Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#874274 Καλές είναι και οι τρεις, το transit time δες αν σε βολεύει. Από κει και πέρα όποια σου δίνει τα περισσότερα στη χαμηλότερη τιμή. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#874275 γνωστος μου πηγε περυσι με τουρκις, το φθηνοτερο που βρηκε αλλα καλα ηταν.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Scotch έγραψε:Από αεροπορικές, ποια επιλέγουμε για Ν. Κορέα μεταξύ των Turkish (Κωνσταντινούπολη), Etihad (Abu Dabi) και Lufthansa (Μόναχο);
Για κοντινές τιμές εγώ θα επέλεγα την Etihad, μακράν.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#874339 Εικόνα
Η τιμή έχει βλέπω διαφορά, υπέρ της Etihad, αλλά δεν με βολεύει η ώρα που φεύγει από Σεούλ (θέλω άλλη μία διανυκτέρευση). Από αεροπλάνα η Turkish έχει Boeing 777-300ER, η Etihad boeing 787-9.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#874343 Yπαρχει και διαφορα στις ωρες ταξιδιου. ΓΙα business πας η τουριστας; Ομως δεν περιμενα οτι θα ειναι ποιο φτηνα η Ετιχαντ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Scotch έγραψε:Εικόνα
Η τιμή έχει βλέπω διαφορά, υπέρ της Etihad, αλλά δεν με βολεύει η ώρα που φεύγει από Σεούλ (θέλω άλλη μία διανυκτέρευση). Από αεροπλάνα η Turkish έχει Boeing 777-300ER, η Etihad boeing 787-9.

Θα πας με Ετι και θα γυρίσεις με Τουρκ.Αλλάζει πολύ η τιμή αν ειναι one way ?
Kαι κλείνεις κατά την γνώμη μου αποκλειστικά απο τις αεροπορικές και όχι απο γραφεία.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#874374 Θα κλείσω μέσω του γραφείου με το οποίο συνεργαζόμαστε, απλά κοίταζα γενικά τι παίζει.
Η Etihad μου λένε πως δεν έχει μεγάλο δίκτυο (όπως οι άλλες 2) και είναι επίφοβη για μεγάλες καθυστερήσεις, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.
@GTS: business. Όντως, είναι μεγάλη η διαφορά. Αλλά έχει λίγο παραπάνω χρόνο στην ανταπόκριση και επίσης σπάει το ταξίδι στα 2 σχεδόν.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#874534 Τελικά 850 η Etihad (με extra legroom, δυνατότητα δωρεάν αλλαγών, 40kg αποσκευές και κάτι άλλα extra), 1.100 Turkish και Lufthansa (με τα basic). Όλες οι υπόλοιπες (Emirates, Qatar, κλπ) ήταν πιο ακριβές για τις ώρες και ημέρες που με ενδιέφερε. Επίσης Turk είπα να την αποφύγω...

Αν έχει πάει κάποιος Σεούλ και έχει να προτείνει οτιδήποτε (από αγορές, sightseeing και οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρον) ...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#879151 Καμιά ιδέα για εκδρομή για 1-2-3 μέρες στην Ελλάδα, κάπου 18-20 Φεβρουαρίου με σχετικά εύκολη διαδρομή, αποφεύγοντας παρατεταμένο/πολύωρο ορεινό στροφιλίκι με φουρκέτες (η :inlove: ζαλίζεται). Μάνα και κόρη ελάχιστα έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα οπότε όλα καλά και νέα θα τους φανούν. Ξεκινάμε από Αθήνα.
Θέλουμε ελληνική φύση και ομορφιά, συμπαθητικό και καλό τοπικό φαγητό και όχι μέρος γεμάτο με τουρίστες. Περπάτημα όχι πολύ.
Σκέφτομαι Λίμνη Πλαστήρα, Μετέωρα, Μεσολόγγι-Αιτωλικό, Ζαγοροχώρια (άραγε έχει πολλές στροφές;). Τι λέτε για αυτά ή για άλλα μέρη;

(Φωκίδα, Εύβοια, Ευρυτανία, Αργολίδα και Μαγνησία ξέρουμε, θέλουμε άλλα μέρη)
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#879153 Τρίκαλα Κορινθίας. Μέχρι το Ξυλόκαστρο εθνική οδό, μετά έχει στροφές αλλά οκ, δεν είναι και για έμετο... Φύση, γραφικά, μπορείς να επισκεφθείς το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας, τη λίμνη Δασίου, τη Λίμνη Φενεού με παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου και το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο δίπλα, τη λίμνη Στυμφαλίας. Από φαγητό τα πάντα όλα. Εγώ είχα μείνει στα Μεσαία Τρίκαλα, νοικιάσαμε δωμάτιο με τζάκι (και τζακουζι αλλά δε το χρησιμοποιήσαμε).
Άβαταρ μέλους
By bill33
#879162 Δημητσάνα Λαγκάδια ;Λίγο πάνω απο 2ωρο με λίγες στροφές όμως.
Άβαταρ μέλους
By bebes
sknipper έγραψε:Καμιά ιδέα για εκδρομή για 1-2-3 μέρες στην Ελλάδα, κάπου 18-20 Φεβρουαρίου με σχετικά εύκολη διαδρομή, αποφεύγοντας παρατεταμένο/πολύωρο ορεινό στροφιλίκι με φουρκέτες (η :inlove: ζαλίζεται). Μάνα και κόρη ελάχιστα έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα οπότε όλα καλά και νέα θα τους φανούν. Ξεκινάμε από Αθήνα.
Θέλουμε ελληνική φύση και ομορφιά, συμπαθητικό και καλό τοπικό φαγητό και όχι μέρος γεμάτο με τουρίστες. Περπάτημα όχι πολύ.
Σκέφτομαι Λίμνη Πλαστήρα, Μετέωρα, Μεσολόγγι-Αιτωλικό, Ζαγοροχώρια (άραγε έχει πολλές στροφές;). Τι λέτε για αυτά ή για άλλα μέρη;

(Φωκίδα, Εύβοια, Ευρυτανία, Αργολίδα και Μαγνησία ξέρουμε, θέλουμε άλλα μέρη)

Για 2-3μερες που λες, τα Ζαγοροχώρια πεφτουν λίγο μακρυά.
Η πρόταση μου ειναι να επικεντρωθείς σε Μετέωρα και λίμνη Πλαστήρα.
Με τον Ε 65 θα εισαι Καρδίτσα ή Τρίκαλα σε "χρόνο 0", αποφασίζεις που θα εχεις τη βάση σου, μια μερα θα πας Μετέωρα και 2 θα ξοδεψεις στη λίμνη Πλαστήρα. Εκει εχει και δραστηριότητες και καλό φαγητο

Μεσολόγγι και Αιτωλικο μην σκεφτεσαι καν. Δυσκολη διαδρομη και τιποτα ουσιαστικο να δεις
Άβαταρ μέλους
By Chris
bebes έγραψε:
Μεσολόγγι και Αιτωλικο μην σκεφτεσαι καν. Δυσκολη διαδρομη και τιποτα ουσιαστικο να δεις

Πανευκολη είναι η διαδρομή. Το επόμενο ισχύει όμως.