Μετά το να μην πας σου φαίνεται περίεργο αλλά οι περισσότεροι τα έχουν παρατήσει νωρίτερα.
Ξυπναώ 6:15 και γυρίζω σπίτι 19:00+ αφού έχω πάει και 1-1:30 γυμναστήριο, 3 φορές καθημερινή και μια Σάββατο πρωί.
dimik έγραψε:Όπως και όλα τα δύσκολα πράγματα θέλει απλά λίγο καιρό υπομονή μέχρι να χτιστεί η συνήθεια.
Μετά το να μην πας σου φαίνεται περίεργο αλλά οι περισσότεροι τα έχουν παρατήσει νωρίτερα.
Ξυπναώ 6:15 και γυρίζω σπίτι 19:00+ αφού έχω πάει και 1-1:30 γυμναστήριο, 3 φορές καθημερινή και μια Σάββατο πρωί.
otso έγραψε:Είναι κόλπο otso των γυναικωνε για να μην έχεις κουράγιο για τίποταdimik έγραψε:Όπως και όλα τα δύσκολα πράγματα θέλει απλά λίγο καιρό υπομονή μέχρι να χτιστεί η συνήθεια.
Θα μπορουσε να αντικατασταθει με εξωσυζυγικη σχεση.
Sijune21 έγραψε:Πως μπορει να εξηγηθει η μη ορεξη,διαθεση,κινητρο για μη γυμναστικη και να βρισκεις συνεχεια δικαιολογιες για να μην πας ουτε ενα 45λεπτο?
dimik έγραψε:Όπως και όλα τα δύσκολα πράγματα θέλει απλά λίγο καιρό υπομονή μέχρι να χτιστεί η συνήθεια.
socratesn έγραψε:Για μένα sijune21 κόψε το overthinking, κόψε το να σκέφτεσαι αν είσαι λογικός ή τεμπέλης ή άνευ κινήτρου και απλά πήγαινε. Ποτέ δε θα ρθεί το τόσο σημαντικό κίνητρο που όλοι ελπίζουμε να έρθει ώστε να μας ενεργοποιήσει. Με ό,τι ρυθμό θες, οσο λίγο ή πολύ αντέχεις, απλά πήγαινε μέχρι να πάψει να αποτελεί απόφαση το να πας.
Σε έναν μήνα δε θα χεις καμία σχέση με τον άνθρωπο που είσαι σήμερα.

Sijune21 έγραψε:....αλλα εχω ξαναχασει κιλα πιο ευκολα αλλες φορες,δεν ξερω γιατι κολλησα,ισως επηρεαστηκα απο διαφορα πραγματα,...Όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο δύσκολο είναι. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Ακολουθούν μερικοί βασικοί.
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]