Έλα καί θά στείλω λινκ να ΤΑΠΩΣΕΙΣ τους άλλους.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Corto Maltese έγραψε:glf έχω μια απορία. Κανένα site που ενημερώνει για την πορεία του πολέμου βλέπεις; ή μόνο twitter;
Όλοι οι ειδικοί εδώ μαζευτήκατε, χωρίς να έχετε τελειώσει ένα Tik-Τοk, ή έστω ένα Instagram... Εγώ φταίω που ήπιαμε μαζί μπύρα την Πέμπτη ρε Colto και δεν σου εξήγησα περί Ανωτάτης Διακλαδικής Facebook.
Same_old_story έγραψε:Εγώ γιατί βλέπω ότι ανατινάζουνε ένα drone;

REALZEUS έγραψε:Corto Maltese έγραψε:glf έχω μια απορία. Κανένα site που ενημερώνει για την πορεία του πολέμου βλέπεις; ή μόνο twitter;
Έχεις τελειώσει Στρατιωτική Σχολή Twitter εσύ και κρίνεις;Όλοι οι ειδικοί εδώ μαζευτήκατε, χωρίς να έχετε τελειώσει ένα Twitter ή έστω ένα Instagram... Εγώ φταίω που ήπιαμε μαζί μπύρα την Πέμπτη ρε Colto και δεν σου εξήγησα περί Ανωτάτης Διακλαδικής Facebook.
dimik έγραψε:REALZEUS έγραψε:Corto Maltese έγραψε:glf έχω μια απορία. Κανένα site που ενημερώνει για την πορεία του πολέμου βλέπεις; ή μόνο twitter;
Έχεις τελειώσει Στρατιωτική Σχολή Twitter εσύ και κρίνεις;Όλοι οι ειδικοί εδώ μαζευτήκατε, χωρίς να έχετε τελειώσει ένα Twitter ή έστω ένα Instagram... Εγώ φταίω που ήπιαμε μαζί μπύρα την Πέμπτη ρε Colto και δεν σου εξήγησα περί Ανωτάτης Διακλαδικής Facebook.
Εσύ που έχεις τελειώσει πες μας πόσα βλήματα των 12.7 και 23mm καρφώθηκαν στην πόλη?
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]