Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
sknipper έγραψε:Γεροντοέρωτες, κάποιος έχει φάει χοντρό κόλλημα με το τσουλάκι.... :whistlink:

Τραγικός. Το λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#877344 @mousatos, αυτη ειναι δημοσιο προσωπο, ηθοποιος και πρωην μοντελο. Η αλλη που ανεβαζεις οχι. Το καταλαβαινεις ή να γραψω με χρωμα μπας και νιωσεις;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#877346 Η μια είναι άγνωστη σε σένα αλλά πολύ γνωστή σε μενα με ανοιχτή σε όλους φωτό. Δεν την έκλεψα από το κινητό της.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mousatos έγραψε:Η μια είναι άγνωστη σε σένα αλλά πολύ γνωστή σε μενα με ανοιχτή σε όλους φωτό. Δεν την έκλεψα από το κινητό της.

Γιατι πρεπει να την κανεις γνωστη σε αλλους 40-50-100 που μπαινουν και διαβαζουν;
Ζητησες την αδεια της και στην εδωσε;

Οσο για το "πολυ γνωστη" μηπως μπερδευεσαι λιγο;
Το οτι δουλεψατε μαζι δεν σας κανει φιλους, σας κανει πρωην συναδελφους κι αν θυμαμαι καλα δεν ειχατε πολλα πολλα εκτος δουλειας.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#877348 Γιατί ; τι θα πάθει ; ξέρεις επίθετο ;

Είχαμε κάτι και εκτός δουλειάς μέχρι τη στιγμή που τους αποκάλυψα την ηλικία μου πριν προχωρήσουν τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#877349 Οποιοσδήποτε που έχει περάσει την ηλικία των 5 καταλαβαίνει τη διαφορά.
Επίσης δεν θυμάμαι να ζήτησα να το συζητήσουμε.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#877350 έχετε χάσει επεισόδια

είναι δημοκρατικό μου δικαίωμα να σχολιάζω όπως θέλω κάτι που εκτίθεται σε δημόσια θέα .
Άβαταρ μέλους
By GTS
PaNick67 έγραψε:@mousatos, αυτη ειναι δημοσιο προσωπο, ηθοποιος και πρωην μοντελο. Η αλλη που ανεβαζεις οχι. Το καταλαβαινεις ή να γραψω με χρωμα μπας και νιωσεις;

Αν ειναι δημοσιες οι φωτογραφιες μπορει καποιος να τις βαλει παντου δεν ειναι παρανομο. Αν δεν το γνωριζεις αν καποιος ανεβαζει φωτογραφιες στο Facebook οι φωτογραφιες ειναι και με νομο ιδιοκτησια του Facebook και μπορει να τις κανει οτι θελει.

Περα οτι οποιος ανεβαζει φωτογραφιες σε αυτα τα μεσα το κανει για μαρκετινγκ του εαυτου του.
Άβαταρ μέλους
By bill33
GTS έγραψε:
PaNick67 έγραψε:@mousatos, αυτη ειναι δημοσιο προσωπο, ηθοποιος και πρωην μοντελο. Η αλλη που ανεβαζεις οχι. Το καταλαβαινεις ή να γραψω με χρωμα μπας και νιωσεις;

Αν ειναι δημοσιες οι φωτογραφιες μπορει καποιος να τις βαλει παντου δεν ειναι παρανομο. Αν δεν το γνωριζεις αν καποιος ανεβαζει φωτογραφιες στο Facebook οι φωτογραφιες ειναι και με νομο ιδιοκτησια του Facebook και μπορει να τις κανει οτι θελει.

Περα οτι οποιος ανεβαζει φωτογραφιες σε αυτα τα μεσα το κανει για μαρκετινγκ του εαυτου του.

Και αν έχει βάλει το κείμενο που απαγορευει στο FB να της παίρνει τις φωτό; Τι κάνουμε τότε;
Θυμίζω
Δεν δίνω στο facebook ή σε οποιαδήποτε πρόσωπα που συνδέονται με το facebook να έχουν την άδεια να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες μου, πληροφορίες, μηνύματα ή δημοσιεύσεις, τόσο στο παρελθόν όσο και το μέλλον. Με τη δήλωση αυτή, δίνω ειδοποίηση στο Facebook οτι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει ή μπει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό με εμπιστευτικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τιμωρείται από το νόμο (ucc 1-308-1 1 308-103 και το καταστατικό της Ρώμης). Σημείωση: το facebook είναι πλέον μια δημόσια οντότητα.πρέπει να ποστάρεις ένα σημείωμα όπως αυτό. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτήν την έκδοση. Αν δεν δημοσιεύτει μια δήλωση, τουλάχιστον μία φορά, θα είναι από άποψη τακτικής που επιτρέπει τη χρήση στις φωτογραφίες σου, καθώς και οι πληροφορίες που περιέχονται στα προφίλ ενημερώσης κατάστασης. Δεν συμμερίζονται.
Εγώ το βάζω κάθε μέρα στον τοίχο μου :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By GTS
bill33 έγραψε:
GTS έγραψε:

Και αν έχει βάλει το κείμενο που απαγορευει στο FB να της παίρνει τις φωτό; Τι κάνουμε τότε;
Θυμίζω
Δεν δίνω στο facebook ή σε οποιαδήποτε πρόσωπα που συνδέονται με το facebook να έχουν την άδεια να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες μου, πληροφορίες, μηνύματα ή δημοσιεύσεις, τόσο στο παρελθόν όσο και το μέλλον. Με τη δήλωση αυτή, δίνω ειδοποίηση στο Facebook οτι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει ή μπει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό με εμπιστευτικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τιμωρείται από το νόμο (ucc 1-308-1 1 308-103 και το καταστατικό της Ρώμης). Σημείωση: το facebook είναι πλέον μια δημόσια οντότητα.πρέπει να ποστάρεις ένα σημείωμα όπως αυτό. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτήν την έκδοση. Αν δεν δημοσιεύτει μια δήλωση, τουλάχιστον μία φορά, θα είναι από άποψη τακτικής που επιτρέπει τη χρήση στις φωτογραφίες σου, καθώς και οι πληροφορίες που περιέχονται στα προφίλ ενημερώσης κατάστασης. Δεν συμμερίζονται.
Εγώ το βάζω κάθε μέρα στον τοίχο μου :rtfm:

Κοιτα δεν εχω πολυ χρονο να ασχοληθω με αυτα τα θεματα αλλα αν θελεις να το ψαξεις θα δεις με το που συναινεις στους ορους που βαζει το ΦΒ ολα τα δικαιωματα που εχεις περνανε στο ΦΒ οτι και να γραψεις στον τοιχο σου. Αν δεν συναναισεις σβηνετε ο λογαριασμος σου αυτοματα. Ολες οι εταιρειες ετσι δουλευουν. Πχ οι τραπεζες εχουν ορους προετοιμασμενους απο τα νομικα τους τμηματα, αν δεν συμφωνεις σου κλεινουν τον λογαριασμο αμεσως.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#877357 Ψάξτο αυτό που έβαλα.Εχει γίνει χαμός με αυτό και ο Ζουκεμπεργκ έχει πάθει κοκομπλόκο.