Μετά το να μην πας σου φαίνεται περίεργο αλλά οι περισσότεροι τα έχουν παρατήσει νωρίτερα.
Ξυπναώ 6:15 και γυρίζω σπίτι 19:00+ αφού έχω πάει και 1-1:30 γυμναστήριο, 3 φορές καθημερινή και μια Σάββατο πρωί.
dimik έγραψε:Όπως και όλα τα δύσκολα πράγματα θέλει απλά λίγο καιρό υπομονή μέχρι να χτιστεί η συνήθεια.
Μετά το να μην πας σου φαίνεται περίεργο αλλά οι περισσότεροι τα έχουν παρατήσει νωρίτερα.
Ξυπναώ 6:15 και γυρίζω σπίτι 19:00+ αφού έχω πάει και 1-1:30 γυμναστήριο, 3 φορές καθημερινή και μια Σάββατο πρωί.
otso έγραψε:Είναι κόλπο otso των γυναικωνε για να μην έχεις κουράγιο για τίποταdimik έγραψε:Όπως και όλα τα δύσκολα πράγματα θέλει απλά λίγο καιρό υπομονή μέχρι να χτιστεί η συνήθεια.
Θα μπορουσε να αντικατασταθει με εξωσυζυγικη σχεση.
Sijune21 έγραψε:Πως μπορει να εξηγηθει η μη ορεξη,διαθεση,κινητρο για μη γυμναστικη και να βρισκεις συνεχεια δικαιολογιες για να μην πας ουτε ενα 45λεπτο?
dimik έγραψε:Όπως και όλα τα δύσκολα πράγματα θέλει απλά λίγο καιρό υπομονή μέχρι να χτιστεί η συνήθεια.
socratesn έγραψε:Για μένα sijune21 κόψε το overthinking, κόψε το να σκέφτεσαι αν είσαι λογικός ή τεμπέλης ή άνευ κινήτρου και απλά πήγαινε. Ποτέ δε θα ρθεί το τόσο σημαντικό κίνητρο που όλοι ελπίζουμε να έρθει ώστε να μας ενεργοποιήσει. Με ό,τι ρυθμό θες, οσο λίγο ή πολύ αντέχεις, απλά πήγαινε μέχρι να πάψει να αποτελεί απόφαση το να πας.
Σε έναν μήνα δε θα χεις καμία σχέση με τον άνθρωπο που είσαι σήμερα.

Sijune21 έγραψε:....αλλα εχω ξαναχασει κιλα πιο ευκολα αλλες φορες,δεν ξερω γιατι κολλησα,ισως επηρεαστηκα απο διαφορα πραγματα,...Όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο δύσκολο είναι. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Ακολουθούν μερικοί βασικοί.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]