Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#875382 Honda τι; Γιατί το jazz που έκανα td ήταν τραγικό.

Jeep compass diesel? Το είχε ο κουμπάρος σαν εταιρικό αλλά πήγαινε παντού. Θα το ξαναπαιρνε αν μπορούσε
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#875383 Honda Civic.

Το Compass ωραίο, αλλά νομίζω τα τέλη κυκλοφορίας βαράμε. Δίνω τώρα 320€, το θέμα είναι να πέσω, όχι να ανέβω.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dodger έγραψε:
Όσο έχω ψάξει από χθες, δεν βρήκα να έχει έρθει επίσημα το Talisman, όλα εισαγωγή είναι. Αλλά και τι μ’αυτό;

Εισαγωγής είναι συχνά κακής ποιότητας και θέλουν πολύ καλό ξεψάχνισμα.

Αυτό που όμως μπορεί να βρεις μπροστά σου σε ένα μοντέλο που δεν ήρθε ποτέ Ελλάδα είναι το να χρειάζεσαι κάποιο ανταλλακτικό (ιδίως φανοποιΐα) και να μην το βρίσκεις ή να το βρίσκεις με μεγάλο κόστος.

Προσωπικά, θα πήγαινα σε Superb ή CRV :inlove:

Ιδίως τα Skoda, τα μισά ταξί της Ευρώπης είναι με αυτά τα μηχανικά μέρη (είτε σε Skoda, είτε σε VW), οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα αξιοπιστίας. Ούτε για Honda προφανώς...

Μπήκανε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αγγελίες...
Άβαταρ μέλους
By edmond
markvag έγραψε:Μπήκανε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αγγελίες...

Και εσένα τι σε νοιάζει;; :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By glf
markvag έγραψε:Αυτό που όμως μπορεί να βρεις μπροστά σου σε ένα μοντέλο που δεν ήρθε ποτέ Ελλάδα είναι το να χρειάζεσαι κάποιο ανταλλακτικό (ιδίως φανοποιΐα) και να μην το βρίσκεις ή να το βρίσκεις με μεγάλο κόστος.

Έτσι είμαι με το Zoe που δε το έχει φέρει η Renault. Ευτυχώς υπάρχουν πολλά στις γύρω χώρες οπότε αν γίνει η στραβή ελπίζω να βρω από εκεί φτερά και πόρτες. Να που είναι η Βουλγαρία..
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:
markvag έγραψε:Μπήκανε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αγγελίες...

Και εσένα τι σε νοιάζει;; :shifty: :shifty:

Εγκυκλοπαιδικοί λόγοι :shifty: :shifty:

προς το παρόν :shifty: :shifty: :shifty:

Και να βρει ο συνφορουμίτης το αμάξι που του ταιριάζει. :rtfm: :shifty:

glf έγραψε:Έτσι είμαι με το Zoe που δε το έχει φέρει η Renault. Ευτυχώς υπάρχουν πολλά στις γύρω χώρες οπότε αν γίνει η στραβή ελπίζω να βρω από εκεί φτερά και πόρτες. Να που είναι η Βουλγαρία..

Είναι πάντως ένα ρίσκο (και ως προς το οικονομικό). Βέβαια, έχεις λιγότερα πράγματα που μπορεί να χαλάσουν, οπότε είναι ένα θετικό... :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
bibendum έγραψε:Ναι γιατί τα υπόλοιπα που έχουν εισαχθεί είναι φτηνά..

Υπάρχουν όμως συχνά και μεταχειρισμένα στην αγορά...