- 01 Ιουν 2024, 21:27
Καλως το γιανακι που πατησε το κουμπι για να κανει ριπορτ το συγκεκριμενο τοπικο σε λιγοτερο απο 1". Για την ακριβεια σε 0.8777"
1) Το στοιχημα ειναι φτιαγμενο για να χανει ο παικτης και να κερδιζει η μπανκα. Αρνουμαι να συμμετασχω σε κατι που εχει φτιαχτει για να μου τρωει λεφτα, ακομα κι αν πιστευω οτι θα ειχα περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισω σε σχεση με αλλους παικτες (ή για την ακριβεια θα εχανα λιγοτερα απο αλλους).
2) Ο Τοττος που ανεφερες αποδειχτηκε βλακας. Του εφαγε ο Λουης ενα καραβι λεφτα στο τελευταιο συμβολαιο, για να μαζευει ισους/λιγοτερους ποντους με το Φονεα που του κοστισε οσο 2 πιττογυρα και 1 μεγαλο μπουκαλι πορτοκαλαδα με ανθρακικο. Τωρα ενδεχεται να πιαστει παλι βλακας, γιατι δε δειχνει να εχει καταλαβει πως αυτο που του λειπει δεν ειναι ενας κορυφαιος οδηγος (ο Γεωργιος μπορει να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια) αλλα ενα κορυφαιο μονοθεσιο (που κακα τα ψεμματα, το μονοθεσιο φαιρνει κυριως τους τιτλους και οχι οι οδηγοι).
3) Προσβαση σε τηλεμετριες, δυστυχως δεν εχω. Αλλα εδω και καμια 20αρια χρονια που καταφερα να εχω προσβαση στα micro sectors, sectors και τα γυρολογια των οδηγων, περισσοτερο βλεπω στην οθονιτσα με τα συγκεκριμενα νουμερακια, παρα στη μεταδοση του αγωνα που δειχνει απλα τα μονοθεσια να κανουν βολτες. Αυτα που θελω να δω εγω για να βγαλω τα συμπερασματα μου τα βλεπω στους αριθμους που λενε την αληθεια. Κι αφηνω εσενα τον ανοιχτοματη να βλεπεις απο τον καναπε πως στριβουν τα μονοθεσια και να καταλαβαινεις (με το ματι φυσικα) οτι ο Λουης ειναι οτι πιο ανεπαναληπτο εχει γεννησει η πτανα η φυση σε οδηγο. Εκτος απο το κοφτερο σου ματι, μεγαλη βοηθεια εχεις και απο την αριθμητικη της 1ης δημοτικου. Ξερεις δηλαδη οτι τα 7 κατσαρολια ειναι μεγαλος αριθμος τιτλων, οποτε μιλαμε για μεγαλο οδηγο.