Και Renault και ηλεκτρικό! Strike έκανες
Εντυπώσεις από αυτοκίνητο περιμένουμε και εμεπιριες από την επιστροφή

glf έγραψε:...Το δικό μου τώρα, με φουλ φόρτιση χθες που θα το έπαιρνα, έλεγε 329χλμ αυτονομία. Μου.. αρκεί lolΣτην πράξη όμως να μας πεις τι γίνεται. Γιατί δεν θα το αφήσεις να φτάσει στο 1% για να φορτίσεις. Σε ταξίδι μάλλον θα φορτίζεις κάπου στο 10-15% μέχρι το 80% για να μη χάνεις χρόνο (μετά φορτίζει πιο αργά). Οπότε ρεαλιστικά η ας την ονομάσω λειτουργική αυτονομία (15-80%) πιθανολογώ να είναι κάτω από 200χλμ σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου. Δηλαδή κάθε 1,5 ώρα 15-20 λεπτά στάση. Και ξεσηκώνονται οι ντιζελόφιλοι αντι-ηλεκτρικοί χιλιομετροφάγοι με το δίκιο τους. Αλλά σαν αυτοκίνητο πόλης είναι άψογο.

sknipper έγραψε:glf έγραψε:...Το δικό μου τώρα, με φουλ φόρτιση χθες που θα το έπαιρνα, έλεγε 329χλμ αυτονομία. Μου.. αρκεί lolΣτην πράξη όμως να μας πεις τι γίνεται. Γιατί δεν θα το αφήσεις να φτάσει στο 1% για να φορτίσεις. Σε ταξίδι μάλλον θα φορτίζεις κάπου στο 10-15% μέχρι το 80% για να μη χάνεις χρόνο (μετά φορτίζει πιο αργά). Οπότε ρεαλιστικά η ας την ονομάσω λειτουργική αυτονομία (15-80%) πιθανολογώ να είναι κάτω από 200χλμ σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου. Δηλαδή κάθε 1,5 ώρα 15-20 λεπτά στάση. Και ξεσηκώνονται οι ντιζελόφιλοι αντι-ηλεκτρικοί χιλιομετροφάγοι με το δίκιο τους. Αλλά σαν αυτοκίνητο πόλης είναι άψογο.
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]