- 08 Μαρ 2015, 16:09
εγώ είχα να πάρω καιρό αθλητικά και δοκίμασα διάφορα, επειδή είμαι χοντροπόδαρος με βόλεψε κυρίως η reebok και σίγουρα δε με βόλεψε η adidas που είναι για αρκετά λεπτό πόδι
πήρα
αυτά και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την τιμή ( 70€ ), το ότι είναι απίστευτα πανάλαφρα, μου κρατάνε καλά το πόδι, η σόλα είναι πολύ ευλύγιστη και ότι από τη πάνω μεριά το ύφασμα αφήνει να περνάει πάρα πολύ ο αέρας ώστε να μη βρωμίζουν
μάλιστα όταν φυσάει κρύο το νιώθω να μου φυσάει τα πόδια, αλλά από την άλλη έρχεται καλοκαιράκι
πέρα από το γυμναστήριο με βολεύουν πάρα πολύ (και κυρίως εκεί) στο περπάτημα, μάλιστα σήμερα τα περπατούσα και στη παραλία (άμμος, πέτρες ) και δε με προβλημάτισαν καθόλου
επίσης έχουν και καλή στήριξη σε σημείο που μπορεί να ενοχλήσει κάποιους, αλλά εμένα με βολεύει γιατί μερικές φορές έχω τη τάση να παραπατάω και να μου γυρνάει ο αστράγαλος στο αριστερό πόδι και το συγκεκριμένο υπόδημα έχει αποτρέψει αυτή τη κατάσταση ήδη δύο φορές το τελευταίο μήνα.
αυτό μπορεί να το πάθω με όλα σχεδόν τα παπούτσια και μόνο ξυπόλητος δε το παθαίνω.
εκεί που με είχε σκίσει είναι να γυρίζει το πόδι με αρβύλα
θα ξανακοίτουσα σε reebok πάντως αντίστοιχο μοντέλο και έτσι κι αλλιώς πρέπει να πάρω και ένα δεύτερο σύντομα
Deleted User 1 έγραψε:Πόθενες προέκυψαν αθλητικά παπούτσια τα all star ρε παιδιά? Ένα απλό, φθηνό lifestyle παπουτσάκι που πάει με όλα είναι. Ούτε για μπάσκετ είναι, ούτε για τρέξιμό, ούτε για πολύ περπάτημα.
για τα δεδομένα πολύ περασμένων 10ετιων μπορεί και να θεωρηθούν αθλητικά
αλλά με τα σημερινά δεδομένα απλά καταστρέφεις τα πόδια σου αν γυμναστείς με αυτά (μιας και το χω δοκιμάσει και αυτό κατά το παρελθόν

)
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς