- 24 Νοέμ 2024, 20:47
Καλά όποιος νομίζει ότι ο Σάινθ και καλά δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον Μαξ καλύτερα ας το γυρίσει στο κέρλινγκ. Ο άνθρωπος είναι καλό χέρι, ιδανικός για Νο2 σε ομάδες επιπέδου RBR ή Μερτσέντα και δεν πήγε καν στην Άουντι επειδή κατά βάθος είναι ένα απύθμενο εγώ χωρίς το αντίστοιχο ταλέντο. Και αυτό είναι κάτι που κανείς δε θέλει στο δεύτερο μονοθέσιό του. Θα μου πεις, ο Χάμιλτον; Ο Χάμιλτον είναι ο Χάμιλτον, τι λέμε τώρα;
Τώρα, εγώ να δεχθώ ότι η Πόπη έχει το τηλέφωνο του μεγάλου και ο μεγάλος όταν έρχεται στην Ελλάδα (ποτέ) μπορεί και να την έχει πάρει ένα τηλέφωνο. Η πλάκα είναι ότι και ο Τάκης αισθάνεται το ίδιο για τον Σάινθ, απλά επειδή βρίσκεται με το μυαλό του είναι φίλος φίλου (κύπριος).
Λεκλέρκ τώρα. Η Φερράρι είναι το μέρος στο οποίο θες να είσαι. Είναι ένα επίτευγμα από μόνο του. Άρα όταν είσαι στη Φερράρι κάνεις και λίγο τον |λογοκρισία|. Λες θα κάνω ότι μου πούνε και κάποτε αυτό θα γυρίσει υπέρ μου. Αυτό όμως ισχύει σε ομάδες που μπορούν να κάνουν στοιχειώδη εκτίμηση της οδηγικής αξίας και η Φερράρι πλέον έχει απωλέσει πλήρως αυτή την ικανότητα. Οι ομάδες που ξέρουν τι έχουν στο τιμόνι, έχουν και σαφές πλάνο. Αλλά με τον Λεκλέρ πραγματικά δεν υπάρχει κανένα πλάνο. Από το μακρινό πλέον 2019 και τη Σιγκαπούρη που η ομάδα του τον έκανε undercut από τον Φέτελ, αντί να του μπουστάρει την αυτοπεποίθηση με 3 σερί νίκες και αχνές ελπίδες για τίτλο, μέχρι και σήμερα, το μοτίβο είναι το ίδιο. Και σε ένα σπορ που οι διαφορές είναι στα χιλιοστά, αυτή είναι η διαφορά της νίκης με την ήττα. Στον Σάινθ χαρίστηκε με ξαδιάντροπο τρόπο νίκη στο Μεξικό λέγοντας 15 (ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ) φορές στο ράδιο τον Λεκλέρ να πάει πιο αργά, προφανέστατα ως αντάλλαγμα για να χτυπήσει η Φερράρι το γκαραζιέρηδων. Οπότε για να μην κάνει βόλτες ο Σάινθ τον αφήνουμε να πάρει μία νίκη ανενόχλητος. Και τώρα; Γιατί να μην κάνει βόλτες ο Λεκλέρ. Σοβαρά τώρα; Τι θα τον πούνε για να βουτήξει στα φρένα; Δηλαδή περίμενε ο Βασέρ να μασήσει ακόμα ο αρχιφλώρος ο Λεκλέρ με το Σαρλ Σαρλ; Ή υπάρχει ένας άνθρωπος που νομίζει πως ο Λεκλέρ μονολογούσε και είχε ξεχάσει "κατά λάθος" ανοιχτό το ράδιο; Και ακόμα και για του χρόνου τώρα, όταν ο ένας διεκδικητής θα έχει έναν ρούκι και ο άλλος έναν τίποτα, στη Φερράρι και την ΜακΛάρεν θα τρώνε τα σκώτια τους.
Καλά θα πάει κι αυτό.
“Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandaled feet.”