- 13 Δεκ 2024, 14:18
George_Prix έγραψε:Μετα απο καμποσους δεινοσαυρους που ποσταρατε στο τοπικο με τα ρολογακια, αισθανομαι την αναγκη να σας επαναφερω στον 21ο αιωνα

Αυτό μοιάζει για amoled οπότε ή fenix 8 ή Epix. Δεν είναι το 8 γιατί το 8 έχει αλλιώτικη στεφάνη, δεν είναι το σκέτο Epix γιατί τότε θα είχε αριθμητικά τα δευτερόλεπτα στην περιφέρεια οπότε πρέπει να είναι το Epix 2 Pro. Μέγεθος μεγάλο το βλέπω στον καρπό άρα 51mm και μάλλον τιτάνιο βλέπω άρα και sapphire κρύσταλλο. Τοπ εργαλείο αλλά όχι και η τελευταία λέξη, εφόσον τώρα έχει βγει το 8 αυτό είναι last year.
Αλλά το λουράκι... αχ το λουράκι... Δεν νομίζω να έβγαινε με μεταλλικό λουράκι και το λουράκι από τη σειρά 7 ή τη D2 είναι αλλιώς. Μπορεί να είναι λουράκι από άλλη σειρά (μοιάζει με αυτό της σειράς Descent) αλλά αν δεν αγοράστηκε έτσι μπορεί να μην είναι καν της Garmin (τόσο που τα χρεώνει, περί τις 250 λίρες Αγγλίας, δεν περιμένω να υπάρχει αγοραστής).
Το θέμα μου είναι ότι το μεταλλικό λουράκι πρέπει να γεμίζει το χώρο, δεν μπορεί να βλέπω το δέρμα ανάμεσα στο λουράκι και το ρολόι.
Δεν νομίζω να είναι το γνήσιο της Garmin αλλά ακόμα και αυτά που αναφέρθηκαν δεν γεμίζουν καλά τον χώρο. Εκτός από το λουράκι της κορυφαίας και πανάκριβης σειρά Marq το οποίο δεν αφήνει κενό (μέταλλο απέξω, σιλικόνη από μέσα για πιο μαλακό, 269 το μεταλλικό και 429 το τιτάνιο, λίρες Αγγλίας). Οπότε τώρα ξέρετε ποιο λουράκι να πάρετε (αν και μπορεί να μην μπαίνει σε άλλα μοντέλα και νομίζω είναι μόνο σε 22mm).
EDIT: όντως δεν μπαίνει γιατί έχει επιπλέον μέταλλο στην από μέσα πλευρά που ακουμπάει στην κάσα που είναι λίγο διαφορετική, μερικοί προσπαθούν με λεπτότερο αξονάκι αλλά πετυχαίνουν αν φάνε το μέταλλο με dremel.
mousatos έγραψε:93 χτύποι σε κατάσταση ηρεμίας; μου φαίνονται πολλοί.
Δεν είναι θέμα φυσιολογικής παραλλαγής, 93 σε ηρεμία είναι πολλοί. Αλλά μπορεί να μοιάζει σε ηρεμία, δηλαδή δεν σκάβει ούτε τρέχει αλλά και μόνο αν πχ είσαι αγχωμένος/στρεσαρισμένος με σκέψεις μπορεί να ανεβάζεις.
Εγώ τώρα που είμαι ήσυχος, δεν εργάζομαι και κάθομαι ήρεμα στο γραφείο μου έχω 48... τη νύχτα πέφτω και κάτω από 45.
aka onyx !