Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By glf
#870521 Μα αυτό ακριβώς κάνει το wallbox και το granny charger, προστατεύει το αυτοκίνητο.
Ποιος ξέρει τι σκατά έκανε ο Μεξικάνος...
Άβαταρ μέλους
By skous
#870533 To συνδεσε κατευθειαν, με πατεντα, στα καλωδια μεταφορας απ’οτι καταλαβαίνω

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
skous έγραψε:To συνδεσε κατευθειαν, με πατεντα, στα καλωδια μεταφορας απ’οτι καταλαβαίνω

< >
Ακυρο.

Μαλλον ειναι καποιου ειδος bypass του ρολογιου και των ασφαλειων…

< >
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#870726 Ωραίο το perfomance το οδηγώ την τελευταία εβδομάδα , το αγόρασε καλός φίλος , ο ορισμός του sleeper Qcar πείτε το όπως θέλετε .
Δείκτης κεφαλογυρίσματος : 4
Ζήλειας φθόνου γειτόνων : 2
κακού ματιού : 1

Αν τους πεις 30 χιλιάρικα κάνει (58300 πριν την επιδότηση) θα σου πουν ακριβά το πήρες

Δείκτης χαμηλού προφίλ (οχι για τα ελαστικά) : 10 :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By glf
#871268 Κοιτούσα video το εσωτερικό του Model 3. Άντε, δεν έχει τα κλασικά λεβιεδάκια για φλας υαλοκαθαριστήρες. Αλλά να βάζεις όπισθεν από την οθόνη ή την πλαφονιέρα;
Άβαταρ μέλους
By skous
#871270 Ολα συνηθιζονται

Αλλα εμενα αυτα τα 2 με χαλανε! Κυρίως τα φλας.
Θεωρω αν υπηρχε υλοποιηση με paddles που περιστρέφονται μαζι με το τημόνι, θα ήταν πιο ωραία.
Βέβαια πιο ακριβή, και εφοσον το θεμα ειναι να πέσει το κόστος (που αυτό εχει γίνει στο highland απο διάφορες σκοπιές (αφαιρεση λεβιεδων, πιο φτηνα υλικά στο σαλόνι κλπ κλπ), δεν υπάχει περιπτωση να το δούμε.

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
#871273 Εγώ πχ ήθελα να έχω μια "κλασική" καμπίνα και χειριστήρια γιατί έχω και το Focus και αυτό ακριβώς πιστεύω και γω, πρέπει να γίνονται αυτόματα κάποια πράγματα την ώρα της οδήγησης. Αν ξεμάθεις στο ένα θα μπουρδουκλωθείς στο άλλο τη λάθος στιγμή.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#871275 Αναρωτιέμαι το Yoke αν συνηθίζεται κάποια στιγμή.

< >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
skous έγραψε:Ολα συνηθιζονται

Αλλα εμενα αυτα τα 2 με χαλανε! Κυρίως τα φλας.
Θεωρω αν υπηρχε υλοποιηση με paddles που περιστρέφονται μαζι με το τημόνι, θα ήταν πιο ωραία.
Βέβαια πιο ακριβή, και εφοσον το θεμα ειναι να πέσει το κόστος (που αυτό εχει γίνει στο highland απο διάφορες σκοπιές (αφαιρεση λεβιεδων, πιο φτηνα υλικά στο σαλόνι κλπ κλπ), δεν υπάχει περιπτωση να το δούμε.

< >

Πιο φθηνά υλικά σε σχέση με ποιο ;
Γιατί σε σχέση με το Υ ή το προηγούμενο μοντελ 3 έχει πολύ πιο ποιοτικά υλικά και καλύτερη συναρμολόγηση :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By skous
#871517 Μπορει να κανω και λάθος.
Αλλα σε σχεση με το παλιο εχουν αφαιρεσει ξυλινές επιφάνειες, δέρματα (νομίζω), λεβιέδες, αιγουρα χειρότερα λάστιχα, απουσία US sensors (οκ αυτό ισως είναι στρατηγική επιλογή/εμμονή ώστε να γινονται όλα με το teslavision) κλπ.

Γενικότερα εμενα μου φαίνεται οτι έριξαν το κόστος, και απλά χρησιμοποίησαν υπέρ τους την μεγαλύετη εμπειριά που είχαν πλέον.

Η ποιότητα συναρμολόγησης ειναι όντως πολύ καλύτερη, αλλά αυτό είναι φυσικό επακόλουθο της συνολικής βελτίωσης των γραμμών παραγωγής της εταιρίας.

< >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
skous έγραψε:Μπορει να κανω και λάθος.
Αλλα σε σχεση με το παλιο εχουν αφαιρεσει ξυλινές επιφάνειες, δέρματα (νομίζω), λεβιέδες, αιγουρα χειρότερα λάστιχα, απουσία US sensors (οκ αυτό ισως είναι στρατηγική επιλογή/εμμονή ώστε να γινονται όλα με το teslavision) κλπ.

Γενικότερα εμενα μου φαίνεται οτι έριξαν το κόστος, και απλά χρησιμοποίησαν υπέρ τους την μεγαλύετη εμπειριά που είχαν πλέον.

Η ποιότητα συναρμολόγησης ειναι όντως πολύ καλύτερη, αλλά αυτό είναι φυσικό επακόλουθο της συνολικής βελτίωσης των γραμμών παραγωγής της εταιρίας.

< >

Κάνεις λάθος, τα υλικά της καμπίνας είναι ποιοτικότερα. Δες το νέο τιμόνι, την κάλυψη των πάνελ, τα υλικά του ταμπλό, τα διπλά τζάμια ολούθε, shear anchors, κλπ κλπ. Ποιά είναι τα χειρότερα λάστιχα ?
Δεν συζητώ για υλικά καθισμάτων κλπ, αυτά είναι αυτούσια από X/S
Κάνε μια γρήγορη βόλτα το highland και θα αναθεωρήσεις :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By skous
#871524 Υλικα ταμπλο ΔΕΝ θα το ελεγα.

Τα Primacy που έχει (λάστιχα) είναι ΤΡΑΓΙΚΑ

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
#871534 Τώρα κακώς μπαίνω σε τέτοια κουβέντα αλλά με τρώει.
Εικόνα
Αυτό είναι άδειο. Ίσως μας προετοιμάζει η Tesla για τα αυτοκίνητα χωρίς τιμόνι. Αυτοί πάντως είναι πανέτοιμοι, δεν έχει μείνει τίποτα για τον οδηγό. :lol:

Οκ ο καθένας διαλέγει αυτό που θέλει και ευτυχώς έχουμε υπερπληθώρα επιλογών. Εγώ θέλω τα κουμπάκια και τα λεβιεδάκια και τα όργανα μπροστά στα μάτια μου.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#871535 Απο την στιγμη που δουλευει μια χαρα ειναι και η ποιοτητα τους μια χαρα ειναι. Δεν ειναι φυσικα στο επιπεδο πχ BMW αλλα ουτε και η τιμη ειναι.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
glf έγραψε:Τώρα κακώς μπαίνω σε τέτοια κουβέντα αλλά με τρώει.
Εικόνα
Αυτό είναι άδειο. Ίσως μας προετοιμάζει η Tesla για τα αυτοκίνητα χωρίς τιμόνι. Αυτοί πάντως είναι πανέτοιμοι, δεν έχει μείνει τίποτα για τον οδηγό. :lol:

Οκ ο καθένας διαλέγει αυτό που θέλει και ευτυχώς έχουμε υπερπληθώρα επιλογών. Εγώ θέλω τα κουμπάκια και τα λεβιεδάκια και τα όργανα μπροστά στα μάτια μου.

Έχεις άπλετη ορατότητα, ειδικά σε επαρχιακό δρόμο με ωραίο δάσος είναι όνειρο.