- 16 Δεκ 2024, 13:13
PaNick67 έγραψε:Δεν ειχα σκοπο να επανελθω στο θεμα, μου ειναι εντυπωσιακα αδιαφορα τα τοπικα των οδηγων, κι απ' οτι βλεπω δεν ενδιαφερουν ιδιαιτερα κι αλλους.
Βεβαια αυτο που λες ειναι στη θεωρια. Γιατι στην πραξη δειχνεις το εντελως αντιθετο και συμμετασχεις ενεργα στα τοπικα των οδηγων. Μεγαλη ασυνεπεια σε αυτα που λες και σε αυτα που κανεις
PaNick67 έγραψε:Αλλα αν αισθανομουν ετσι θα εκανα log out και δεν θα ξαναμπαινα ποτε!
Για ποιον πουστη λογο να ειναι καποιος καπου που δεν αισθανεται ομορφα;
Για να λεει την αποψη του σε ενα διαδικτυακο καφενειο που διαβαζουν αγνωστοι μεταξυ αγνωστων; 
Την ιδια συμβουλη μου την εχεις δωσει πολλες φορες μετα απο καθε καμπανα που μου ριχνεις για τις αμετρητες και ασυγχωρητες παραβασεις που κανω στον κανονισμο του φορουμ σου. Οτι μπορω να εξαφανιστω αν δε μου αρεσει η κατασταση και να σου αδειασω τη γωνια. Και οπως εχεις δει το εφαρμοζω απο μονος μου πολυ συχνα. Για παραδειγμα τελευταια χαθηκα για 6 μηνες οταν αισθανθηκα να πνιγομαι απο την αδικια και οταν δεν αντεχα τη δυσωδια απο κατι κουβαδες σκατα που ποσταρανε εναντιον μου μερικοι αλλοι χρηστες (μαλιστα πρωτοκλασσατοι).
Ο λογος που επιστρεφω ειναι για το καλο της κοινωνιας μας. Πολυ συχνα μου γινονται τα αντερα κομπος με την κατασταση που επικρατει εδω μεσα, αλλα δε μπορω να αφηνω αναπαντητες τις διαφορες αστειοτητες που γραφονται. Για παραδειγμα δε θα μπορουσα να κοιμηθω τα βραδια αν εμενε αναπαντητη η γνωμη σου οτι "φετος κερδισε ο Λουης". Οποτε γινομαι θυσια και ανεβαζω 100 παλμους εκει που καθομαι στην καρεκλα μου, για το καλο της ανθρωποτητας.
Σε ευχαριστω που ενδιαφερεσαι για την ψυχικη μου υγεια και μου δινεις πολυτιμες συμβουλες, αλλα επιτρεψε μου να συνεχισω το θεαρεστο εργο μου και να γεμισω το νετ με πραγματικη γνωση για το αγαπημενο μου σπορ. Αρκετα χρονια κρατησε η κατρακυλα της κοινωνιας με την καταμετρηση κατσαρολιων/νικων, αλλα ποτε δεν ειναι αργα να δει ο κοζμακης το φως το αληθινο.
Και μη φοβασαι... Ειναι στατιστικως αποδεδειγμενο οτι θα σου αδειασω τη γωνια παλι σε καποια φαση. Γιατι ειναι στατιστικως αποδεδειγμενο οτι οι ανθρωποι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Ουτε εσυ θα αλλαξεις... Ουτε ο τροπος λειτουργιας του φορουμ θα αλλαξει... Ουτε αλλοι χρηστες που με προκαλουνε και με προσβαλουν θα αλλαξουν... Εκτος κι αν κανω εγω το θαυμα και αλλαξω. Και καταφερω να ανεχομαι την ολη κατασταση και παραμενω εδω να λεω την αποψη μου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ισα ισα για να ξενερωνω ολους τους υπολοιπους οπως με ξενερωνουνε και αυτοι