Θα δοκιμάσω τη μέθοδο του ρυζιού σε 1η φάση.
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Ποιά ίδια στιγμή και ποιόν φούρνο; Ήμουν εκτός λέμε, στο Βουκουρέστι
https://consumer.huawei.com/ca/wearable ... gt2/specs/
Water Resistance: 5ATM
Devices complying with the 5ATM-rated water have a water resistance rating of 50 meters under ISO standard 22810:2010. This means that they may be used for shallow-water activities like swimming in a pool or ocean.
2020 το είχα πάρει και μόλις παρατήρησα το εξής!
Ημ/νία αγοράς: 15/12/2020
Ημ/νία που βγήκε off: 15/12/2024 !!!!
Θα αρχίσω να πιστεύω τις θεωρίες συνομωσίας που υποστηρίζουν ότι προγραμματίζουν την καταστροφή των ηλεκτρονικών συσκευών για να τις αναβαθμίζεις!

Zorz έγραψε:Είναι λογικό το ότι το ανοίγουν μόνο σε συγκεκριμένες αγορές, πρέπει να πάρουν πρώτα πιστοποίηση ως medical device. Η Samsung παρεμπιπτόντως το έχει εδώ και καιρό.Ναι αλλά το καθυστέρησαν πάρα πολύ.
sknipper έγραψε:Garmin και ηλεκτροκαρδιογράφημα
.......
Πρακτικά πρόκειται για ΗΚΓ ανάμεσα στο χέρι που φοράει το ρολόι και στο άλλο χέρι που πιάνει το μεταλλικό στεφάνι του ρολογιού οπότε κλείνει το κύκλωμα και προκύπτει η λήψη Ι (οι 12 λήψεις του πλήρους ΗΚΓ με 4 καλώδια χέρια-πόδια είναι οι Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, aVR, aVL, aVF και με άλλα 6 καλώδια οι V1-V6)
PaNick67 έγραψε:Τα 10 καλώδια είναι για να "βλέπουν" την καρδιά από διαφορετικές γωνίες ώστε να εστιάζουν με ακρίβεια σε περιοχές της καρδιάς. Αλλά η λήψη Ι με μόνο 2 καλώδια είναι μια χαρά για να σου δείξει μια γενική εικόνα, βασικά δεν πάνε να σου πιάσουν κάθε ισχαιμία (εκεί θέλεις να κοιτάς από πολλές γωνίες για να επιβεβαιώσεις το σημείο) αλλά κυρίως την κολπική μαρμαρρυγή (AF, AFib, atrial fibrilllation) που αποτελεί κίνδυνο για δημιουργία θρόμβων. Σε πολλούς μπορεί να εμφανιστεί μετά από άθληση και αφυδάτωση.sknipper έγραψε:Garmin και ηλεκτροκαρδιογράφημα
.......
Πρακτικά πρόκειται για ΗΚΓ ανάμεσα στο χέρι που φοράει το ρολόι και στο άλλο χέρι που πιάνει το μεταλλικό στεφάνι του ρολογιού οπότε κλείνει το κύκλωμα και προκύπτει η λήψη Ι (οι 12 λήψεις του πλήρους ΗΚΓ με 4 καλώδια χέρια-πόδια είναι οι Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, aVR, aVL, aVF και με άλλα 6 καλώδια οι V1-V6)
Γιατρος δεν ειμαι αλλα μου μοιαζει για γκατζετια
Για να κανεις ΗΚΓ σου βαζουν 10 καλωδιακια σε 10 σημεια κι αυτο θα βγαλει κατι αξιοπιστο με ενα σημειο;![]()
Αν κρινω δε απο το πως μετραει το Ο2 το ρολοι μου ( Huawei watch GT2 ) θα πρεπει να ειναι εντελως της πλακας

Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]