Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#878587
Geo f1 έγραψε:Να και με ενα ωραιο γραφικο. ο καθενας βγαζεις τα συμπερασματα του και το ερμηνευει οπως θελει.
Εγω βλεπω συντριβη. Λυπαμαι.Ο Λουης των ρεκορ των νικων και Poles χανει σε αυτους τους τομεις. Και προσεξτε παντα να θυμομαστε τι εγινε στο Σπα που τη νικη την εχασε ο Φονεας και την πηρε ο αλλος.


Για να ειμαι δικαιος και να τα εχω καλα με τον εαυτο μου, ειμαι υποχρεωμενος να διαφωνησω!

Τις 2 πρωτες χρονιες δεν ειδα συντριβη. Νικη στα σημεια εκανε την πρωτη χρονια ο Ρασσελ κι επισης νικη στα σημεια εκανε την επομενη χρονια ο Λουης (για την ακριβεια πιο καθαρη η νικη του Λουη).

Αλλα φετος μιλαμε για πεντακαθαρη νικη του Ρασσελ. Κι αν βαλεις στη ζυγαρια το Σπα (και μερικες ακομα λεπτομερειες που ανεφερα), ναι μιλαμε για κανονικη συντριβη!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#878588 George μιλησα συγκεντρωτικα και για τις 3 χρονιες.
Δεν το σχολιασα μεμονομενα.

Και ειμαι αυστηρος γιατι μιλαμε για τον πολυνικη ρεκορντμαν.
Προφανως και αν συνεγκρινα Πιαστρι - Νορρις πχ εκει ειμαστε πιο χαλαροι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#878600 Μετά από αυτό το ποστ, νομίζω ότι ο Φονέας έχει 8 κατσαρόλια.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#878604 Τα κατσαρόλια σχετίζονται και με τον ανταγωνισμό που έχει να αντιμετωπίσει κανείς.
Γι'αυτό λένε οτι «Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος»
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#878608
Geo f1 έγραψε:...
Εικόνα
Αλήθεια έχετε σκεφτεί ψευδώνυμο για τον νέο οδηγό της Mercedes ή θα περιμένετε να τον δείτε σε δράση πρώτα; Έστω καμιά αρχική ιδέα. Πχ ο κοντός και μαλλιαρός, ο νέοπας, το παιδαρέλι, ο μούτσος κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#878642 Έχουν φροντίσει οι γονείς του για παρατσούκλι εκ γενετής
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#878649 Δεν ειχα σκοπο να επανελθω στο θεμα, μου ειναι εντυπωσιακα αδιαφορα τα τοπικα των οδηγων, κι απ' οτι βλεπω δεν ενδιαφερουν ιδιαιτερα κι αλλους.

George_Prix έγραψε:Διαφωνω σε βαθος, μηκος, πλατος, οριζοντια, καθετα, διαφωνω ακομα και στον χωροχρονο!!!

Απο την πρωτη μερα που γραφτηκα εδω μεσα αισθανθηκα σα χρηστης δευτερης κατηγοριας και προφανως αισθανθηκα παμπολες φορες τους διαχειριστες να κανουν επιδειξη δυναμης απεναντι μου.


Αλλα αν αισθανομουν ετσι θα εκανα log out και δεν θα ξαναμπαινα ποτε!

Για ποιον πουστη λογο να ειναι καποιος καπου που δεν αισθανεται ομορφα; :s_dunno
Για να λεει την αποψη του σε ενα διαδικτυακο καφενειο που διαβαζουν αγνωστοι μεταξυ αγνωστων; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#878656
PaNick67 έγραψε:Δεν ειχα σκοπο να επανελθω στο θεμα, μου ειναι εντυπωσιακα αδιαφορα τα τοπικα των οδηγων, κι απ' οτι βλεπω δεν ενδιαφερουν ιδιαιτερα κι αλλους.

Βεβαια αυτο που λες ειναι στη θεωρια. Γιατι στην πραξη δειχνεις το εντελως αντιθετο και συμμετασχεις ενεργα στα τοπικα των οδηγων. Μεγαλη ασυνεπεια σε αυτα που λες και σε αυτα που κανεις :thumbsdown:

PaNick67 έγραψε:Αλλα αν αισθανομουν ετσι θα εκανα log out και δεν θα ξαναμπαινα ποτε!
Για ποιον πουστη λογο να ειναι καποιος καπου που δεν αισθανεται ομορφα; :s_dunno
Για να λεει την αποψη του σε ενα διαδικτυακο καφενειο που διαβαζουν αγνωστοι μεταξυ αγνωστων; :s_dunno

Την ιδια συμβουλη μου την εχεις δωσει πολλες φορες μετα απο καθε καμπανα που μου ριχνεις για τις αμετρητες και ασυγχωρητες παραβασεις που κανω στον κανονισμο του φορουμ σου. Οτι μπορω να εξαφανιστω αν δε μου αρεσει η κατασταση και να σου αδειασω τη γωνια. Και οπως εχεις δει το εφαρμοζω απο μονος μου πολυ συχνα. Για παραδειγμα τελευταια χαθηκα για 6 μηνες οταν αισθανθηκα να πνιγομαι απο την αδικια και οταν δεν αντεχα τη δυσωδια απο κατι κουβαδες σκατα που ποσταρανε εναντιον μου μερικοι αλλοι χρηστες (μαλιστα πρωτοκλασσατοι).

Ο λογος που επιστρεφω ειναι για το καλο της κοινωνιας μας. Πολυ συχνα μου γινονται τα αντερα κομπος με την κατασταση που επικρατει εδω μεσα, αλλα δε μπορω να αφηνω αναπαντητες τις διαφορες αστειοτητες που γραφονται. Για παραδειγμα δε θα μπορουσα να κοιμηθω τα βραδια αν εμενε αναπαντητη η γνωμη σου οτι "φετος κερδισε ο Λουης". Οποτε γινομαι θυσια και ανεβαζω 100 παλμους εκει που καθομαι στην καρεκλα μου, για το καλο της ανθρωποτητας.

Σε ευχαριστω που ενδιαφερεσαι για την ψυχικη μου υγεια και μου δινεις πολυτιμες συμβουλες, αλλα επιτρεψε μου να συνεχισω το θεαρεστο εργο μου και να γεμισω το νετ με πραγματικη γνωση για το αγαπημενο μου σπορ. Αρκετα χρονια κρατησε η κατρακυλα της κοινωνιας με την καταμετρηση κατσαρολιων/νικων, αλλα ποτε δεν ειναι αργα να δει ο κοζμακης το φως το αληθινο.

Και μη φοβασαι... Ειναι στατιστικως αποδεδειγμενο οτι θα σου αδειασω τη γωνια παλι σε καποια φαση. Γιατι ειναι στατιστικως αποδεδειγμενο οτι οι ανθρωποι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Ουτε εσυ θα αλλαξεις... Ουτε ο τροπος λειτουργιας του φορουμ θα αλλαξει... Ουτε αλλοι χρηστες που με προκαλουνε και με προσβαλουν θα αλλαξουν... Εκτος κι αν κανω εγω το θαυμα και αλλαξω. Και καταφερω να ανεχομαι την ολη κατασταση και παραμενω εδω να λεω την αποψη μου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ισα ισα για να ξενερωνω ολους τους υπολοιπους οπως με ξενερωνουνε και αυτοι :ninja:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#878674 Νομίζω είστε εκτός θέματος. Για one to one πάρε δώσε υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα. Αν όμως είναι να το πάμε σε ομαδική ψυχοθεραπεία, κάτι που θεωρώ ότι θα μας έκανε καλό όλων μας τότε μήπως να ανοίξουμε εξειδικευμένο θέμα;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#878677
sknipper έγραψε:Νομίζω είστε εκτός θέματος. Για one to one πάρε δώσε υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα. Αν όμως είναι να το πάμε σε ομαδική ψυχοθεραπεία, κάτι που θεωρώ ότι θα μας έκανε καλό όλων μας τότε μήπως να ανοίξουμε εξειδικευμένο θέμα;


Εμενα παντως δε μου απαντησε καν στα 2 τελευταια ευγενικα ΠΜ που του εστειλα τους τελευταιους 6 μηνες. Για την ιστορια θα πω οτι και τα 2 ΠΜ που του εστειλα δεν ηταν σπαμμαρισμα απο το πουθενα. Ηταν απαντηση σε αγενη και απειλητικα (κατα την αποψη μου) ΠΜ που αναφεροντουσαν σε ενεργειες του σα συντονιστης και σε ποινες που μου επεβαλε. Σεβομαι την ιδιωτικοτητα των ΠΜ και προφανως δε θα τα ποσταρω εδω περα. Αλλα αν μου επιτρεπει ο PaNick67 δεν εχω κανενα προβλημα να δουνε ολοι τι μου ειπε και τι του απαντησα, ωστε να βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του!

Δε σκοπευα να τον ενοχλησω ξανα εφοσον κατεστησε σαφες οτι με εχει γραμμενο και δε θελει διαλογο με μενα, αλλα εφοσον με ρωτησε δημοσιως γιατι συμετασχω στο φορουμ εφοσον εχω παραπονα, του απαντησα (επισης δημοσιως) στο ερωτημα του.

Οποτε μπορεις να κανεις ο ιδιος τη συγκεκριμενη ερωτηση στο φιλο σου τον PaNick67 και να σου εξηγησει ο ιδιος το σκεπτικο του :s_dunno

Οσον αφορα την ιδεα σου για εξειδικευμενο θεμα δεν καταλαβαινω καν τι εννοεις. Θεμα που να κανουμε τα παραπονα μας οσον αφορα τον τροπο λειτουργιας του φορουμ και το πως αισθανομαστε εμεις οι απλοι θνητοι (ακα δευτεροκλασσατοι χρηστες)? Αν ειναι αυτο που πραγματι εννοεις, μιλαμε για το καλυτερο ανεκδοτο που εχω ακουσει στη ζωη μου. Προσεχε μη βρεθεις κι εσυ μπανιαρισμενος και μονο που το ξεστομισες ωρε Σκνιππερ :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#878681 Όχι δε λέω κάτι τέτοιο. Αλλά να λέμε τους καημούς μας, αυτούς για τους οποίους δεν υπάρχει ούτε περιμένεις λύση αλλά βοηθάει να το βγάλεις από μέσα σου και οι άλλοι να γνέφουν καταφατικά.
Όπως σε κάτι meetings AA (ανώνυμοι αλκοολικοί) που λέει ο καθένας το κατιτίς του και ξαλαφρώνει. Δεν γίνεται κάτι, δεν δίνεται λύση αλλά όλοι νιώθουν καλύτερα, και ο ξαλαφρωμένος αλλά και οι άλλοι που νιώθουν ότι δεν έχουν μόνο αυτοί καημούς.