Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#878619 Μάλλον άφησε την τελευταία του πνοή το ρολόι μου στα θερμά του Βουκουρεστίου. Πάντα το έβγαζα στη θάλασσα κλπ (αν και είναι αδιάβροχο) αλλά το φόρεσα τώρα για να έχω αίσθηση του χρόνου για το πότε πρέπει να φύγουμε.
Θα δοκιμάσω τη μέθοδο του ρυζιού σε 1η φάση.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#878758 έπρεπε να το βάλεις σε φούρνο να φύγει η υγρασία.
2 ώρες στους 60 βαθμούς.
Ή να τα αφήσεις όλο το μεσημέρι έξω στον ήλιο αν ήταν καλοκαίρι
αλλά αυτά πρέπει να γίνουν γρήγορα , την ίδια μέρα με το ατύχημα διότι με την καθυστέριση δε γλιτώνεις την οξύδωση στις κολλήσεις των chip της ηλ.πλακέτας της συσκευής.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#878784 Ποιά ίδια στιγμή και ποιόν φούρνο; Ήμουν εκτός λέμε, στο Βουκουρέστι

https://consumer.huawei.com/ca/wearable ... gt2/specs/

Water Resistance: 5ATM
Devices complying with the 5ATM-rated water have a water resistance rating of 50 meters under ISO standard 22810:2010. This means that they may be used for shallow-water activities like swimming in a pool or ocean.

2020 το είχα πάρει και μόλις παρατήρησα το εξής!

Ημ/νία αγοράς: 15/12/2020
Ημ/νία που βγήκε off: 15/12/2024 !!!!

Θα αρχίσω να πιστεύω τις θεωρίες συνομωσίας που υποστηρίζουν ότι προγραμματίζουν την καταστροφή των ηλεκτρονικών συσκευών για να τις αναβαθμίζεις! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Ποιά ίδια στιγμή και ποιόν φούρνο; Ήμουν εκτός λέμε, στο Βουκουρέστι

https://consumer.huawei.com/ca/wearable ... gt2/specs/

Water Resistance: 5ATM
Devices complying with the 5ATM-rated water have a water resistance rating of 50 meters under ISO standard 22810:2010. This means that they may be used for shallow-water activities like swimming in a pool or ocean.

2020 το είχα πάρει και μόλις παρατήρησα το εξής!

Ημ/νία αγοράς: 15/12/2020
Ημ/νία που βγήκε off: 15/12/2024 !!!!

Θα αρχίσω να πιστεύω τις θεωρίες συνομωσίας που υποστηρίζουν ότι προγραμματίζουν την καταστροφή των ηλεκτρονικών συσκευών για να τις αναβαθμίζεις! :lipsealed:

Καπου τοσο κρατησε και του gianik.

Το δικο μου δεν το βρεχω πλεον καθολου. Τον πρωτο χρονο το εβαλα στην θαλασσα και στο ντους μετα, απο περσι που χαλασε του gianik ειπα να το προσεχω λιγο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#878789 Αγορά 28/11/2019, το βγάζω μόνο για να το φορτίσω. Δε λέει να χαλάσει το άτιμο να πάρω κανένα άλλο :lol:

viewtopic.php?p=616859#p616859 :innocent:

Πού είναι αυτή η ψυχή ο elteo να δούμε αν του δουλεύει ακόμη :ninja:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#880564 Garmin και ηλεκτροκαρδιογράφημα
Τα Garmin smartwatch από Venu 2plus και από Fenix 7 pro και δώθε, και γενικά όσα μοντέλα έχουν τον αισθητήρα elevate 5 έχουν την hardware δυνατότητα να κάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ - ECG). Όμως μέχρι τώρα μόνο ΗΠΑ, Βιετνάμ και 2-3 άλλες χώρες είχαν το δικαίωμα να το χρησιμοποιούν. Πλέον όμως, μόλις προχθές, κατάφερε η Garmin να το πιστοποιήσει και να το απελευθερώσει για Ευρωπαϊκή Ένωση και Αυστραλία. Δυστυχώς η Αγγλία με την βλακεία της και το Brexit παραμένει εκτός… Αλλά έχει κι άλλο περίεργο, δεν το απελευθέρωσε για όλα τα μοντέλα, το 7 Pro και Epix Pro στην Ευρώπη δεν το παίρνουν ακόμα. :dizzy:
Βέβαια
- αν στο λογαριασμό σου της Garmin (όχι στο Garmin Connect αλλά στο Garmin.com) δηλώσεις σαν χώρα σου ΗΠΑ και
- αν βάλεις και VPN να λέει ΗΠΑ και
- αν έχεις στο τηλέφωνο σου εφαρμογή fake GPS να λέει ΗΠΑ,
τότε με την ευλογία των ηλεκτρονικών Αγίων μπορεί να σου πει στο τηλέφωνο σου όταν επιλέξεις τη συσκευή ρολόι να ολοκληρώσεις την εγκατάσταση προσθέτοντας τη δυνατότητα οπότε μετά το βρίσκεις σαν επιπλέον επιλογή μαζί με το τρέξιμο, ποδήλατο κλπ.
Πλην όμως το πράμα δεν ολοκληρώνει αν είσαι beta tester. Εκεί την πάτησα, και παρόλο που δήλωσα να μην είμαι beta tester αυτό επιμένει. Ίσως να έχει κάποια καθυστέρηση 24-48 ωρών μέχρι να ενημερωθεί το σύστημα ή ίσως το ρολόι να τρέχει beta έκδοση και να πρέπει να περιμένω να περάσει την επόμενη τελική. Υπομονή...
Πρακτικά πρόκειται για ΗΚΓ ανάμεσα στο χέρι που φοράει το ρολόι και στο άλλο χέρι που πιάνει το μεταλλικό στεφάνι του ρολογιού οπότε κλείνει το κύκλωμα και προκύπτει η λήψη Ι (οι 12 λήψεις του πλήρους ΗΚΓ με 4 καλώδια χέρια-πόδια είναι οι Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, aVR, aVL, aVF και με άλλα 6 καλώδια οι V1-V6)
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#880570 Είναι λογικό το ότι το ανοίγουν μόνο σε συγκεκριμένες αγορές, πρέπει να πάρουν πρώτα πιστοποίηση ως medical device. Η Samsung παρεμπιπτόντως το έχει εδώ και καιρό.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Zorz έγραψε:Είναι λογικό το ότι το ανοίγουν μόνο σε συγκεκριμένες αγορές, πρέπει να πάρουν πρώτα πιστοποίηση ως medical device. Η Samsung παρεμπιπτόντως το έχει εδώ και καιρό.
Ναι αλλά το καθυστέρησαν πάρα πολύ.
Όπως θεωρώ δύσκολο να δεχτώ ότι μπορείς να περάσεις στο Garmin Pay κάρτες από πολύ λίγες και όχι τις γνωστές τράπεζες (μιλάω για Αγγλία, αναγκάστηκα να βάλω τη Revolut)

Όντως είμαι σε beta firmware. Η τελευταία σταθερή είναι η 19.41 από μέσα Δεκεμβρίου και μετά βγήκε η 20.10 και 20.11 που φοράω εγώ. Και μόλις βγήκε η 20.12.
Όχι ότι μου χρειάζεται, αλλά στη βράση κολλάει το σίδερο... ετοιμάζομαι να κάνω downgrade στην 19.41 για να δουλέψει το ΗΚΓ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sknipper έγραψε:Garmin και ηλεκτροκαρδιογράφημα
.......
Πρακτικά πρόκειται για ΗΚΓ ανάμεσα στο χέρι που φοράει το ρολόι και στο άλλο χέρι που πιάνει το μεταλλικό στεφάνι του ρολογιού οπότε κλείνει το κύκλωμα και προκύπτει η λήψη Ι (οι 12 λήψεις του πλήρους ΗΚΓ με 4 καλώδια χέρια-πόδια είναι οι Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, aVR, aVL, aVF και με άλλα 6 καλώδια οι V1-V6)

Γιατρος δεν ειμαι αλλα μου μοιαζει για γκατζετια
Για να κανεις ΗΚΓ σου βαζουν 10 καλωδιακια σε 10 σημεια κι αυτο θα βγαλει κατι αξιοπιστο με ενα σημειο; :s_dunno

Αν κρινω δε απο το πως μετραει το Ο2 το ρολοι μου ( Huawei watch GT2 ) θα πρεπει να ειναι εντελως της πλακας
Άβαταρ μέλους
By sknipper
PaNick67 έγραψε:
sknipper έγραψε:Garmin και ηλεκτροκαρδιογράφημα
.......

Γιατρος δεν ειμαι αλλα μου μοιαζει για γκατζετια
Για να κανεις ΗΚΓ σου βαζουν 10 καλωδιακια σε 10 σημεια κι αυτο θα βγαλει κατι αξιοπιστο με ενα σημειο; :s_dunno

Αν κρινω δε απο το πως μετραει το Ο2 το ρολοι μου ( Huawei watch GT2 ) θα πρεπει να ειναι εντελως της πλακας
Τα 10 καλώδια είναι για να "βλέπουν" την καρδιά από διαφορετικές γωνίες ώστε να εστιάζουν με ακρίβεια σε περιοχές της καρδιάς. Αλλά η λήψη Ι με μόνο 2 καλώδια είναι μια χαρά για να σου δείξει μια γενική εικόνα, βασικά δεν πάνε να σου πιάσουν κάθε ισχαιμία (εκεί θέλεις να κοιτάς από πολλές γωνίες για να επιβεβαιώσεις το σημείο) αλλά κυρίως την κολπική μαρμαρρυγή (AF, AFib, atrial fibrilllation) που αποτελεί κίνδυνο για δημιουργία θρόμβων. Σε πολλούς μπορεί να εμφανιστεί μετά από άθληση και αφυδάτωση.

Κατέβασα το σταθερό firware, το πέρασα στο ρολόι και τώρα κάνει την ενημέρωση.
Ενδιαφέρουσα βλακεία ότι τα Garmin με μουσική δεν φαίνονται στο finder του MacBook (για να τους περάσεις αρχεία), θέλεις υπολογιστή με Windows... :dizzy:
Έγινε η ενημέρωση, επαναζευγάρωσε με τηλέφωνο, έκανα και restore που ήξερε και με ρώτησε (και όλα επανήλθαν) και είχε ακόμα την επιλογή στη συσκευή ρολόι αλλά όταν πήγα να το ενεργοποιήσω μου λέει είσαι σε λάθος περιοχή. Τα γνωστά, VPN αμέρικα, fake GPS αμέρικα και το πράμα προχώρησε επιτυχώς.
Το πρώτο μου ρολογο-καρδιογράφημα είναι γεγονός. Μου λέει ότι έχω σταθερό ρυθμό χωρίς σημάδια AFib.
Εικόνα
Και λοιπόν; Ε, καλή γκατζετιά! Αχρείαστο να είναι αλλά αν κάποτε νιώσεις κάτι τσεκάρεις.