- 06 Μαρ 2015, 18:27
#85649
edmond έγραψε:dimik έγραψε:kostis20 έγραψε:Το σωστο είναι να κάνεις και τα δύο.Και διαπαιδαγώγιση και προστασία των ευαλωτων ομάδων ,οπως είναι τα παιδια..Λίγο μονοδιαστατη βρίσκω την αντι μετωπιση σου.
Για να καταλάβω ακριβώς τι και πώς σκεφτεσαι μπορεις να μου πεις λίγο τι θα επρεπε να κάνει η πολιτεία με το συγκεκριμένο τύπο με το van?Να τον αφήσει να πάει σπίτι του?Ή να τον κλείσει σε ψυχιτρική κλινική?
Το πρόβλημα είναι ότι αν αρχίζεις να τους περιθωριοποιείς δεν λύνεις τίποτα αλλά το διαιωνίζεις, το θέμα είναι να μπορούν ανοικτά να αποδεχθούν την ασθένεια τους και να ζητούν βοήθεια χωρίς να κρύβονται έτσι και ξέρουν οι υπόλοιποι να προσέχουν ΠΡΙΝ γίνει κανένα κακό (π.χ δεν θα τον κάνουν δάσκαλο ή γυμναστή) και έχουν ελπίδες να θεραπευθούν.
Ο τύπος με το βαν πρέπει να εκτίσει την ποινή που του αρμόζει και παράλληλα να γίνει προσπάθεια θεραπείας, αν οι ειδικοί κρίνουν ότι δεν θεραπεύτηκε ή δεν μπορεί να θεραπευτεί προσωπικά δεν θα έλεγα όχι και στον χημικό ευνουχισμό όπως πολλά κράτη εφαρμόζουν.
αυτό έγραψα στην προηγούμενη σελίδα.
ΠΟΙΟΣ θα παραδεχθεί το πρόβλημα του, πόσο μάλλον και να ζητήσει βοηθεια?? 
Αν σταματήσουμε να φωνάζουμε "ουουουουο παιδόφιλος, σατανάς, εγκληματίας, δολοφόνος" στην παραμικρή αναφορά σε παιδόφιλο και αρχίσουμε να τους αντιμετωπίζουμε σαν ασθενείς σίγουρα θα είναι ευκολότερο για κάποιον να βγει και να το πει.
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους φορείς του AIDS, αν κάποιος δίπλα μας πει οτι έχει AIDS θα πεταχτούμε 20 μέτρα μακριά λόγο άγνοιας και προκατάληψης, οπότε πολλοί το κρύβουν με αποτέλεσμα να αυξάνεται και ο κίνδυνος.