sknipper έγραψε:Γεροντοέρωτες, κάποιος έχει φάει χοντρό κόλλημα με το τσουλάκι....
Τραγικός. Το λιγότερο.
sknipper έγραψε:Γεροντοέρωτες, κάποιος έχει φάει χοντρό κόλλημα με το τσουλάκι....
mousatos έγραψε:Η μια είναι άγνωστη σε σένα αλλά πολύ γνωστή σε μενα με ανοιχτή σε όλους φωτό. Δεν την έκλεψα από το κινητό της.
PaNick67 έγραψε:@mousatos, αυτη ειναι δημοσιο προσωπο, ηθοποιος και πρωην μοντελο. Η αλλη που ανεβαζεις οχι. Το καταλαβαινεις ή να γραψω με χρωμα μπας και νιωσεις;
GTS έγραψε:PaNick67 έγραψε:@mousatos, αυτη ειναι δημοσιο προσωπο, ηθοποιος και πρωην μοντελο. Η αλλη που ανεβαζεις οχι. Το καταλαβαινεις ή να γραψω με χρωμα μπας και νιωσεις;
Αν ειναι δημοσιες οι φωτογραφιες μπορει καποιος να τις βαλει παντου δεν ειναι παρανομο. Αν δεν το γνωριζεις αν καποιος ανεβαζει φωτογραφιες στο Facebook οι φωτογραφιες ειναι και με νομο ιδιοκτησια του Facebook και μπορει να τις κανει οτι θελει.
Περα οτι οποιος ανεβαζει φωτογραφιες σε αυτα τα μεσα το κανει για μαρκετινγκ του εαυτου του.
bill33 έγραψε:GTS έγραψε:PaNick67 έγραψε:@mousatos, αυτη ειναι δημοσιο προσωπο, ηθοποιος και πρωην μοντελο. Η αλλη που ανεβαζεις οχι. Το καταλαβαινεις ή να γραψω με χρωμα μπας και νιωσεις;
Αν ειναι δημοσιες οι φωτογραφιες μπορει καποιος να τις βαλει παντου δεν ειναι παρανομο. Αν δεν το γνωριζεις αν καποιος ανεβαζει φωτογραφιες στο Facebook οι φωτογραφιες ειναι και με νομο ιδιοκτησια του Facebook και μπορει να τις κανει οτι θελει.
Περα οτι οποιος ανεβαζει φωτογραφιες σε αυτα τα μεσα το κανει για μαρκετινγκ του εαυτου του.
Και αν έχει βάλει το κείμενο που απαγορευει στο FB να της παίρνει τις φωτό; Τι κάνουμε τότε;
Θυμίζω
Δεν δίνω στο facebook ή σε οποιαδήποτε πρόσωπα που συνδέονται με το facebook να έχουν την άδεια να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες μου, πληροφορίες, μηνύματα ή δημοσιεύσεις, τόσο στο παρελθόν όσο και το μέλλον. Με τη δήλωση αυτή, δίνω ειδοποίηση στο Facebook οτι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει ή μπει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό με εμπιστευτικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τιμωρείται από το νόμο (ucc 1-308-1 1 308-103 και το καταστατικό της Ρώμης). Σημείωση: το facebook είναι πλέον μια δημόσια οντότητα.πρέπει να ποστάρεις ένα σημείωμα όπως αυτό. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτήν την έκδοση. Αν δεν δημοσιεύτει μια δήλωση, τουλάχιστον μία φορά, θα είναι από άποψη τακτικής που επιτρέπει τη χρήση στις φωτογραφίες σου, καθώς και οι πληροφορίες που περιέχονται στα προφίλ ενημερώσης κατάστασης. Δεν συμμερίζονται.
Εγώ το βάζω κάθε μέρα στον τοίχο μου
Στο λέω από τώρα πάντως. Μην ελπίζεις πολλά στο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]