- 07 Οκτ 2024, 09:09
Serf έγραψε:Καλή ιδέα το refurbished... δεν το είχα σκεφτεί. Ελλάδα μόνο την Cosmodata έχω ακουστά. Έχει αγοράσει κάποιος απο εκεί;
Βλέπω το εξής, π.χ.:
https://www.cosmodata.gr/product/406001 ... ows-10-pro
Καλά, εννοείται refurbished, απλά προσωπικά θα πήγαινα ιδανικά σε επεξεργαστή που να παίρνει και παραθύρια 11 (για intel από 9ης γενιάς και πάνω).
Και θα έλεγα είτε 15άρα οθόνη, είτε / και μία έξτρα οθόνη (αν και το τελευταίο δεν είναι απαραίτητο).
Εννοείται προφανώς, αν μπορείς να βρεις καινούριο με κανένα 300-350άρι το προτιμάς.
Επίσης, οτιδήποτε κι αν πάρεις, σε 1-2 χρόνια δεν θα του κάνει, θα γκρινιάζει και θα θέλει άλλο γιατί δεν θα σηκώνει τα παιχνίδια, chat, κτλ...
dimik έγραψε:Γενικά η κλίση είναι το πρόβλημα, καθώς σιγά σιγά τα ρουλεμαν του ανεμιστήρα του λάπτοπ αρχίζουν να τα παίζουν και ξεκινάει ο θόρυβος καθώς ο ανεμιστήρας αρχίζει να ακουμπάει στο πλαστικό περίβλημα.
Όσο μεγαλύτερη η κλίση (πχ κλασική βάση από ΙΚΕΑ) τόσο πιθανότερο να δημιουργηθεί πρόβλημα, ειδικά σε λαπτοπ που ανεβάζουν θερμοκρασία λόγω CPU με αποτέλεσμα να δουλεύει συχνά σε υψηλές στροφές ο ανεμιστήρας.
Προφανώς και σε πιστεύω, μιας και το δικό σου δείγμα είναι από 10δες και το δικό μου από 2, αλλά στη δουλειά το έχω σε βάση με αρκετή κλίση και ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Για 3 χρόνια κράτησα το πρώτο (το οποίο συνεχίζει ακόμα χωρίς θέμα) και έχω 1,5 χρόνια το δεύτερο (πάλι με καλή κλίση στη βάση και χωρίς θέμα - ακόμα). Dell και τα 2...
Μήπως είναι κάποια ευαισθησία στα lenovo;
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>