Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By g8777
#865641 Και ποσα λεφτα εβγαλες απο το στοιχημα κοιταζωντας το Σπαθι των Οιωνων τεραστια Τσιταρα;

Απαντηση..

Ενα μυδι.

Και κατι αλλο.

Ποσες φορες τους τα ειπες ( σε Χορνερ, Λουκα, Τοτο, Αυγουλοματη κλπ) ;

Απαντηση.

Αλλο ενα μυδι.

(Χρμπφ)

Εν κατασκλιδι, θες να μας πεις οτι εσυ, ο φιτσουλας , απο τον καναπεως του σπιτιου ειχες εσωτερικη πληροφορηση (δεδομενα σε τηλεμετριες, γυρολογια, γραφηματα κλπ σκατα) και επιασες κατι χιλιαδες κοσμου ΜΑ Λ Α ΚΚΑ;

Απαντηση.

Παμε για πιλαφι.

Ο κλασιμος, ο τιτανας , ο Ελληνας. :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
George_Prix έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Όχι φίλε μου. ΟΙ ΔΙΚΕΣ σου είναι αστείες και κάνω το ίδιο ΜΠΑΣ και καταλάβεις ότι παραλογίζεσαι από την πολύ θλίψη που σε κέρασαν Φέτελ και Λούης.

Ο Φεττελ απεδειξε οτι ειμαι 10 χρονια μπροστα απο το πολλα τα γατακια, οποτε ΑΓΑΠΑΩ ΦΕΤΤΕΛ. Γιατι ελεγα 10 χρονια πριν το καταλαβει ο πολυς ο κοσμος οτι ειναι μαπα το καρπουζι. Τοτε οι "γνωστες" γελουσανε με μενα. Οταν σφιξανε οι κωλοι (χωρις διαστημοπλοιο και με καλυτερους ομοσταβλους) και εγινε το ρεντικολο του χωρου ο Γερμανος, καταγουσταριζα με το γνωστο "γελαει καλυτερα, οποιος γελαει τελευταιος". Και κατι που ξεχασα να πω... Απο τοτε που εγινε ρομπα σαν οδηγος, το γυρισε το εργο και παει να το παιξει "ο Φεττελακος το καλο παιδι". Αρχισε κατι παπαργιες με την προστασια του περιβαλλοντος απο τα καυσαερια της Φ1... κατι "κραταμε τις πιστες καθαρες" και γυρνουσε με μια σακουλα να μαζευει γοπες και απορριματα απο τις πιστες... και τωρα τελευταια μας ζαλισε τα παπαργια με την καλοσυνη του προσπαθωντας να παρει με το στανιο μια τζουρα απο το μεγαλειο του Σεννα στην Ιμολα.

Οσο για το Λουη, κοντευει να μου δωσει παρομοια χαρα και να αποδειξει ποση μπαλα βλεπω. Οταν ανοιξα αυτο το τοπικουλι πριν 3 χρονια, κοντεψε να πεσει το φορουμ. Το τοπικο μαλιστα ειχε κλεισει λιγα λεπτα μετα (μιλαμε για ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ), πιθανονατα με αιτια "ιεροσυλια". Σε καποιους εκατσε πολυ βαρυ κι απιστευτο οτι μπορει να χασει ο τιτανοτεραστιος Λουης απο καποιον με 0 νικες/πολς/φαστεστ λαπς (συμφωνα με το αστειο σκεπτικο σου). 3 χρονια μετα οσοι κανανε ριπορτ το συγκεκριμενο τοπικο, ψαχνουνε στο τσουβαλι με τις δικαιολογιες για να μας πουνε πως γινεται να βγηκε αληθινο (ή να κοντευει να βγει αληθινο για να ειμαι ακριβης). Ποναει η μεσουλα... δεν ξερει να οδηγει χρεπια... νταξ μωρε, εκανε 1-2-3 κακες χρονιες σε ολους τυχαινει... βαρεθηκε μετα απο τοσα κατσαρολια... ξενερωσε απο το Αμπου Νταμπι και για αυτο δεν πεταει οπως παλια... πηρε μεταγραφη σε αλλη ομαδα και για αυτο ξεφουσκωσε... στηνουν πλεον το μονοθεσιο στα μετρα του Φονεα... δεν του δινουν τις αναβαθμισεις στο μονοθεσιο... δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε κανεναν... και εχει κι αλλο πραμα το τσουβαλι. Μεινετε συντονισμενοι και θα βγουνε κι αλλες δικαιολογιες απο το τσουβαλι στη συνεχεια!!!

Εμενα αλλα πραγματα μου βγαζουν θλιψη. Οταν πεφτω εξω στις προβλεψεις μου και οταν δε ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ο οδηγος μου. Δηλαδη οταν ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙ τον ομοσταβλο του. Δε με απασχολει καθολου που εμεινε ο Ναντο με 2 κατσαρολια κι ο Λουης πηρε 7 κι ο Φεττελακος 4. Περισσοτερο με τσακιζουν οι τελευταιοι αγωνες που δεν εχει κανει ο Ναντο χωνι το Στρολ. Το μετρημα στα κατσαρολια και τις νικες τα αφηνω για τους ασχετους και συνεχιζω να βλεπω τους αγωνες με το δικο μου ΑΧΑΣΤΟ σκεπτικο.

Εν κατακλειδι... Ειναι τιμη μου να σου φαινονται αστεια αυτα που λεω. Θα πηγαινα να φουνταρω στο Θερμαικο αν καταλαβαινε ο πολυς ο κοσμος τα οσα λεω. Θα ηταν πραγματικη καταντια για μενα :s_wink

Απολαυστικος και σωστος. Ασε οι τιφοζι μαθαν απο 1ο χερι τι εστι Φετελακος..Που με ανταγωνιστικο μονοθεσιο το 2017-20018 ειχε γινει ο περιγελος του γκριντ. Ειδικα εκει το 2018 με τις μαζεμενες σβουρες ηταν Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ..

Καλα και στους ταυρους μην νομιζεις...Επαιρνε pole (δεν εβγαινε καν για 2η προσπαθεια στο q3 πολλες φορες) εκανε σουπερ εκινηση και μην τον ειδατε. Εκει ηταν πολυ δυνατος.
Οταν αρχιζαν οι μαχες οπως και η πιεση....εκει κλαφτα...Αλλωστε ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πολυπρωταθλητης που δεν εχει κερδισει ποτε ξεκινώντας πισω απο την 3η θεση.
Να κανει ενα ΑΛΟΝΣΟ 2012 Valencia ρε παιδι μου ετσι για το καλο...
Άβαταρ μέλους
By ripper
g8777 έγραψε:Και ποσα λεφτα εβγαλες απο το στοιχημα κοιταζωντας το Σπαθι των Οιωνων τεραστια Τσιταρα;

Πραγματικά όμως.
Τόση γνώση, τόση γαματοσύνη, τόση ενόραση κρίμα να πηγαίνουν χαμένες απλά για να (επί)μορφώσουν εμάς τους αδαείς.

Μόνο από τα H2H θα έπρεπε να βγάζεις ένα διαμέρισμα ανά GP.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#865645 Καλως το γιανακι που πατησε το κουμπι για να κανει ριπορτ το συγκεκριμενο τοπικο σε λιγοτερο απο 1". Για την ακριβεια σε 0.8777" :metalo:

1) Το στοιχημα ειναι φτιαγμενο για να χανει ο παικτης και να κερδιζει η μπανκα. Αρνουμαι να συμμετασχω σε κατι που εχει φτιαχτει για να μου τρωει λεφτα, ακομα κι αν πιστευω οτι θα ειχα περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισω σε σχεση με αλλους παικτες (ή για την ακριβεια θα εχανα λιγοτερα απο αλλους).

2) Ο Τοττος που ανεφερες αποδειχτηκε βλακας. Του εφαγε ο Λουης ενα καραβι λεφτα στο τελευταιο συμβολαιο, για να μαζευει ισους/λιγοτερους ποντους με το Φονεα που του κοστισε οσο 2 πιττογυρα και 1 μεγαλο μπουκαλι πορτοκαλαδα με ανθρακικο. Τωρα ενδεχεται να πιαστει παλι βλακας, γιατι δε δειχνει να εχει καταλαβει πως αυτο που του λειπει δεν ειναι ενας κορυφαιος οδηγος (ο Γεωργιος μπορει να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια) αλλα ενα κορυφαιο μονοθεσιο (που κακα τα ψεμματα, το μονοθεσιο φαιρνει κυριως τους τιτλους και οχι οι οδηγοι).

3) Προσβαση σε τηλεμετριες, δυστυχως δεν εχω. Αλλα εδω και καμια 20αρια χρονια που καταφερα να εχω προσβαση στα micro sectors, sectors και τα γυρολογια των οδηγων, περισσοτερο βλεπω στην οθονιτσα με τα συγκεκριμενα νουμερακια, παρα στη μεταδοση του αγωνα που δειχνει απλα τα μονοθεσια να κανουν βολτες. Αυτα που θελω να δω εγω για να βγαλω τα συμπερασματα μου τα βλεπω στους αριθμους που λενε την αληθεια. Κι αφηνω εσενα τον ανοιχτοματη να βλεπεις απο τον καναπε πως στριβουν τα μονοθεσια και να καταλαβαινεις (με το ματι φυσικα) οτι ο Λουης ειναι οτι πιο ανεπαναληπτο εχει γεννησει η πτανα η φυση σε οδηγο. Εκτος απο το κοφτερο σου ματι, μεγαλη βοηθεια εχεις και απο την αριθμητικη της 1ης δημοτικου. Ξερεις δηλαδη οτι τα 7 κατσαρολια ειναι μεγαλος αριθμος τιτλων, οποτε μιλαμε για μεγαλο οδηγο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#865646 Σταματα ωρε Γιωργη.
Ξερεις οτι απαντηση θα παρεις ασυναρτησιες ασχετες με το θεμα.
Αυτα που λες εντωμεταξυ ειναι τα προφανη. Δλδ τα λεγαμε επι εποχες RBR πχ για Φεττελ και εκεινοι μας κουναγαν τα κατσαρολια και τον πονο που και καλα εχανε ο διαστημικος Αλονσο.

Και οταν ηρθε το 2016 (καντηλια σε ολο το γκριντ-Charlie fuck off κλπ) 2017-2018 loser μονος του, και μετα απο το 2019 που την εφαγε απο τον Νιουμπα Λεκλερ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...αλλα ποιος εχει τα @@ να πει Ναι ρε Γιωργη οντως ο Φεττελ αποδειχθηκε λιγος...
Κανεις. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Geo, μπορεί ο Λούης να είναι χάλια φέτος και καταπληκτικός το 2020 πχ ή απαγορεύεται;

Επειδη δε σου απαντησε ο Γκεο, συμπεριελαβα εγω τη σωστη απαντηση σε επομενο ποστακι μου (σαουντρακ της ταινιας ειναι το ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ):

George_Prix έγραψε:...νταξ μωρε, εκανε 1-2-3 κακες χρονιες σε ολους τυχαινει...

ripper έγραψε:Πραγματικά όμως.
Τόση γνώση, τόση γαματοσύνη, τόση ενόραση κρίμα να πηγαίνουν χαμένες απλά για να (επί)μορφώσουν εμάς τους αδαείς.

Μόνο από τα H2H θα έπρεπε να βγάζεις ένα διαμέρισμα ανά GP.

2 κατηγοριες ανθρωπων παιζουν στοιχημα. Οσοι ειναι αρρωστοι με το τζογο (δικαιολογημενοι γιατι κι εγω εχω τα παθη μου) και οσοι ειναι βλακες (δεν εχω τιποτα με τους βλακες, αρκει να μην κανουν τους ξυπνιους).

Ευτυχως μεσα στα 10αδες κουσουρια μου (περισσοτερα απο το μεσο ανθρωπο) δεν ειναι ο τζογος κι εφοσον εχω καταλαβει την παγιδα του στοιχηματος, λογικα δεν ειμαι και βλακας.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#865648 Μεινε φτωχος τοτε. :svivhaha:

Και πες στον αλλο γιωργακι οτι σου ξαλμυρισε, φτανει, ας παρει μια ανασα το παιδι.
Άβαταρ μέλους
By ripper
George_Prix έγραψε:1) Το στοιχημα ειναι φτιαγμενο για να χανει ο παικτης και να κερδιζει η μπανκα. Αρνουμαι να συμμετασχω σε κατι που εχει φτιαχτει για να μου τρωει λεφτα, ακομα κι αν πιστευω οτι θα ειχα περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισω σε σχεση με αλλους παικτες (ή για την ακριβεια θα εχανα λιγοτερα απο αλλους)..

Κάνεις μεγάλο λάθος.
Έτσι είναι φτιαγμένα τα τυχερά παιχνίδια γενικά, το στοίχημα είναι πρόβλεψη και η γκανιότα ξεπερνιέται εύκολα από κάποιον που παίζει συνετά.
Η χασούρα των περισσότερων οφείλεται στην απληστία (δηλαδή βάζω 10 ομάδες στο δελτίο) και στο τζογαρισμα (δηλαδή παίζω πράγματα που δεν ξέρω πχ τρίτη εθνική Σκωτίας).
Αν και αυτά είναι για άλλο τόπικ.

Στο θέμα μας, κάποιος που παρακολουθεί F1 όσο εγώ πχ (που δεν είμαι τιτάνας σαν εσένα) παίζοντας στοίχημα F1 πολύ δύσκολα να χάσει λεφτά.

ΥΓ: Κάποια στιγμή να μας γνωρίσετε αυτούς τους φανταστικούς φίλους σας που σας έλεγαν αυτά για τον Vettel ή τέλος πάντων να καταλάβετε ότι δεν ήμασταν εμείς.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:
George_Prix έγραψε:1) Το στοιχημα ειναι φτιαγμενο για να χανει ο παικτης και να κερδιζει η μπανκα. Αρνουμαι να συμμετασχω σε κατι που εχει φτιαχτει για να μου τρωει λεφτα, ακομα κι αν πιστευω οτι θα ειχα περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισω σε σχεση με αλλους παικτες (ή για την ακριβεια θα εχανα λιγοτερα απο αλλους)..

Κάνεις μεγάλο λάθος.
Έτσι είναι φτιαγμένα τα τυχερά παιχνίδια γενικά, το στοίχημα είναι πρόβλεψη και η γκανιότα ξεπερνιέται εύκολα από κάποιον που παίζει συνετά.
Η χασούρα των περισσότερων οφείλεται στην απληστία (δηλαδή βάζω 10 ομάδες στο δελτίο) και στο τζογαρισμα (δηλαδή παίζω πράγματα που δεν ξέρω πχ τρίτη εθνική Σκωτίας).
Αν και αυτά είναι για άλλο τόπικ.

Στο θέμα μας, κάποιος που παρακολουθεί F1 όσο εγώ πχ (που δεν είμαι τιτάνας σαν εσένα) παίζοντας στοίχημα F1 πολύ δύσκολα να χάσει λεφτά.

ΥΓ: Κάποια στιγμή να μας γνωρίσετε αυτούς τους φανταστικούς φίλους σας που σας έλεγαν αυτά για τον Vettel ή τέλος πάντων να καταλάβετε ότι δεν ήμασταν εμείς.

Ριππερ σε αυτο που λες εχεις καποιο δικιο. Ενας ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παικτης, ενδεχεται να κερδισει τη γκανιοτα (που ειναι η παγιδα/χασουρα για τους πολλους).

Επειδη εδω απαντησες ωραια και χωρις τρολλιες, θα σου πω και κατι ακομα που νομιζω οτι εχω ξαναπει κιολας... Δε γουσταρω καθολου το στοιχημα, γιατι πολλες φορες αυτο που λεει η λογικη (του τι ειναι το σωστο να παιξεις) ερχεται σε αντιθεση με αυτο που γουσταρω εγω απο μεσα μου να γινει. Κι οταν βλεπω εναν αγωνα δε θελω να εχω αντικρουομενα συναισθηματα. Δηλαδη να θελω να κερδισει ο ταδε που υποστηριζω και απο την αλλη μερια να "πρεπει" να κερδισει ο δεινα για να πιασω το στοιχημα :s_dunno

Παντως ενω δε γουσταρω καθολου το τζογο γιατι εχει καταστρεψει κοσμο, ευχομαι καλη επιτυχια σε οσους απο εσας παιζετε, μεσα απο την καρδια μου :s_roses
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#865652 Πως το θεμα απο Φ1 πηγε στον τζογο και το στοιχιμα παραμενει μυστηριο. Ειναι απο τα γνωστα επιχειρηματα στα τοπικα της Φ1...

Ripper σορρυ για το ερωτημα που ειχες κανει μου διεφυγε, Ναι το 2020 ο Λουης και το DAS σε μια κουτσουρεμενη χρονια λογω covid, ηταν πολυ καλος και αξιος πρωταθλητης. Ηταν τοτε που τερματιζε με κλαταρισμενο το μπροστικο ελαστικο μιση πιστα μπροστα απο τον 2ο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#865653 Οταν εχετε διασπειρει την γνωση σας σε ολο το γνωστο φορμουλοσυμπαν αυτο ειναι αναμενομενο , μην κοιτας εγω που ειμαι ηρεμος ανθρωπος και σας γραφω χαιρετισματα, εχω σταν μπαι 6 φορουμιτες με το πληκτρολογιο στα δοντια καθε φορα που ποσταρετε. Δεν ξερω ποσο μπορω να κρατησω την πορτα ακομα Γιωρχε. :s_blush
Άβαταρ μέλους
By ripper
#865654 Geo στην τύχη ήταν το 2020.
Είπα απλά ότι ο x οδηγός μπορεί να είναι καταπληκτικός μια χρονιά και κακός μια άλλη.
Κάτι που δεν το δέχεστε για κάποιο λόγο.

Ο Alonso πχ ήταν κακός το 2007 (τυχαία επιλογή χρονιάς :lol:)

Όσο για το στοίχημα (για τον άλλο Γιώργο) οι εταιρίες κάνουν και λάθη. Όχι συχνά αλλά κάνουν. Και σε ένα άθλημα που κατέχεις μπορείς εύκολα να τα εκμεταλλευθείς
Απλό παράδειγμα 3-4 GP πριν στο head to head Ocon-Gasly η μία εταιρία έδινε 2.10 τον Ocon και η άλλη 2.20 τον Gasly!!!
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#865657 Για να καταλάβω, ο ερχομός του Ράσσελ στην Mercedes τι ακριβώς απέδειξε για τον Χάμιλτον? Ότι 15 χρόνια είχε πιάσει κορόιδο τους πάντες? Και στον 16ο επιτέλους βρέθηκε ένας να τον απομυθοποιήσει και να τον κατεβάσει στο επίπεδο ενός Φέττελ?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#865658 Μιλαμε για τον ανθρωπο που πηρε πολ και νικη με την Ρεντ Μπουλ Κ18 , πρωην Μιναρντι ετσι; Τι να λεμε τωρα, 2009 ειχα πονταρει 6,28 € στο να κατακτησει > 3 πρωταθληματα με ζητουμενο το πρωταθλημα της Λεστερ και ετσι εγινα ο μεγαλυτερος μυδοπαραγωγος της υφηλιου.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Για να καταλάβω, ο ερχομός του Ράσσελ στην Mercedes τι ακριβώς απέδειξε για τον Χάμιλτον? Ότι 15 χρόνια είχε πιάσει κορόιδο τους πάντες? Και στον 16ο επιτέλους βρέθηκε ένας να τον απομυθοποιήσει και να τον κατεβάσει στο επίπεδο ενός Φέττελ?

Φιλε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειπε ποτε οτι ο Λουης ειναι στο επιπεδο του Φεττελ. Προσωπικα εχω χαρακτηρισει απειρες φορες σα μετριο οδηγο το Φεττελ και σαν πολυ καλο οδηγο το Λουη.

Αυτο που ελεγα παντα για το Λουη ειναι οτι κατα την αποψη μου δεν ειναι τοσο εξωπραγματικος οσο δειχνουν τα αποτελεσματα του και οσο νομζει το 95% των χρηστων του φορουμ. Γιατι δε γινεται να ειναι εξωπραγματικος καποιος που κερδιζει τοσο οριακα (μισο-ενα δεκατο στο κουαλι και 1-2 θεσεις πισω στον αγωνα) το Μποττας και μαλιστα οχι παντα (6-7 φορες στις 10). Επισης ειχα αναφερει πολλες φορες οτι δεν ειναι αυτο που λεμε ρομποτ, που αποδιδει παντου και παντα και που δεν κανει πολλα λαθη. Το 2021 που ζοριστηκε πρωτη φορα μετα απο χρονια ηταν η περιτρανη αποδειξη του ποσο δικιο ειχα. Κανοντας μια κακη χρονια, φροντισε να χασει τον τιτλο εχοντας καλυτερο μονοθεσιο απο το Μαξ. Το Αμπου Νταμπι ηταν ενα ακομα σκελος της παροιμιωδους κωλοφαρδιας του Λουη. Σε μια χρονια που ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΟΔΗΓΙΚΑ τον τιτλο (καμποσα λαθη και μετριοι αγωνες), βρεθηκε στο Αμπου Νταμπι μια καραμελα να πιπιλανε οι φιλοι του για "κλοπη του τιτλου".

Οποτε οχι, ο Ρασσελ δεν απεδειξε οτι ο Λουης ειναι Φεττελακος, γιατι προφανως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΤΕΛΑΚΟΣ. Απλα απεδειξε οτι οταν ο ομοσταβλος του ειναι εξισου καλος, με τους καμποσους μετριους αγωνες που κανει μεσα στη χρονια ο Λουης, ερχεται η ηττα.