Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#867072 Ακόμα χειρότερα. 40 και σήμερα για να φύγει από Σαντορίνη :s_omg
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BARHonda έγραψε:Εννοείς 40 βαθμοί και σήμερα ? Ή σε 40 μέρες Σαντορίνη?

σε 40 Κερκυρα :rtfm: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
sknipper έγραψε:Εγώ λέω σε 31 μέρες Ελλάδα! :yahoo:

Κι εγώ σε 31 μέρες Σκωτία :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#867098 Μέσα Ιουλίου θα πάμε λίγες μέρες Κέρκυρα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#867511 Έχουμε υπόψη μας κάποια καλή οργανωμένη παραλία στην ακτογραμμή από Κόρινθο μέχρι Κυλλήνη για οικογένεια με παιδιά για να περάσουν αύριο Κυριακή γύρω στις 5-6 ώρες; Ιδανικά κάτι με σκιά, φαγητό και νερό (π.χ. κάποιο ξενοδοχείο που να επιτρέπει την πρόσβαση) και να μη γίνεται και ο τρελός χαμός από κόσμο...
Άβαταρ μέλους
By GTS
Scotch έγραψε:Έχουμε υπόψη μας κάποια καλή οργανωμένη παραλία στην ακτογραμμή από Κόρινθο μέχρι Κυλλήνη για οικογένεια με παιδιά για να περάσουν αύριο Κυριακή γύρω στις 5-6 ώρες; Ιδανικά κάτι με σκιά, φαγητό και νερό (π.χ. κάποιο ξενοδοχείο που να επιτρέπει την πρόσβαση) και να μη γίνεται και ο τρελός χαμός από κόσμο...
Κουρουτα;

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#867513 Καλή ιδέα, αλλά είναι λίγο πιο κάτω από Κυλλήνη.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#867520 Κουρούτα; Και μάλιστα Κυριακή; Ούτε στον εχθρό μου. Κάτσε Αττική καλύτερα. Ή πήγαινε κοντά Κόρινθο καμία Περαχώρα μύλο κοπή κλπ

Επίσης ναι, σαφως νοτιότερα από κυλληνη.

Αν είναι σαν απόσταση να βολεύει η κουρουτα, πρακτικά οποιαδήποτε παραλία λίγο νοτιότερα είναι καλύτερα
Άβαταρ μέλους
By GTS
Scotch έγραψε:Καλή ιδέα, αλλά είναι λίγο πιο κάτω από Κυλλήνη.

Αρκουδι?
Άβαταρ μέλους
By edmond
Scotch έγραψε:Έχουμε υπόψη μας κάποια καλή οργανωμένη παραλία στην ακτογραμμή από Κόρινθο μέχρι Κυλλήνη για οικογένεια με παιδιά για να περάσουν αύριο Κυριακή γύρω στις 5-6 ώρες; Ιδανικά κάτι με σκιά, φαγητό και νερό (π.χ. κάποιο ξενοδοχείο που να επιτρέπει την πρόσβαση) και να μη γίνεται και ο τρελός χαμός από κόσμο...

Lakopetra beach πρωην ομίλου Δασκαλαντωνάκη.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#867528 Το τι θα βρεις εχει σχεση με το τι θες

Αμμουδιά και ζεστά

Καλόγρια, λακκοπετρα, Νιφορεικα

Πιο παγωμένα πιο βαθιά όχι άμμος

Ψαθοπυργος, Ρόδινη, Λόγγος, Ακολη

Πιο πέρα Τράπεζα Αιγιου Διακοπτο

Πιο πέρα Ξυκοκαστρο Κιατο

Σίγουρα ξεχνάω και αδικώ πολλά μέρη

< >