- 09 Μαρ 2015, 22:36
xenos έγραψε:Και εμάς φέτος μας έχει πάει @%^ιόντας με τις ιώσεις!
Τι γίνεται φέτος ρε 'σεις;;;;; Από τον Ιούλιο μας πηγαίνει πίπα κώλο... Ευτυχώς λιγότερο τα παιδιά, αλλά περισσότερο η γυναίκα μου... Κολλάγανε μια ιωσούλα τα παιδιά, τους έφευγε σε 2-3 μέρες, μετά η γυναίκα μου ήταν 2-3 βδομάδες χάλια...

Μέχρι τα χριστούγεννα είχε πάρει 5 φορές αντιβίωση, σταδιακά και πιο ισχυρή, μέχρι την τελευταία φορά που της έδωσε ο γιατρός και πόσα φάρμακα για το στομάχι, για να την κρατήσει...
Μόνο εμένα με πήρε ξώφαλτσα (μέχρι στιγμής...) Δεν λέει να φτιάξει και ο καιρός να ησυχάσουμε...
Και τα παιδιά (η μεγάλη 6,5, ο μικρός 2) είναι βδομάδα παρά βδομάδα στο σπίτι με ίωση...

Τώρα έχω τη μεγάλη και περιμένουμε τον μικρό, που όλο από το ποτήρι της θέλει να πίνει, κτλ...

Πολύ άσχημα μας πάει από ιώσεις - γρίπη (περάσαμε και τέτοια) φέτος...
giannik1977 έγραψε:Ρε σεις τι γινεται; ολοι προβληματικα θερμομετρα εχουμε; ενταξει το omron δεν ηταν ακριβο , 6 και κατι ευρω αλλα υποτιθεται ειναι επωνυμο. Το υπερυθρο το χρησιμοποιω μονο οταν ο μικρος κοιμαται , σαν ενδεικτικο (και μονο) πυρετου , οχι για ακριβη μετρηση..(και ηταν και ακριβο , καπου στα 70 ειχα δωσει).
Ψάχνω να βρω ένα ηλεκτρονικό που να πλησιάζει σε ακρίβεια το υδραργύρου... Έχουμε αλλάξει 4-5 και καταλήξαμε σε
αυτό εν τέλει, κυρίως λόγω ευκολίας μέτρησης, αν και για να δεις τι παίζει καμιά φορά θέλεις 4-5 μετρήσεις...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>