Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
dimviii έγραψε:Καλόταξιδο Μανολιο.
Πρόγραμμα μην ξεχάσεις να του κάνεις. :rtfm:
Ευχαριστώ πολύ!!ναι ,το πρόγραμμα το χω στα πλάνα..θέλω να κάνω λίγα χιλιόμετρα και μετά να το βάλω ..νομίζω ότι θα έχει αρκετή διαφορά ..
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#873048 Έχει μεγάλη διαφορά.
και το 115 το μοτέρ παίρνει ακόμα παραπάνω από το 110.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
manoliossss έγραψε:Εικόνα

Μετά από 6,5 χρόνια και 265000 χλμ με το micra ήρθε η ώρα για αλλαγή λόγω ανάγκης χώρων!
Renault megane grandtour 2020 1.5dci 115ps

Καλοταξιδο να είναι. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By elvet

Μετά από 6,5 χρόνια και 265000 χλμ με το micra ήρθε η ώρα για αλλαγή λόγω ανάγκης χώρων!

Επιτέλους κι ένα station για οικογένεια. Καλοτάξιδο. Η φωτο είναι στα Ανω Πορόϊα;
Άβαταρ μέλους
By elvet
manoliossss έγραψε:Μετά από 6,5 χρόνια και 265000 χλμ με το micra ήρθε η ώρα για αλλαγή λόγω ανάγκης χώρων!

Επιτέλους κι ένα station για οικογένεια. Καλοτάξιδο. Η φωτο είναι στα Ανω Πορόϊα;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Δεν είδα να έγινε πολλές φορές παράθεση η φωτό, οπότε κάνω την αρχή :shifty:

Πανέμορφο! Να το χαίρεσαι γαυράκο.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#873081 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! [mention]elvet [/mention] τι μάτι είναι αυτό;; Ή είσαι της περιοχής ή επισκέπτεσαι συχνά το χωριουδάκι μου..
Άβαταρ μέλους
By elvet
manoliossss έγραψε:Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! [mention]elvet [/mention] τι μάτι είναι αυτό;; Ή είσαι της περιοχής ή επισκέπτεσαι συχνά το χωριουδάκι μου..

Ομορφο μέρος με χαρακτηριστικά τοπία. Επισκέπτης όλες τις εποχές του χρόνου
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#873106 Ευχαριστώ πολύ!

Η αλήθεια είναι ότι ψαχνόμουν για το gt 1.6 165 άλογα αλλά με ψιλοπροβληματισαν τα όσα διάβασα για την αξιοπιστία του 1.6 συγκριτικά με τον 1.5 diesel αλλά και για το σασμάν του που είναι 7αρι υγρού και ότι είναι σχετικά κοστοβόρο σε συντήρηση ..κάνω πολλά χιλιόμετρα τον χρόνο κι επειδή θέλω τα οχήματα μου είναι άψογα συντηρημένα πήγα σε πιο οικονομική επιλογή..
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#873151 Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι, να το χαρείτε!
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο και φαίνεται και καλά εξοπλισμένο. Πιστεύω ότι είναι πολύ value for money, μιας και οι περισσότεροι επιλέγουν τα SUV, με αποτέλεσμα οι τιμές στα station να είναι πολύ πιο λογικές.
Ο 1.5d κινεί άνετα το αυτοκίνητο, είναι απίστευτα οικονομικός και τέρας αξιοπιστίας. Ούτε και εγώ θα το ρίσκαρα με τον 1.6, ειδικά σε μεταχειρισμένο.