Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#878424 Μέχρι να μπεις μέσα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
EDDIE_147 έγραψε:
Στη θέση σου -αν δεν ψάχνεις πιουρίλες και εξεζητημένα γούστα, κυβικά, πίσω κίνηση κλπ- θα κοίταγα και καινούριο Β-Σουβ αν μπορείς να ανεβάσεις το bgt στα 23κ.

Και αφού κάνεις όλα αυτά τα μεθοδικά βήματα --> πήγαινε μια βόλτα να δεις εκείνη την Χ3.
:eat:

:lol: :lol: :lol:

Είσαι ένα βήμα πριν προτείνεις συνδυασμό Elise και ψηλωμένης ZX (για το εκτός δρόμου) :lol: :lol:

@socratesn: Το pro facelift Vitara (το fl βγήκε εντός του 2024 αν δεν κάνω λάθος) είχε θέμα με την ηχομόνωση απ' ότι ακούω (δεν έχω ίδια πείρα). Παίζει να ξενερώσεις πολύ άσχημα, σε σύγκριση με την MWB που έχεις τώρα.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
markvag έγραψε:@socratesn: Το pro facelift Vitara (το fl βγήκε εντός του 2024 αν δεν κάνω λάθος) είχε θέμα με την ηχομόνωση απ' ότι ακούω (δεν έχω ίδια πείρα). Παίζει να ξενερώσεις πολύ άσχημα, σε σύγκριση με την MWB που έχεις τώρα.

Έχω την αίσθηση πως αυτό που βγήκε τώρα είναι το δεύτερο fl, έχω ακούσει και εγώ περί ηχομόνωσης αλλά δε ξέρω σε ποιο fl διορθώθηκε. :lol:

Το vitara αυτή τη στιγμή δικίνητο ξεκινάει από 20.580€ πάντως, στη σημερινή αγορά αυτή η τιμή είναι χωρίς αντίπαλο (με τα όποια δεδομένα ελαττώματά του)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
socratesn έγραψε:
markvag έγραψε:@socratesn: Το pro facelift Vitara (το fl βγήκε εντός του 2024 αν δεν κάνω λάθος) είχε θέμα με την ηχομόνωση απ' ότι ακούω (δεν έχω ίδια πείρα). Παίζει να ξενερώσεις πολύ άσχημα, σε σύγκριση με την MWB που έχεις τώρα.

Έχω την αίσθηση πως αυτό που βγήκε τώρα είναι το δεύτερο fl, έχω ακούσει και εγώ περί ηχομόνωσης αλλά δε ξέρω σε ποιο fl διορθώθηκε. :lol:

Το vitara αυτή τη στιγμή δικίνητο ξεκινάει από 20.580€ πάντως, στη σημερινή αγορά αυτή η τιμή είναι χωρίς αντίπαλο (με τα όποια δεδομένα ελαττώματά του)

Ενα αμαξι με σχεδιο 15ετιας αξιζει μονο για την τετρακινηση σημερα. Αν το θες αυτο δεν θα βρεις φθηνοτερο. Δικινητα υπαρχουν πολλα καλυτερα, πιο ακριβα βεβαια αλλα πολυ πιο συγχρονα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
socratesn έγραψε:

Αυτό σωστό... Έστω και για το δικίνητο...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#879112 https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... fromfeed=1

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#879113 Μπραβο ρε EDDIE_147, και γαμω τις επιλογες.

Κουραστηκε ειπε να φροντιζει την BMW να προβλεπει πιθανες βλαβες, να παρει το LR να φοβαται μην μηνει στα κορφοβουνια :lol: :lol:

Θα μου πεις, τι ειναι η ζωη χωρις το αλατοπιπερο του θα με αφησει / δεν θα με αφησει; :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#879114 Το ερώτημα είναι πόσο μπουρδελο είναι το συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#879129 Και μία Elise μπλε έπαιζε στα 20Κ , με toyota μοτέρ θα ήμασταν και ήσυχοι :yahoo: Αλλά απ΄ ό,τι βλέπω δεν υπάρχει πια.

Έχει και πιο αναξιόπιστες επιλογές σ' αυτά τα λεφτά. :shifty: (Peak εποχή για το Design της BMW ωστόσο :inlove: )
Αλλά χρειάζομαι την ψυχική μου υγεία και τα μαλλιά μου :help:

Πάντως στα σοβαρά, έχει βρεθεί πολύ εντός Budget από έμπιστη πηγή, ένα Tucson 150Hp υβριδικό με 35Κ χλμ και υπόλοιπο εγγύησης καμιά διετία.
Άλλα
1) δε μπορώ να χωνέψω την εμφάνισή του. Μ' αρέσει, αλλά μου θυμίζει πολύ Mercedes EQC
2) Ο χρόνος για κανένα δεκαήμερο ακόμα δεν μου επιτρέπει με τίποτα να κυνηγήσω την πώληση της 1 , οπότε δύσκολα να το προλάβω (βέβαια και ο άνθρωπος με το Tucson δε βιάζεται να το δώσει)

Γνωμες?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#879130 Το τελευταίο; Τι λεφτα;