Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

glf έγραψε:Ευχέλαιο δοκίμασες; Αμάν πια.
Τελικά μ' έναν πολλαπλασιαστή τη βγάλαμε, όλα καλά
Scotch έγραψε:Το δικό μου (i3) άρχισε να χάνει τα υγρά για τα τζάμια. Συμπληρώνω, μετά από 2-3 μέρες ανάβει πάλι η ένδειξη.
BARHonda έγραψε:Είτε δοχείο είτε ο μηχανισμός που στέλνει τα υγρά. Παθών (2 φορές). Την 1η φορά ήταν ο μηχανισμός
Scotch έγραψε:Ποιο πολυ χρονο θα φας να πας στο μαστορα, βγαλε τη μπροστινή μπανιερα και δες τι παιζει. Αλλαζη δοχειου σν χρειαστεί επισης πολυ ευκοληBARHonda έγραψε:Είτε δοχείο είτε ο μηχανισμός που στέλνει τα υγρά. Παθών (2 φορές). Την 1η φορά ήταν ο μηχανισμός
Και η Ε39 το είχε πάθει, αλλά στα 20 χρόνια, όχι τα 7Θα περάσω κάποια στιγμή να το δει ο μάστορας.
Nosferatu έγραψε:Ποιο πολυ χρονο θα φας να πας στο μαστορα, βγαλε τη μπροστινή μπανιερα και δες τι παιζει. Αλλαζη δοχειου σν χρειαστεί επισης πολυ ευκολη< >
markvag έγραψε:Έλα ρε... BMW που δεν είναι αξιόπιστο μετά τα 100Κ χλμ;; Πέφτω από τα σύννεφα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kostis20 έγραψε:Κάπου ειδα να προτείνετε για αγορά μτχ BMW plug in και θυμήθηκα αυτο:
https://evclinic.eu/2024/12/08/bmw-x5-f ... 150000-km/
![]()
![]()
elvet έγραψε:markvag έγραψε:Έλα ρε... BMW που δεν είναι αξιόπιστο μετά τα 100Κ χλμ;; Πέφτω από τα σύννεφα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βλέπω πολύ τακτικά ένα accord σαν εκείνο που ήταν να αγοράσεις (πινακίδες Ξάνθης και στρόγγυλος αριθμός). Φαίνεται ότι κινείται κανονικά
Μέχρι την επόμενη φορά που θα σ' αφήσει...

SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]