- 11 Ιούλ 2024, 00:54
dimik έγραψε:Με τα vertical νιώθω ότι πρέπει να κουνάω όλο το χέρι μέχρι τον ώμο, με τα υπόλοιπα MX μου φαίνεται πιο φυσική η στάση.
Μάλλον έχει να κάνει με το πως λειτουργούν τα νεύρα-μύες με την παλαμη κάθετη.
Αυτό νομίζω έχει να κάνει με το αν χρησιμοποιείς κυρίως το καρπό ή το πήχη, όπως εξηγούν εδώ:
δοκιμάζουν και μερικά Evoluent σαν αυτό που ανέφερε ο sknipper.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Mouse σε laptop? Τι ακριβώς κανετε που δεν σας αρκεί το touchpad?
Αν μιλάμε για παιχνίδια, πάω πάσο.
Δεν είναι μόνο για παιχνίδια. Έχω 3 οθόνες, κάμποσα spreadsheet συνέχεια ανοιχτά. Ακόμα και με Powertoys ενεργοποιημένα και gestures, το touchpad είναι σαν να προσπαθείς να πιεις σούπα με chopsticks. Απλά λάθος εργαλείο.
drdino έγραψε:Και να μην το επέβαλαν, δεν μπορώ να φανταστώ να δουλεύω 8+ ώρες στον υπολογιστή με το trackpad.
Έντιτ: προσωπικα΄δε έχω καταλήξει σε gaming mouse (Naga v2 pro) για τα πολλά κουμπιά που μπορώ να κάνω map σε συντομεύσεις.
+1.
Σπίτι έχω ένα G502 εδώ και χρόνια, έχει αρκετά custom κουμπιά για μένα.

Θα ήθελα ιδανικά ένα mx master 3 (κυρίως για τη 2η οριζόντια ροδέλα) με πιο όρθια κλίση στο καρπό.
g8777 έγραψε: Θα κοιτάς στο hagglezon για προσφορά, εγώ το πήρα 65 € ,2 φορές (= 2 υπολογιστές) εδώ και 3 κατι χρόνια. Όλα καλά μέχρι τώρα - αν και δεν με απασχολεί η αξιοπιστία του, πάλι το ίδιο θα πάρω
Το vertical εννοώ,το lift είναι για γυναίκες και πουστδοι ( end wokeness
)
Τι προσφορές μας τσαμπουνάς, θα γραφτεί στα έξοδα λέμε.
Tό τοι νομισθὲν τῆς ἀληθείας κρατεῖ.