glf έγραψε:Χθες αφιχθην μέχρι την άλλη Κυριακή κερνάω καφέ-μπύρα.dimik έγραψε:Αν ξανάρθεις θέλω βόλτα
Εεε πες ρε συ κάπου ότι ήρθες!
3 φορές ήρθα τις τελευταίες 10 μέρες.
< >
glf έγραψε:Χθες αφιχθην μέχρι την άλλη Κυριακή κερνάω καφέ-μπύρα.dimik έγραψε:Αν ξανάρθεις θέλω βόλτα
Εεε πες ρε συ κάπου ότι ήρθες!
3 φορές ήρθα τις τελευταίες 10 μέρες.
glf έγραψε:Ok then![]()
Χθες δε φόρτισα, σήμερα είναι στο 70% και βλέπω ότι πάλι δε θα φορτίσω.
Άμα δε το φορτίζω, τι το πήρα άραγε; lol
), ειλικρινά με ξεπερνά.
Πόσες φορτίσεις έκανες; τα είχες κάνει σχέδιο από πριν;
Αφού τώρα πια δεν έχω κανένα range anxiety το μόνο που απασχολεί είναι το charger anxiety.
edmond έγραψε:Το που βλέπετε το σούπερ(μάρκετ), ειλικρινά με ξεπερνά.
Αθήνα-Πρέβεζα και τούμπαλιν, μιλάμε για εναν 2λεπτο ανεφοδιασμό μπετζίνας.
Γκάλφα εσύ λες ότι είσαι τυχερός που βρήκες φρι φορτιστή. Αν δεν έβρισκες;;Πόσες φορτίσεις έκανες; τα είχες κάνει σχέδιο από πριν;
g8777 έγραψε:Να περιμένεις να φορτίσει έξω από λιντλ στους 54 κελσίου.
Απελπισία.
edmond έγραψε:Το που βλέπετε το σούπερ(μάρκετ), ειλικρινά με ξεπερνά.
Αθήνα-Πρέβεζα και τούμπαλιν, μιλάμε για εναν 2λεπτο ανεφοδιασμό μπετζίνας.
Γκάλφα εσύ λες ότι είσαι τυχερός που βρήκες φρι φορτιστή. Αν δεν έβρισκες;;Πόσες φορτίσεις έκανες; τα είχες κάνει σχέδιο από πριν;
Εσύ Νίκο;
Αμφότεροι καταλαβαίνετε φαντάζομαι, ότι έχει χαθεί για σας η ελευθερία του ότι μπορείς να πας όπου θες, όποτε θες ΧΩΡΙΣ να σκεφτείς ΠΟΤΈ που θα ανεφοδιαστείς.
Κατέβηκα χωριό τις προάλλες και σε ένα ΣΕΑ πριν την Καλαμάτα φόρτιζε ένα Μ3. Έκατσα 20' και ακόμα φόρτιζε ενώ η οικογένεια έπαιζε γύρω από το αυτοκίνητο. Αναρωτήθηκα![]()
Α και μην ξεχάσω...Αφού τώρα πια δεν έχω κανένα range anxiety το μόνο που απασχολεί είναι το charger anxiety.
Καταλαβαίνεις βέβαια, πως όλο το ζουμί είναι το 2ο. Αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα έσκιζαν καλσόν τα εργοστάσια για να φτιάχνουν καλύτερες καταναλώσεις.
g8777 έγραψε:Να περιμένεις να φορτίσει έξω από λιντλ στους 54 κελσίου.
Απελπισία.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]