Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Dimitris_P έγραψε:Vw ; Ωραίο

Κλασικό βανάκι Volkswagen T1 (Peace, παιδιά των λουλουδίων κιετς :metalo: :s_roses )
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#871271 Τέτοιο είχαμε μικροί και κάναμε ελεύθερο κάμπινγκ. Δεν ξέρω αν το θυμάμαι από προσωπική μνήμη ή φωτό.
Έπειτα αναβαθμίστηκε σε transporter, αυτό το θυμάμαι ξεκάθαρα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#872651 Κάπως μου θύμισε εκείνο το γιαπωνέζικο πίνακα. Αλλά δεν έχω πρόσβαση στο ορίτζιναλ να το κροπαρω όπως θέλω.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#872742 Εξαιρετικές! :thumbsup:

Δεν είναι φοβερή η διαδρομή από την κορυφή του πάσου προς το Χαλίκι;
Η φωτογραφία είναι από το κινητό και δυστυχώς δεν μπορεί να αποδώσει το υπέροχο στροφιλίκι σε συνδυασμό με το πανέμορφό τοπίο.

Εικόναxaliki by Alex, on Flickr
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#872744 Σας ευχαριστώ και τους δύο!!

@axel12p Για μένα σε όρους ασφαλτοστρωμένης διαδρομής (γιατί Ok, off road προφανώς υπάρχουν εκατοντάδες πιο ενδιαφέροντα κομμάτια, αλλά δεν έχει πρόσβαση ο πολύς κόσμος) δεν υπάρχει κάτι πιο εντυπωσιακό στην Ελλάδα.
Το Μέτσοβο - Χαλίκι - Μπάρος - Ματσούκι έχει όλα όσα μπορείς να ζητήσεις είτε για οδική απόλαυση είτε για βόλτα (μας έχει μυήσει ο κύριος Jim Clark σ' αυτά τα μονοπάτια :inlove: )

Από στενά κομμάτια με προσοχή στα φαγώματα, μέχρι πολύ ανοιχτά και γρήγορα πέταλα, και εννοείται καθ' όλη τη διαδρομή εναλλαγές σε τοπία αλλά πάντα απίστευτη θέα.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#872749 Η διαδρομή είναι φανταστική, απλά θέλει προσοχή γιατί η κατάσταση του δικτύου δεν είναι προφανώς η καλύτερη (λογικό), αλλά και γιατί πλέον έχει γίνει αρκετά γνωστή, οπότε είναι πιθανό να συναντήσεις και άλλους "γρήγορους" στον δρόμο. Όταν πέρασα είχα μάλιστα συναντήσει και αρκετούς μηχανόβιους στην διαδρομή.

Όσο για το Jim Clark, όταν μας σύστησε την διαδρομή, ο δρόμος ήταν ακόμη χωματόδρομος και πήγαινε εκεί με το χαμηλωμένο Fiesta! :thumbsup:

Τιμής ένεκεν, φέτος που έκανα tour στην περιοχή πέρασα και από το γυναικοχώρι του. Πανέμορφα μέρη!