- 25 Νοέμ 2024, 23:21
Δεν μου αρέσουν οι διατυπώσεις σου, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα.
Ούτε θεωρώ ότι η Φερράρι εννοεί σταθερά το Σάινθ.
Ούτε θεωρώ ότι ο Σάινθ φταίει για τα πάντα.
Ούτε ότι το δίδυμο είναι επιπέδου Σούμι - Ιρβάιν.
Ο Λεκλέρκ έχανε χρόνο επειδή πίεσε τα λάστιχα στο 1ο στιντ, αλλά τσακίστηκε να κάνει άκρη στο Σάινθ στην πρώτη διαθέσιμη ευκαιρία, οικειοθελώς.
Θα μπορούσε να του φάει ένα γύρο τουλάχιστον, δεν το έκανε.
Όταν ο Λεκλέρκ πλησίαζε στο τέλος του 2ου στιντ όπως είπα τον έφτασε στο μέσο του 25ου, είχε τη δυνατότητα να κάνει άκρη ο Σάινθ ακόμα και τότε.
Στο τέλος του 26ου ο Λεκλέρκ ενημερώθηκε για σουάπ θέσεων, ότι είναι ενήμερος ο Σάινθ, αλλά ο Ισπανός του έκλεισε την πόρτα.
Τον άφησε μόνο στο τέλος του 27ου γιατί νόμιζε ο Σάινθ ότι θα μπει στα πιτς, που τελικά δεν μπήκε τελευταία στιγμή.
Στη Φερράρι κοιτούσαν και τον Τσουνόντα νομίζω, δεν ήθελαν να βγάλουν τον Σάινθ οριακά μπροστά του.
Ο Ισπανός δείχνει να έχει μια τάση ανταγωνισμού περισσότερη από το μπόι του ορισμένες φορές.
Σα να θέλει να δείξει κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά μπορεί.
Ορισμένες φορές έχουν ανταγωνιστεί δικαίως, γιατί ο Ισπανός ήταν πολύ γρήγορος και κόντραρε, σε άλλες περιπτώσεις το έχει τραβήξει από τα μαλλιά όπως χθες για να ανεβάσει τον εαυτό του.
Επίσης υπάρχει και η άλλη πλευρά στον τύπο και στα σχόλια στα σόσιαλ, όχι μόνο αυτή του φόρουμ.
Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι η Φερράρι έδιωξε το λάθος οδηγό!!!
Πρόσεξε, όχι ότι κακώς έφεραν το Χάμιλτον, αλλά ότι κακώς δεν έδιωξαν το Λεκλέρκ σε σχέση με το Σάινθ.
Εγώ ξέρω ότι στα 4 χρόνια μαζί μόνο μια νίκη την πήρε η ομάδα από τον έναν και την έδωσε στον άλλο.
Το Σίλβερστόουν του 2022...
Όχι ότι δείχνει γενικό αβαντάρισμα στον Ισπανό, αλλά ότι ακόμα και αυτό έτυχε να συμβεί κατά του Λεκλέρκ.
ΥΓ: Geo τα κουόλι σε αυτήν την πίστα, φέτος, με τέτοια λεπτή ισορροπία στο παράθυρο λειτουργίας των ελαστικών είναι ενδεικτικά της ταχύτητας τους συνολικά; Εδώ βγήκε 3ος ο Γκασλύ...
Στο FP3 ο Λεκλέρκ πήγαινε για χρόνο ταυτόσημο με Σάινθ και βγήκε κόκκινη σημαία.
Ο Λούης στις δοκιμές τον έπαιξε και στον αγώνα από 10ος τερμάτισε πολύ κοντά στο Φονέα, με ακόμα καλύτερο ρυθμό.