιχα το πίσω αριστερά χάνει αέρα. Το ξαναπήγα στο βουλκανιζατέρ και μου λένε, ναι, ξέρετε είναι στραβές οι ζάντες, θα πρέπει να μας το αφήσετε τουλάχιστον 2 μέρες (μπορεί και περισσότερο) να τις πάμε σε μάστορα για ίσιωμα.
Ακριβές κόστος δεν μπορούσαν να μου πουν, οτιδήποτε από €100 έως €600.![]()
Για την ώρα είμαι κάθε μέρα σε βενζινάδικο για να συμπληρώνω αέρα και ψάχνω περιθώριο που να μην χρειάζεται η σύζυγος το δικό της ώστε να μπορώ να πηγαίνω στο δουλειά.
Με τα καλοκαιρινά δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, πως προέκυψε αυτό με τα χιονολάστιχα που είναι ακριβώς ίδια διάσταση κουμπωμένα πάνω στις ίδιες ζάντες δεν μπορώ να το καταλάβω...
BARHonda έγραψε:edmond έγραψε:Ερώτηση.
Καλύπτονται στην Τσεχία, λες να μην καλύπτονται στο Ελλάντα?
Ποια είναι τα αντιολισθητικά μέσα που οφείλουν να έχουν οι οδηγοί;
Ως «αντιολισθητικά» νοούνται οι αντιολισθητικές αλυσίδες ή οι χιονοκουβέρτες.
Διαφορετικά, οι οδηγοί πρέπει να εξοπλίζουν το όχημά τους με ελαστικά για χρήση σε συνθήκες χιονόπτωσης. Δηλαδή, τα χειμερινά ελαστικά (χιονολάστικά), τα οποία φέρουν τη σήμανση του «αλπικού» συμβόλου και τον χαρακτηρισμό M+S.
edmond έγραψε:Μου έχει τύχει 3 φορές στη διασταύρωση Καλαβρύτων με χιονδ κέντρο που σταμάταγαν τους παντες για να βάλουν αλυσίδες . Μόλις του εξήγησα ότι φοράω χειμερινά μου λέει δεν ξέρω τι είναι αυτά και δεν με νοιάζει χωρίς να βάλεις αλυσίδες δεν σε αφήνω να περάσεις . Του λέω και εγώ ούτε εμένα με νοιάζει πάρε τηλ τον ανώτερο σου γιατί ούτε είμαι υποχρεωμένος ούτε πρόκειται να βάλω .πάρε τηλ να μάθεις τη νομοθεσία . Με τα πολλά μου λέει πήγαινε τι με νοιάζει εμένα αν καταλήξεις σε κάνα χαντάκιBARHonda έγραψε:edmond έγραψε:Ερώτηση.
Καλύπτονται στην Τσεχία, λες να μην καλύπτονται στο Ελλάντα?
Στο ελ μπουρδ όμως, άνετα έχω ικανό τον πολιτσμάνο να θέλει απλά να δει αλυσίδα ή κουβέρτα -και ας είναι άσχετο μέγεθος- από το να κάνει βόλτα το αμάξι γύρω γύρω και να προσπαθεί να τσεκάρει αν κάθε λάστιχο είναι προβλεπέ.
Ρωτάω για να επιβεβαιώσω το τυπικό του πράγματος.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Εδώ και περίπου μια βδομάδα που έβαλα τα χιονολάστιχα το πίσω αριστερά χάνει αέρα. Το ξαναπήγα στο βουλκανιζατέρ και μου λένε, ναι, ξέρετε είναι στραβές οι ζάντες, θα πρέπει να μας το αφήσετε τουλάχιστον 2 μέρες (μπορεί και περισσότερο) να τις πάμε σε μάστορα για ίσιωμα.
Για την ώρα είμαι κάθε μέρα σε βενζινάδικο για να συμπληρώνω αέρα και ψάχνω περιθώριο που να μην χρειάζεται η σύζυγος το δικό της ώστε να μπορώ να πηγαίνω στο δουλειά.
Με τα καλοκαιρινά δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, πως προέκυψε αυτό με τα χιονολάστιχα που είναι ακριβώς ίδια διάσταση κουμπωμένα πάνω στις ίδιες ζάντες δεν μπορώ να το καταλάβω...
PaNick67 έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Εδώ και περίπου μια βδομάδα που έβαλα τα χιονολάστιχα το πίσω αριστερά χάνει αέρα. Το ξαναπήγα στο βουλκανιζατέρ και μου λένε, ναι, ξέρετε είναι στραβές οι ζάντες, θα πρέπει να μας το αφήσετε τουλάχιστον 2 μέρες (μπορεί και περισσότερο) να τις πάμε σε μάστορα για ίσιωμα.
Κάπου υπάρχει μια ανομοιομορφία στο χείλος της ζάντας και χάνει αέρα.
Πήγαινε αλλού, να το βγάλει, να τρίψει λίγο την ζάντα από μέσα και να βάλει κάτι σαν κόλλα που βάζουν συνήθως.
Μετά δεν θα χάνει.
Δεν στραβωνει η ζάντα στο βάλε - βγάλε
[instagram]https://www.instagram.com/p/DdX9fOosHve[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rolling[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]