Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#864095 Αν όλα πάνε κατά ευχην τέλη Αυγούστου θα καβαλήσω το αρκουδάκι μου με τριβαλιτσο και θα κάνω ένα Roadtrip Αυστρία

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#865665 Επέστρεψα από μερικές μέρες στην Άνδρο. Μόλις 2 ώρες από Ραφήνα. Την άδεια Άνδρο προσθέτω, άρχισε να έρχεται κόσμος την Παρασκευή που έφευγα. Ευτυχώς, δεν μου αρέσει ο κόσμος προτιμώ την ησυχία. Εϊχα ξαναπάει πριν πολλά πολλά χρόνια.
Οι δρόμοι είναι στενοί, σε πολλά σημεία πρέπει να είναι άσχημα ως και επικίνδυνα (γκρεμός χωρίς κάγκελα) με κίνηση. Μερικοί καλοί χωματόδρομοι. Και μερικοί κακοί που απέφυγα. Γενικά πολλές φουρκέτες, πάρα πολλές και μερικές με εντυπωσιακή κλίση στραμπούληγμα, ευτυχώς είχα μικρό, ψηλό και δυνατό αυτοκίνητο και με ESP που λειτουργούσε σωστά. Προφανώς και αντίστοιχα πολλά ανέβα κατέβα, ορεινό το νησί με ωραία θέα από πολλά μέρη.
Πολύ ωραίες παραλίες με πεντακάθαρα νερά (παντού ήμουν ο πρώτος και μέχρι να φύγω άντε να ερχόταν άλλο ένα αυτοκίνητο). Εκτός από της Γριάς το πήδημα, ναι μεν πρώτος και μόνος για πολλή ώρα αλλά την ώρα που έφευγα ερχόταν οικογένεια και 3 μεγάλες μοτοσυκλέτες.
Αλλά είδα και κάποια σκουπιδάκια (σακούλες και άλλα στο νερό και στην παραλία) ή φύκια (στη Χρυσή ακτή). Μάλλον όταν έχει βοριά καθαρίζουυν, εμένα την πρώτη μέρα είχε βοριά, μετά γύρισε νοτιά.
Είδα και πηγές και καταρράκτες και την χώρα κλπ. Όμορφα και κρατάει το ενδιαφέρον. Έχει και κάμποσα μοναστήρια στα οποία δεν εντρύφησα.
Φαγητό καλό και σε λογικές τιμές. Αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας όμως έμεινα λίγο και δεν εμβάθυνα.
Ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα αλλά έχω πολλά άλλα νησιά που θέλω να δω που δεν έχω ξαναπάει.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#865667 Απλός, λιτός και περιεκτικός για sknipper. Ωραίος :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#865668 Για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου αρέσει πολύ η Ανδρός.

Φαγητό σε συγκεκριμένα μέρη θα βρεις πολύ καλο.

Πχ στον Κοσση για κρεατικά, Άγιο Κυπριανο για μαγειρευτά.

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#865685 Αυτή η εποχή είναι η καλύτερη... το προηγούμενο ΠΣΚΔ ήμασταν Σαντορίνη... Οριακά πριν το νησί γίνει απροσπέλαστο, βρήκαμε να παρκάρουμε στο δημοτικό πάρκινγκ στα Φηρά (2-3 θέσεις τελευταίες), βρήκαμε σε όλα τα καφέ-εστιατόρια που επιλέξαμε (με 2-3 τραπέζια τελευταία συνήθως), κτλ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bibendum έγραψε:Για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου αρέσει πολύ η Ανδρός.
Φαγητό σε συγκεκριμένα μέρη θα βρεις πολύ καλο.
Πχ στον Κοσση για κρεατικά, Άγιο Κυπριανο για μαγειρευτά.
Είναι όμορφο νησί με ωραίες θάλασσες και καλό φαγητό αλλά με λιγότερη κίνηση και ακρίβεια από άλλα.
O Κόσσης και το Μπαλκόνι του Αιγαίου αυτη την εποχή ανοίγουν μόνο ΠΣΚ οπότε δεν μπόρεσα να τα δοκιμάσω που πήγα μεσοβδόμαδα.
Dimitris_P έγραψε:Ωραία, με την κόρη πήγες τελικά;
Ναι, μια χαρά, περάσαμε όμορφα χωρίς περιορισμούς από τη μαμά.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#866952 Για Ελαφόνησο που δεν έχω πάει ποτέ τι λετε;Αξίζει Ιούλιο 3 μέρες καθημερινές μάλλον;
Πως πάμε εκει;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kostis20 έγραψε:Για Ελαφόνησο που δεν έχω πάει ποτέ τι λετε;Αξίζει Ιούλιο 3 μέρες καθημερινές μάλλον;
Πως πάμε εκει;
Με φερι
https://elafonisos.gov.gr/%ce%b5%ce%bb% ... %b9%ce%b1/

απο την Πουντα

https://elafonisos.gov.gr/%ce%b5%ce%bb% ... %b7%cf%82/
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#866962 Πολύς κόσμος πάει στην Ελαφονησο για κάμπινγκ. Δεν ξέρω αν είσαι του αθλήματος βέβαια.

Η παραλία είναι όντως πολύ ωραία.

Από νυχτερινή ζωή δεν έχω ιδέα τι παίζει γιατί πήγαμε μονοήμερη στην Ελαφ'ονησο για μπάνιο και μετά φύγαμε προς τον τελικό προορισμό μας.

Μερικές φορές το φέρι τραβάει πάρα πολύ κίνηση, μπορεί να φας ώρες αναμονής.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#866968 Όντως το φέρρυ θέλει υπομονή
Πέρσυ τον Αύγουστο φάγαμε κάνα δυο ώρες ενώ είχαμε φθάσει σχετικά πρωί.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#867069 40 και σημερα :s_drinks