- 09 Μάιος 2024, 10:40
Μεγ Παρασκευη αναχωρηση στις 9 και μιση απο το σπιτι με πορεια για Καλαματα. Η

ειχε φυγει νωριτερα για κεντρο Αθηνας να παραλαβει γονεις. Εγω με τον γιο. Την ωρα που εφυγα μου εστειλε οτι ξεκινησαν κι αυτοι. Βαζω το GPS στο Maps και βγαζει 2 ωρες και 40 λεπτα για την διαδρομη απο ΑΟ. Η

θα ερχοταν απο Λ. Αθηνων και το ραντεβου μας θα ηταν καπου στην διαδρομη, δε καποιο απο τα δυο πρωτα διοδια, αναλογως κινησης. Ο γιος μου κανει μαθηματα συγχρονης Ελλ μουσικης, ραπ, τραπ καιδεσυμμαζευεται...
Μπαινω ΑΟ και πηγαινω με 90-100 χαω παρεα με αρκετο κοσμο αλλα οκ. Βλεπω VMS πινακιδα να λεει για καθυστερησης απο εξοδο 5 μεχρι 2 και λεω παλι καλά! ( που να ηξερα)
Φτανω στην περιφερ Αιγαλεω και με προτρεπει να παω απο εκει για να γλυτωσω 17 λεπτα! Το αγνοω ( που να ηξερα² ), κανω 600- 700 μετρα και σιγα σιγα σταματαμε.
Φαγαμε μια ωρα να βγουμε απο την ΑΟ, φτανουε στα διοδια και βλεπω μετα απο αυτα μια θαλασσα αυτοκινητα να προσπαθουν απο τις 15-20 θυρες διοδιων να μπουν σε 3 λωριδες!!
Με πολλες ανασχεσεις, χαμηλες ταχυτητες μεχρι Αγιους Θεοδωρους και μετα κανονικα με ροη εφτασα 12 παρα τεταρτο στο ΣΕΑ Σπαθοβουνιου!
Δυο ωρες κι ενα τεταρτο για 95 χλμ!!!
Η

εφτασε μετα απο 40 λεπτα ακομα εχοντας κανει αλλη μια σταση 5 λεπτων, κατσαμε κανα 20λεπτο ακομα να ξεμουδιασουν και φυγαμε ολοι μαζι στις 12:45.
Εντυπωση μου εκανε οτι παρα την τοση κινηση μονο 3-4 ηλιθιοι πατησαν την ΛΕΑ για να πανε πιο γρηγορα.
Η χθεσινη επιστροφη ( ειχα ψυλιαστει τι μπορει να συνεβαινε και ειπα στην συζυγο να παρει αδεια μια μερα ) κυλισε ομαλοτατα μεχρι το Χαιδαρι, μετα πεσαμε στην κλασικη κινηση της περιοχης.
Μαλλον επρεπε να ειχαμε φυγει βραδυ Μ. Πεμπτης μετα το κλεισιμο του μαγαζιου