dimviii έγραψε:Καλόταξιδο Μανολιο.Ευχαριστώ πολύ!!ναι ,το πρόγραμμα το χω στα πλάνα..θέλω να κάνω λίγα χιλιόμετρα και μετά να το βάλω ..νομίζω ότι θα έχει αρκετή διαφορά ..
Πρόγραμμα μην ξεχάσεις να του κάνεις.
και το 115 το μοτέρ παίρνει ακόμα παραπάνω από το 110.
manoliossss έγραψε:
Μετά από 6,5 χρόνια και 265000 χλμ με το micra ήρθε η ώρα για αλλαγή λόγω ανάγκης χώρων!
Renault megane grandtour 2020 1.5dci 115ps
Καλοταξιδο να είναι. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο.
Fiat Panda 7,6l/100km
manoliossss έγραψε:
Μετά από 6,5 χρόνια και 265000 χλμ με το micra ήρθε η ώρα για αλλαγή λόγω ανάγκης χώρων!
Επιτέλους κι ένα station για οικογένεια. Καλοτάξιδο. Η φωτο είναι στα Ανω Πορόϊα;
manoliossss έγραψε:Μετά από 6,5 χρόνια και 265000 χλμ με το micra ήρθε η ώρα για αλλαγή λόγω ανάγκης χώρων!
Επιτέλους κι ένα station για οικογένεια. Καλοτάξιδο. Η φωτο είναι στα Ανω Πορόϊα;
manoliossss έγραψε:
Δεν είδα να έγινε πολλές φορές παράθεση η φωτό, οπότε κάνω την αρχή
Πανέμορφο! Να το χαίρεσαι γαυράκο.
manoliossss έγραψε:Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! [mention]elvet [/mention] τι μάτι είναι αυτό;; Ή είσαι της περιοχής ή επισκέπτεσαι συχνά το χωριουδάκι μου..
Ομορφο μέρος με χαρακτηριστικά τοπία. Επισκέπτης όλες τις εποχές του χρόνου
Ένας 2λτ θα του ταίριαζε καλύτερα βέβαια

< >
Η αλήθεια είναι ότι ψαχνόμουν για το gt 1.6 165 άλογα αλλά με ψιλοπροβληματισαν τα όσα διάβασα για την αξιοπιστία του 1.6 συγκριτικά με τον 1.5 diesel αλλά και για το σασμάν του που είναι 7αρι υγρού και ότι είναι σχετικά κοστοβόρο σε συντήρηση ..κάνω πολλά χιλιόμετρα τον χρόνο κι επειδή θέλω τα οχήματα μου είναι άψογα συντηρημένα πήγα σε πιο οικονομική επιλογή..
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο και φαίνεται και καλά εξοπλισμένο. Πιστεύω ότι είναι πολύ value for money, μιας και οι περισσότεροι επιλέγουν τα SUV, με αποτέλεσμα οι τιμές στα station να είναι πολύ πιο λογικές.
Ο 1.5d κινεί άνετα το αυτοκίνητο, είναι απίστευτα οικονομικός και τέρας αξιοπιστίας. Ούτε και εγώ θα το ρίσκαρα με τον 1.6, ειδικά σε μεταχειρισμένο.