BARHonda έγραψε:https://maps.app.goo.gl/NhCeDn2agNsJqcDs7Αντίστοιχο παρκάρισμα συνηθίζεται και απέναντι από τον ΑΒ στον Φάρο Ψυχικού αλλα εκεί είναι πιο φαρδύς ο δρόμος και δεν εμποδίζει, πολύ...
BARHonda έγραψε:Ελπίζω τουλάχιστον μετά το χοντρό χέσιμο που έφαγε (και το ανάλογο πρόστιμο), να μην το ξανακάνει
Μια 6αδα αυγά ήθελε στους υαλοπίνακες για να ΑΡΧΙΣΕΙ να νιώθει.
Dimitris_P έγραψε:Μαζεύτηκαν όλοι οι αναμάρτητοι να τον λιθοβολήσουν. Αυτοί είμαστε. Βλέποντας έναν να κάνει μια χοντράδα ξαφνικά ξεχνάμε τις δικές μας (ο,τι και να είναι) και νιώθουμε πολύ ανώτεροι σαν όντα.
glf έγραψε:Εγώ δε θυμάμαι καμία δικιά μου χοντράδα γιατί ποτέ δεν έκλεισα κεντρικό δρόμο μέρα μεσημέρι να το παρκάρω να φύγω. Τα 10 δικά του λεπτά ήταν 10 χαμένα λεπτά για 50 άτομα πχ.
Ούτε εμένα θυμάμαι, Αυτό όμως που θέλω να θίξω είναι ότι βρήκε ευκαιρία ο κάθε περαστικός να του την πει και να του κουνήσει το χέρι, ενώ μπορεί να έχει κάνει άλλες ΑΣΧΕΤΕΣ χοντράδες. Σε ένα κράτος με νόμους που εφαρμόζονται θα είχε πέσει αμέσως τηλ. και σε 2 λεπτά θα είχε έρθει ο γερανός. Εδώ βγήκε το λαικό δικαστήριο όμως.
Chris γενικά μιλάω, όχι για το συγκεκριμένο
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Ούτε εμένα θυμάμαι, Αυτό όμως που θέλω να θίξω είναι ότι βρήκε ευκαιρία ο κάθε περαστικός να του την πει και να του κουνήσει το χέρι, ενώ μπορεί να έχει κάνει άλλες ΑΣΧΕΤΕΣ χοντράδες. Σε ένα κράτος με νόμους που εφαρμόζονται θα είχε πέσει αμέσως τηλ. και σε 2 λεπτά θα είχε έρθει ο γερανός. Εδώ βγήκε το λαικό δικαστήριο όμως.
Δεν εχεις αδικο. Θυμαμαι κι εγω εναν τυπο που κορναρε εξω απο το μαγαζι για καποιον που παρακατω ειχε κλεισει το λεωφορειο παρκαρισμενος στο πεζοδρομιο.
Μετα απο 5-6 λεπτα το πηρε ο παρανομος κι οταν εφτασε εκει παρκαρε στο ιδιο μερος.
Ηθελε τα δικα του 5 λεπτα
Fiat Panda 7,6l/100km
Δεν θυμάμαι πότε είδα τελευταία φορά αστυνομία να γράφει για πάρκινγκ Χαλάνδρι. Ειδικά από τότε που κάθε παρατημένο χωράφι έγινε ιδιωτικό πάρκινγκ με μίνιμουμ ταρίφα 5€, το παρκάρισμα Χαλάνδρι έχει γίνει άθλος του Ηρακλή συγκεκριμένες ώρες
Γενικά, λίγη ενσυναίσθηση δεν βλάπτει. Δεν ζούμε μόνοι μας σε αυτό το ρδελομπου
BARHonda έγραψε:Καλά στο συγκεκριμένο σημείο, επειδή έχει και κεντρικότατη διασταύρωση με φανάρια 300 μέτρα πίσω, πρέπει να μάμησε πολύ κόσμο. Ένα λεωφορείο να κολλήσει, τέρμα, κόλλησε όλο το Χαλάνδρι
Δεν θυμάμαι πότε είδα τελευταία φορά αστυνομία να γράφει για πάρκινγκ Χαλάνδρι. Ειδικά από τότε που κάθε παρατημένο χωράφι έγινε ιδιωτικό πάρκινγκ με μίνιμουμ ταρίφα 5€, το παρκάρισμα Χαλάνδρι έχει γίνει άθλος του Ηρακλή συγκεκριμένες ώρες
Γενικά, λίγη ενσυναίσθηση δεν βλάπτει. Δεν ζούμε μόνοι μας σε αυτό το ρδελομπου
Εκει στην Αγιας Παρασκευης αρχη ειναι ο λογιστης μου. Ξερω απο παρκινγκ
Τοσα χρονια να εχω παρκαρει το αμαξι 3-4 φορες.. Τις υπολοιπες τηλεφωνω να κατεβει η βοηθος
Παντου δεν γραφουν για παρκαρισμα, εκτος απο το κεντρο της Αθηνας κι εναν δρομο στην γειτονια
Fiat Panda 7,6l/100km
Και να το πάρκαρε με τέτοιο τρόπο εκεί που να μην εμπόδιζε, με το που έσκαγε ο γερανός, πάλι θα κολλούσε το σύμπαν μέχρι να το φορτώσει
BARHonda έγραψε:Να προσθέσω ότι το ΑΤ είναι αρκετά κοντά και "πάντα" υπάρχει ΔΙΑΣ στην περιοχή (είτε αραχτοί σε κάποιο σημείο του πεζόδρομου είτε στην ευρύτερη περιοχή). Από τις φωνές καταλαβαίνω ότι τους τηλεφωνήσανε, αλλά άγνωστο εάν ήρθαν και τι κάνανε
Και να το πάρκαρε με τέτοιο τρόπο εκεί που να μην εμπόδιζε, με το που έσκαγε ο γερανός, πάλι θα κολλούσε το σύμπαν μέχρι να το φορτώσει
Δεν το γνωρίζω το σημείο ούτε και την περιοχή, αλλά από το google maps street view που έβαλες φαίνεται πως αν το είχε παρκάρει όπως το λευκό στους μπλε κάδους δείχνει να χωράει το λεωφορείο. Αν το είχε βάλει πιο δεξιά προς το πράσινο, τότε όχι.
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:BARHonda έγραψε:Να προσθέσω ότι το ΑΤ είναι αρκετά κοντά και "πάντα" υπάρχει ΔΙΑΣ στην περιοχή (είτε αραχτοί σε κάποιο σημείο του πεζόδρομου είτε στην ευρύτερη περιοχή). Από τις φωνές καταλαβαίνω ότι τους τηλεφωνήσανε, αλλά άγνωστο εάν ήρθαν και τι κάνανε
Δεν το γνωρίζω το σημείο ούτε και την περιοχή, αλλά από το google maps street view που έβαλες φαίνεται πως αν το είχε παρκάρει όπως το λευκό στους μπλε κάδους δείχνει να χωράει το λεωφορείο. Αν το είχε βάλει πιο δεξιά προς το πράσινο, τότε όχι.
https://x.com/gmarkou2011/status/1868894245731680545
Πρέπει να το πάρκαρε με απόσταση ενός αμαξιού από τον κάδο