Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By edmond
#873018 Ε είναι και κοντά η Αυστραλία, που να τρέχει τώρα...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#873022 Επιτέλους. Τζάμπα θέση πιάνει
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#873634 Εικόνα

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#873695 Στο καλό. Αλλά εγκαταλείπει επί τόπου ή στο τέλος της χρονιάς; Και αν επί τόπου ποιος τον αντικαθιστά;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#873717 H λογική λέει ότι από δω και στο εξής θα κάνουν αγώνα Λόσον και Τσόντα ποιος θα πάει πάνω και θα ανεβάσουν τον Ατζάρ. Αλλά αυτό θα ίσχυε στην παλιά RBR δεν ξέρω αν θα γίνει σε αυτήν που γίνανε πλέον.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

Δεν ειναι κακο
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#875078 To είπα στο γιο μου. Ο Κολαπίντο μπορεί να καλύψει την ανάγκη για λατίνο οδηγό στο γκριντ και στον οργανισμό της RBR. Δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερο χέρι από τον Τσέκο που μας έχει δώσει κατά καιρούς πολύ καλούς αγώνες, αλλά αυτή τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω και η εικόνα του έχει τσαλακωθεί περισσότερο και από φιναλίστ του GNTM. Επίσης αυτό ανοίγει και τη θέση στη Ζάουμπερ αλλά εκεί με τον Σπιρτούλη περιμένω καμία uber fail επιλογή τύπου Φέτελ ή Μπότα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

Εγω γιατι πιστευω οτι ο Μαξαρος το 2026 θα ειναι με τον Αλονσαρο στα πρασσινα?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Εγω γιατι πιστευω οτι ο Μαξαρος το 2026 θα ειναι με τον Αλονσαρο στα πρασσινα?

Χλωμο. Λογικα με τον υιο του μπαμπα-Στρολ θα ειναι ομοσταβλοι αν ντυθει στα πρασινα...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#885908 Εικόνα

Να μια φορα που συμφωνω με Ζακ στο οτι θα φυγει....
Εκεινος λεει Μερκ (Μαξ-Αντονελι δλδ)
Εγω (Μαξ-Αλονσο) στα πρασινα!!!
Άβαταρ μέλους
By ripper
#885923 Max - Alonso - Newey στην ίδια ομάδα δεν γίνεται.
Η γαματοσύνη θα ξεπεράσει το όριο Chandrasekhar και θα δημιουργηθεί singularity.