Scotch έγραψε:Από αεροπορικές, ποια επιλέγουμε για Ν. Κορέα μεταξύ των Turkish (Κωνσταντινούπολη), Etihad (Abu Dabi) και Lufthansa (Μόναχο);Για κοντινές τιμές εγώ θα επέλεγα την Etihad, μακράν.

Η τιμή έχει βλέπω διαφορά, υπέρ της Etihad, αλλά δεν με βολεύει η ώρα που φεύγει από Σεούλ (θέλω άλλη μία διανυκτέρευση). Από αεροπλάνα η Turkish έχει Boeing 777-300ER, η Etihad boeing 787-9.
Scotch έγραψε:
Η τιμή έχει βλέπω διαφορά, υπέρ της Etihad, αλλά δεν με βολεύει η ώρα που φεύγει από Σεούλ (θέλω άλλη μία διανυκτέρευση). Από αεροπλάνα η Turkish έχει Boeing 777-300ER, η Etihad boeing 787-9.
Θα πας με Ετι και θα γυρίσεις με Τουρκ.Αλλάζει πολύ η τιμή αν ειναι one way ?
Kαι κλείνεις κατά την γνώμη μου αποκλειστικά απο τις αεροπορικές και όχι απο γραφεία.
Η Etihad μου λένε πως δεν έχει μεγάλο δίκτυο (όπως οι άλλες 2) και είναι επίφοβη για μεγάλες καθυστερήσεις, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.
@GTS: business. Όντως, είναι μεγάλη η διαφορά. Αλλά έχει λίγο παραπάνω χρόνο στην ανταπόκριση και επίσης σπάει το ταξίδι στα 2 σχεδόν.
Αν έχει πάει κάποιος Σεούλ και έχει να προτείνει οτιδήποτε (από αγορές, sightseeing και οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρον) ...
ζαλίζεται). Μάνα και κόρη ελάχιστα έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα οπότε όλα καλά και νέα θα τους φανούν. Ξεκινάμε από Αθήνα.Θέλουμε ελληνική φύση και ομορφιά, συμπαθητικό και καλό τοπικό φαγητό και όχι μέρος γεμάτο με τουρίστες. Περπάτημα όχι πολύ.
Σκέφτομαι Λίμνη Πλαστήρα, Μετέωρα, Μεσολόγγι-Αιτωλικό, Ζαγοροχώρια (άραγε έχει πολλές στροφές;). Τι λέτε για αυτά ή για άλλα μέρη;
(Φωκίδα, Εύβοια, Ευρυτανία, Αργολίδα και Μαγνησία ξέρουμε, θέλουμε άλλα μέρη)
sknipper έγραψε:Καμιά ιδέα για εκδρομή για 1-2-3 μέρες στην Ελλάδα, κάπου 18-20 Φεβρουαρίου με σχετικά εύκολη διαδρομή, αποφεύγοντας παρατεταμένο/πολύωρο ορεινό στροφιλίκι με φουρκέτες (ηζαλίζεται). Μάνα και κόρη ελάχιστα έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα οπότε όλα καλά και νέα θα τους φανούν. Ξεκινάμε από Αθήνα.
Θέλουμε ελληνική φύση και ομορφιά, συμπαθητικό και καλό τοπικό φαγητό και όχι μέρος γεμάτο με τουρίστες. Περπάτημα όχι πολύ.
Σκέφτομαι Λίμνη Πλαστήρα, Μετέωρα, Μεσολόγγι-Αιτωλικό, Ζαγοροχώρια (άραγε έχει πολλές στροφές;). Τι λέτε για αυτά ή για άλλα μέρη;
(Φωκίδα, Εύβοια, Ευρυτανία, Αργολίδα και Μαγνησία ξέρουμε, θέλουμε άλλα μέρη)
Για 2-3μερες που λες, τα Ζαγοροχώρια πεφτουν λίγο μακρυά.
Η πρόταση μου ειναι να επικεντρωθείς σε Μετέωρα και λίμνη Πλαστήρα.
Με τον Ε 65 θα εισαι Καρδίτσα ή Τρίκαλα σε "χρόνο 0", αποφασίζεις που θα εχεις τη βάση σου, μια μερα θα πας Μετέωρα και 2 θα ξοδεψεις στη λίμνη Πλαστήρα. Εκει εχει και δραστηριότητες και καλό φαγητο
Μεσολόγγι και Αιτωλικο μην σκεφτεσαι καν. Δυσκολη διαδρομη και τιποτα ουσιαστικο να δεις
bebes έγραψε:
Μεσολόγγι και Αιτωλικο μην σκεφτεσαι καν. Δυσκολη διαδρομη και τιποτα ουσιαστικο να δεις
Πανευκολη είναι η διαδρομή. Το επόμενο ισχύει όμως.