Ποιος ξέρει τι σκατά έκανε ο Μεξικάνος...
Ποιος ξέρει τι σκατά έκανε ο Μεξικάνος...
skous έγραψε:To συνδεσε κατευθειαν, με πατεντα, στα καλωδια μεταφορας απ’οτι καταλαβαίνωΑκυρο.
< >
skous έγραψε:Ολα συνηθιζονται
Αλλα εμενα αυτα τα 2 με χαλανε! Κυρίως τα φλας.
Θεωρω αν υπηρχε υλοποιηση με paddles που περιστρέφονται μαζι με το τημόνι, θα ήταν πιο ωραία.
Βέβαια πιο ακριβή, και εφοσον το θεμα ειναι να πέσει το κόστος (που αυτό εχει γίνει στο highland απο διάφορες σκοπιές (αφαιρεση λεβιεδων, πιο φτηνα υλικά στο σαλόνι κλπ κλπ), δεν υπάχει περιπτωση να το δούμε.
< >

skous έγραψε:Μπορει να κανω και λάθος.
Αλλα σε σχεση με το παλιο εχουν αφαιρεσει ξυλινές επιφάνειες, δέρματα (νομίζω), λεβιέδες, αιγουρα χειρότερα λάστιχα, απουσία US sensors (οκ αυτό ισως είναι στρατηγική επιλογή/εμμονή ώστε να γινονται όλα με το teslavision) κλπ.
Γενικότερα εμενα μου φαίνεται οτι έριξαν το κόστος, και απλά χρησιμοποίησαν υπέρ τους την μεγαλύετη εμπειριά που είχαν πλέον.
Η ποιότητα συναρμολόγησης ειναι όντως πολύ καλύτερη, αλλά αυτό είναι φυσικό επακόλουθο της συνολικής βελτίωσης των γραμμών παραγωγής της εταιρίας.
< >


glf έγραψε:Τώρα κακώς μπαίνω σε τέτοια κουβέντα αλλά με τρώει.
Αυτό είναι άδειο. Ίσως μας προετοιμάζει η Tesla για τα αυτοκίνητα χωρίς τιμόνι. Αυτοί πάντως είναι πανέτοιμοι, δεν έχει μείνει τίποτα για τον οδηγό.![]()
Οκ ο καθένας διαλέγει αυτό που θέλει και ευτυχώς έχουμε υπερπληθώρα επιλογών. Εγώ θέλω τα κουμπάκια και τα λεβιεδάκια και τα όργανα μπροστά στα μάτια μου.

Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]