Επισης ποιος εισαι εσυ που θα ορισεις τι θα σχολιασει ο αλλος; Εσυ γιατι ο,τι ποσταρεις - σχολιαζεις ειναι ρατσιστικο;
Fiat Panda 7,6l/100km
Red Garland έγραψε:Ξεκίνα να ποστάρεις ειδήσεις και όχι προπαγανδιστικά tweets/posts κτλ από μη κομματόσκυλα και μη-χουνταίους και εδώ είμαστε.
Νομίζω δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να σου εξηγήσουν ότι δεν αρκεί ένα τέτοιο βίντεο για να σχηματίσεις άποψη αφου δεν λέει καν τι έγινε και απλά σκοπός του είναι να τριγκάρει το συναίσθημα και μόνο.
"Πόσο έχεις απονευρωθει ρε λευκε άνδρα."
Έρχεται ο άλλος σου χαστουκιζει το παιδί στεγνά
ον κοιτάς αντί να του σπάσεις και τα δύο χέρια και να του τα βάλεις στον πάτο.
ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΊΛΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ
The beast that beat a European baby
has been captured. What punishment would he deserve now?
Βεβαια αν ενας ΜΠΑΤΣΟΣ το εκανε αυτο σε ενα μωρο θα ειχε καει η μιση Αθηνα παλι. Σωστα?
Red Garland έγραψε:Anyway ενήλικας είσαι, το έκανα αρκετά νιανιά για να το καταλάβεις, αλλά προφανώς θες να κάνεις τον έξυπνο.
Άμα δε διαβάζεις ούτε 3 γραμμές μήπως να μην φέρνεις ό,τι ακροδεξιά σαβούρα βρίσκεις στο ιντερνετ?![]()

markvag έγραψε:Red Garland έγραψε:Anyway ενήλικας είσαι, το έκανα αρκετά νιανιά για να το καταλάβεις, αλλά προφανώς θες να κάνεις τον έξυπνο.
Άμα δε διαβάζεις ούτε 3 γραμμές μήπως να μην φέρνεις ό,τι ακροδεξιά σαβούρα βρίσκεις στο ιντερνετ?![]()
Κλασσική απάντηση ακροδεξιών όταν στριμωχθούν: "Εγώ δεν ξέρω / δεν το έψαξα, απλά το ανέφερα" εντελώς τυχαία.
Red Garland έγραψε:markvag έγραψε:Red Garland έγραψε:Anyway ενήλικας είσαι, το έκανα αρκετά νιανιά για να το καταλάβεις, αλλά προφανώς θες να κάνεις τον έξυπνο.
Κλασσική απάντηση ακροδεξιών όταν στριμωχθούν: "Εγώ δεν ξέρω / δεν το έψαξα, απλά το ανέφερα" εντελώς τυχαία.
Δεν ξέρω αν είναι ακροδεξιός και ούτε με νοιάζει. Το τι φέρνει εδώ μέσα είναι το θέμα.

Serf έγραψε:https://www.lifo.gr/now/world/eyropaiko-dikastirio-anthropinon-dikaiomaton-enohi-i-ellada-gia-tis-epanaproothiseis-sti
Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ένοχη η Ελλάδα για τις επαναπροωθήσεις στη Μεσόγειο
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκρινε ότι η Ελλάδα συμμετείχε σε παράνομες απελάσεις, διατάσσοντας το ελληνικό κράτος να καταβάλει αποζημίωση σε μία γυναίκα
...
Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα καταδικάστηκε για την άσκηση της πολιτικής των pushbacks, μία πρακτική την οποία η ελληνική κυβέρνηση αρνείται κατηγορηματικά ότι χρησιμοποιεί. Πρόκειται, επίσης, για την πρώτη φορά που το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξέτασε καταγγελία για επαναπροώθηση από τις ελληνικές αρχές, σε μία απόφαση που ο Guardian αποκάλεσε «πιθανώς πρωτοποριακή»
...
Ενώ εμείς υπερασπιζόμενοι τις ευρωπαϊκές αξίες (της αποικιοκρατίας) και παλεύοντας ηρωικά για την ψήφο του κάθε κυρ-Παντελή που δεν θέλει ο γείτονάς του να είναι μαυριδερός (εκτός αν είναι πλούσιος, τότε αλλάζει το πράγμα), τους πετούσαμε στη θάλασσα.

markvag έγραψε:Serf έγραψε:https://www.lifo.gr/now/world/eyropaiko-dikastirio-anthropinon-dikaiomaton-enohi-i-ellada-gia-tis-epanaproothiseis-sti
Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ένοχη η Ελλάδα για τις επαναπροωθήσεις στη Μεσόγειο
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκρινε ότι η Ελλάδα συμμετείχε σε παράνομες απελάσεις, διατάσσοντας το ελληνικό κράτος να καταβάλει αποζημίωση σε μία γυναίκα
...
Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα καταδικάστηκε για την άσκηση της πολιτικής των pushbacks, μία πρακτική την οποία η ελληνική κυβέρνηση αρνείται κατηγορηματικά ότι χρησιμοποιεί. Πρόκειται, επίσης, για την πρώτη φορά που το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξέτασε καταγγελία για επαναπροώθηση από τις ελληνικές αρχές, σε μία απόφαση που ο Guardian αποκάλεσε «πιθανώς πρωτοποριακή»
...
Αυτοί οι αριστεροί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια θέλουν να αμαυρώσουν το αγνό μας DNA και φέρνουν τον κάθε μαυριδερό στα άγια χώματα!![]()
Ενώ εμείς υπερασπιζόμενοι τις ευρωπαϊκές αξίες (της αποικιοκρατίας) και παλεύοντας ηρωικά για την ψήφο του κάθε κυρ-Παντελή που δεν θέλει ο γείτονάς του να είναι μαυριδερός (εκτός αν είναι πλούσιος, τότε αλλάζει το πράγμα), τους πετούσαμε στη θάλασσα.
Ας πληρώσουμε τώρα την αποζημίωση αυτή και άλλες που θα έρθουν. Τελικά, η πραγματικότητα και η διεθνής νομιμότητα δεν έχουν σχέση με τις ιδεοληψίες της δεξιάς και έρχονται με πολύ ακριβό λογαριασμό. Μόνο που θα τον πληρώσουμε όλοι μας.![]()

Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]