Σίγουρα βέβαια πρέπει να αλλάξει. Καλά πως έγινε τόσο ξερό; Είναι συνεχώς έξω στον ήλιο;
Σίγουρα βέβαια πρέπει να αλλάξει. Καλά πως έγινε τόσο ξερό; Είναι συνεχώς έξω στον ήλιο;
GTS έγραψε:παλαιοτητα νορμαλ ειναι. κοσμητικο ειναι το λαστιχο.
dimviii έγραψε:GTS έγραψε:παλαιοτητα νορμαλ ειναι. κοσμητικο ειναι το λαστιχο.
καθολου διακοσμητικο δεν ειναι.
Οταν ειναι σε τετοια κατασταση,δεν στεγανοποιει σωστα,με αποτελεσμα να φωλιαζει σε ολη τη περιμετρο του παρμπριζ σκονη και βρωμια.Οταν βρεχει μουλιαζει η βρωμια και δεν στεγνωνει σχεδον ποτε τον χειμωνα=σκουρια.

markvag έγραψε:Δεν ξέρω ποιο πήρες, εγώ θα πρότεινα ένα duster, αν και δεν παίζει να το βρεις αυτόματο. Ιδίως αν έχει και off road ή 4 εποχών ελαστικά, πάει σχεδόν παντού.Χαχα, έβαλα ακριβώς τη λίστα που μου προέκυψε με τιμές, είδες πουθενά να λέει Duster; Αν έλεγε μάλλον αυτό θα έπαιρνα αν ήταν 4χ4, έχει και μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων και χώρους αλλά είναι και λίγο πιο μαζεμένο. Με αυτό θα πήγαινα επί τούτου σε παλιόδρομους (θα με μαζεύανε τίποτα offroadάδες με εργάτες από εκεί που θα έχω κολλήσει).
Εναλλακτικά το Vitara.
Για την πλαστικούρα τί σε νοιάζει;; Θα το παντρευτείς; Θα το πάρεις λίγες μέρες, θα κάνεις τη δουλειά σου και θα το δώσεις πίσω.
dimik έγραψε:Το Arkana, νομίζω είναι χρυσή τομή σε χώρους, ύψος, πλαστικά κλπ από την λίστα.To Q3 κοστίζει αρκετά παραπάνω οπότε όχι, στα μάτια μου δεν αξίζει τη διαφορά.
Εγώ το Q3 θα έπαιρνα πάντως γιατί το δοκίμασα σε αντίστοιχη ενοικίαση και το καταχάρηκα στο ταξίδι.
< >
). Αλλά και να μην το ακυρώσω δεν ξέρω αν δεν μου δώσουν κάτι άλλο, το θεωρώ σπάνιο μοντέλο και ίσως να μην διατίθεται όταν έρθει η ώρα μου. Γενικά οι κατηγορίες αυτοκινήτων στα νοικιάρικα είναι λίγο μυστήριες. Πηγαίνοντας όμως σε όσο καλύτερη κατηγορία μπορείς στην αρχική κράτηση σε νοικιάρικο ίσως κάποιο άλλο στην ίδια νοικιάρικη κατηγορία να είναι κάτι καλύτερο.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Καμία ιδέα γιατί στο ανανεωτήριο της Anytime μου έχουν σαφώς υψηλότερη τιμή από ότι αν κάνω την διαδικασία από την αρχή;
Ψάχνουν για κορόιδα;
https://i.postimg.cc/wBQLbZMc/813966[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]