Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Yugo_para_siempre έγραψε:Μουσάτε αν το είχε γράψει και ο HF κακώς το είχε γράψει.
Διαβάζω λίγα εδώ μέσα, δεν το είχα δει.

Έντομντ.
Πρέπει να υπάρχει κάποιος που να συντονίζει, διαχειρίζεται, επιβλέπει.
Αυτό όμως δεν του δίνει το δικαίωμα να μην μπορεί να σχολιαστεί - κριθεί.
Οπότε οι κανονισμοί γενικά είναι για να εφαρμόζονται, ο συγκεκριμένος όμως δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν, άποψη μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση, αν διαφωνώ μαζί σου σε κάτι, να μην το σχολιάσω επειδή είσαι μοδεράτορας ή άντμιν...
Μπορεί να μην σχολιάσω γιατί δεν θα έχω το χρόνο ή τα κουράγια να μπω σε μια διαφωνία.
Όχι επειδή κάποιος το όρισε...
Αφού δεν έχεις διαβάσει 25 ποστ πριν πώς έχεις άποψη, την όποια άποψη;

Επίσης στον κανονισμό αναφέρεται ρητά ότι απαγορεύεται η δημόσια αντίδραση σε σχόλιο συντονιστή, διαχειριστή όταν γράφονται έγχρωμα.

.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#863586 Για να κρίνω το ποστ του Έντμοντ θα έπρεπε να έχω διαβάσει τα προηγούμενα;
Σοβαρά τώρα;

Μόνο και μόνο που χρησιμοποίησε το ότι οι μοδεράτορες και οι άντμιν δεν επιτρέπεται να σχολιάζονται αρκεί για να διαφωνήσω.
Αν ανέφερε κάτι άλλο, ότι τον προσέβαλαν κτλ θα ήταν διαφορετικό.
Όχι όμως επειδή απλά δεν επιτρέπεται ακόμα και το απλό σχόλιο ή η απλή αντίδραση.

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κανονισμός.
Αν γράψεις κάτι έγχρωμα, στο οποίο διαφωνώ, αν έχω την όρεξη θα διαφωνήσω όσες φορές θέλω.
Τόσο απλά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#863587 Γιουγκε θα σε βάλω εγώ στο κλίμα για το τι διεξήχθη προηγουμένως.

Κάτι τέτοια τουιτ ΕΚΣΦΕΝΔΌΝΙΣΑΝ τα τσαουλια από τα γκεακια στα πατώματα.
Μα είναι να γελάει κανείς .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#863589 Γιουγκε θα σε βάλω εγώ στο κλίμα για το τι διεξήχθη προηγουμένως.

HF Vs δυο χρηστών ( κυρίως) στις Α-μηχανίες . Ο πολιχρονεμένος μας εφέντης δεν ήθελε αντίλογο στο μπανάρισμά τους επειδή του την έδιναν στα νεύρα.

+warn για flame. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By edmond
Yugo_para_siempre έγραψε:Όχι όμως επειδή απλά δεν επιτρέπεται ακόμα και το απλό σχόλιο ή η απλή αντίδραση.

Απλό σχόλιο και απλές αντιδράσεις υπήρξαν(σοβαρά όμως δεν έχεις διαβάσει τι προηγήθηκε; ).
Όπως επίσης υπήρξε και υπόδειξη(πρόταση αν θες) για τήρηση του κανονισμού από τους μοντ.
Οι κανονισμοί λοιπόν θα -πρέπει να- τηρηθούν αμφιπλεύρως, όχι;

Επίσης...
Yugo_para_siempre έγραψε:Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κανονισμός.
Αν γράψεις κάτι έγχρωμα, στο οποίο διαφωνώ, αν έχω την όρεξη θα διαφωνήσω όσες φορές θέλω.
Τόσο απλά.

:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By g8777
#863592 Όχι πως θέλω να κάνω τον δικηγόρο του ΗΦ ( χρρρρρρρρφτουυυυυυυ :shifty: ) αλλά με αφορμή την νεα κλανιά του μουσατου, βγήκαν κάτι ερμαφρόδιτα και ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΑΝΕ οταν άλλαξε ιδιοκτησία το φόρουμ. Θα τους γαργαλαγε η κυλοτα τον πάτο τους μάλλον.
Και αντί η νεα διαχείριση απλά να τους πει ΣΥΡΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, κάνει εντιτ μοντ σε μένα. :s_thumbsup

Που σαι διαχείριση.

mexritelous

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Yugo_para_siempre έγραψε:Για να κρίνω το ποστ του Έντμοντ θα έπρεπε να έχω διαβάσει τα προηγούμενα;
Σοβαρά τώρα;

Μόνο και μόνο που χρησιμοποίησε το ότι οι μοδεράτορες και οι άντμιν δεν επιτρέπεται να σχολιάζονται αρκεί για να διαφωνήσω.
Αν ανέφερε κάτι άλλο, ότι τον προσέβαλαν κτλ θα ήταν διαφορετικό.
Όχι όμως επειδή απλά δεν επιτρέπεται ακόμα και το απλό σχόλιο ή η απλή αντίδραση.

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κανονισμός.
Τόσο απλά.

Σχολιαζεις κατι που γραφτηκε με κοκκινα οπου οταν συμβαινει αυτο καποιος mod-admin βλεπει παραβιαση του κανονισμου και ειτε προσπαθει να συνετισει αυτους που ξεφυγαν ειτε ριχνει ποινη.

Αν διαφωνεις ή εχεις οποιαδηποτε ενσταση μπορεις να του απευθυνθεις με πμ.

Δημοσια δεν το επιτρεπει ο κανονισμος.

Αυτο δε ειναι κανονας σε οσα φορουμ γνωριζω πιθανον και σε ολα.

Πραγματικα δεν καταλαβαινω που και γιατι διαφωνεις :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#863596 Αν πω ότι μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα με τα οφφ τόπικ έγχρωμοι και ασπρόμαυροι, θα παραβώ κάποιον κανονισμό;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#863597 Κορτε από το 25 και μετά, όταν θα σε κατακλύσουν τα τσουναμια πηχτης γνώσης, θα δούμε πόσες αντοχές θα δείξεις. Με μύρο θα έρθεις να μου πλύνεις τα πόδια :shifty:

(Μην λες "ασπρόμαυροι" γτχκτπμου για Κούλα :rant: )
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#863598 και όχι μόνο τα πόδια
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#863600 Έχω περιέργεια να δω αν ο Φέτελ επανέλθει και σε ποια γερμανική ομάδα (Audi-Mercedes). Να πω την αλήθεια δεν τον θεωρώ κελεπούρι.
Και πραγματικά δεν ξέρω που θέλω να πάει ο Σάινθ. Σε κάποια από τις γερμανικές ή μήπως red bull;
Αλλά πάνω απόλα θα ήθελα ένα πρωτάθλημα με 3-4-5 οδηγούς να μάχονται μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

150μύρια (είτε δολάρια είτε ευρώ) πολλά μου φαίνονται. Δεν νομίζω να αξίζει τόσο παραπάνω από όλους τους άλλους. Από την άλλη η απόδοση αυτής της επένδυσης είναι πολλαπλή. Τα λεφτά αυτά δεν μπορούν να τα δώσουν για το αυτοκίνητο αφού υπάρχει όριο οπότε το παραπάνω κέρδος που μπορεί να χρεώνουν στον καλύτερο οδηγό είναι και επιπλέον πόντοι αλλά και μεγάλη αξία σε PR-marketing κάτι που θα φέρει πολλά περισσότερα σε επενδύσεις.

Με κουράζει αυτό που κάνετε να μιλάτε με κωδικούς, ο λύκος, ο πέτσινος, ο χάρτινος και διάφορα άλλα τέτοια που κάνουν το διάβασμα πιο δύσκολο. Μερικές φορές πρέπει να σκέφτομαι ποιον μπορεί να εννοείτε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sknipper έγραψε:Έχω περιέργεια να δω αν ο Φέτελ επανέλθει και σε ποια γερμανική ομάδα (Audi-Mercedes). Να πω την αλήθεια δεν τον θεωρώ κελεπούρι.
Και πραγματικά δεν ξέρω που θέλω να πάει ο Σάινθ. Σε κάποια από τις γερμανικές ή μήπως red bull;
Αλλά πάνω απόλα θα ήθελα ένα πρωτάθλημα με 3-4-5 οδηγούς να μάχονται μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

.

Ο Φετελ ειναι συνταξιουχος πια, δεν νομιζω οτι παιζει ρεαλιστικα το σεναριο επισττροφης του.

Η Audi μπαινει απο το 26, οχι το 25 και αυτο ειναι ενα θεμα και για τον Σαινθ. Παει καπου το 25 ή καθεται ενα χρονο και παει στην Audi μετα;

Αυτο με τους 3-4 οδηγους δεν θα το δεις. Εμενα θα μου αρκουσε και με δυο διαφορετικων ομαδων και αλλους 2 που αναλογως πιστας και ημερας θα επαιρναν νικες, αλλα ουτε αυτο το βλεπω να γινεται.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#863745 https://www.newsauto.gr/formula1-3/merc ... ferstapen/

Αν διάβαζαν petrolheads και g77777 δε θα την πατούσαν σαν άσχετοι με τέτοιο hoax. Ή μήπως όχι ;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#863753 Και όλα τα λινκ από το f1 insider, πουθενά διασταυρωμένο από 2η πηγή. :s_empathy

ΕΝΤΑΞΕΙ.

Τί 150 , τί 550 . Εκεί θα τα χαλάσουμε; :lol:

Μουσατε, για να καταλάβεις τί γολγοθά ανεβαίνουμε. Το ακαου που προσκυνάτε:

:s_empathy
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

Στο τεστ της Ιμολα τα πηγε καταπληκτικα λενε..