Δεν φορτίζεις στο Ρίο και στην Κόρινθο, δηλαδή κάπου ώπα.

edmond έγραψε:Για να καταλάβουμε λίγο τα μεγέθη, όταν ανάβει λαμπάκι στο Ρίο, μένεις στην Κόρινθο.
edmond έγραψε:…απλά μην προσπαθούμε να ασπρίσουμε το μαύρο καλά και ντε.
Nikos! έγραψε:edmond έγραψε:Για να καταλάβουμε λίγο τα μεγέθη, όταν ανάβει λαμπάκι στο Ρίο, μένεις στην Κόρινθο.
Έχεις 130κμ λαμπάκι? Θα μας τρελάνεις? Δηλαδή αν σου ανάψει λαμπάκι στο Ρίο, θα πεις πάμε να βάλουμε βενζίνη στη Κόρινθο?
Dimitris_P έγραψε:Έχει μείνει κανείς από καύσιμο; Εγώ ποτέ. Και για αυτό όταν ξέρω ότι έχω να κάνω μεγάλες αποστάσεις γεμίζω όπου μπορώ ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Γιατί στο ντίζελ αν μείνεις από πετρέλαιο μετά πρέπει να τρομπαρεις. Απλώς έχει τύχει κι έχω αγχωθει κάνα δυο φορές μήπως δε με βγάλει γιατί δεν έβρισκα εταιρικό πρατήριο
Dimitris_P έγραψε:Έχει μείνει κανείς από καύσιμο; Εγώ ποτέ.
edmond έγραψε:130χλμ λαμπάκι δεν ξέρω αν έχω(δεν έχω), καμιά 80αριά σίγουρα και σε κάτι πετρέλαια όπως αναφέρθηκε σίγουρα παραπάνω. Δεν θέλω να παίξω με τους αριθμούς, το πόιντ μου εξάλλου νομίζω πως είναι κατανοητό και έχει να κάνει ξεκάθαρα με το anxiety.
Εν τω μεταξύ για τον χρόνο που χάνεις ψάχνοντας και αναμένοντας στους φορτιστές κουβέντα. Και δε νομίζω κάποιος να κάνει στάση στο Ριο και μετά στην Κόρινθο έτσι κι αλλιώς, μην τρελαθούμε κιόλας.
Αλλά σόρρυ, "τζάμπα" καύσιμο (ή αντίλογος του τύπου "ναι αλλά όταν τα 50ρικα για βενζίνη φεύγουν σαν μαρούλια") το οποίο καρπώνεστε όταν έχετε δώσει 50κ€ για λεχτρικό ξέρωγω.
Μυστήρια πράγματα κύριοι, σχωράτε με δεν μπορώ να εντρυφήσω στην λογική.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]