Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elvet έγραψε:
Επίσης άβολα, είναι και τα stan smith

:s_omg αβολα τα στανσμιθ?
μαλλον τα πιο ανετα για μενα πλην αθλητικων με αεροσολα.Τα αγοραζω αδιαληπτως απο το 1990.Τα τελευταια χρονια ακομα πιο ανετα βρηκα και τα σουπερσταρ,που μου αρεσουν στο λευκο

Εικόνα

@PeterPan
και εγω φοραω τα ιστιοπλοικα τιμπερλαντ με την λευκη σολα πολλα χρονια,και οντως ανετα δεν ειναι.Μου αρεσουν τοσο πολυ ομως. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By elvet
dimviii έγραψε:
elvet έγραψε:
Επίσης άβολα, είναι και τα stan smith

:s_omg αβολα τα στανσμιθ?
μαλλον τα πιο ανετα για μενα πλην αθλητικων με αεροσολα.Τα αγοραζω αδιαληπτως απο το 1990.Τα τελευταια χρονια ακομα πιο ανετα βρηκα και τα σουπερσταρ,που μου αρεσουν στο λευκο

Έγραψα αυτό: "Επίσης άβολα, είναι και τα stan smith (είχα 3 ζευγάρια μαύρα) σε σχέση με τα reebok classic" . Ναι μπορείς να συγκρίνεις τα δυο αυτά και να δεις, τα reebok ειναι πολύ πιο ανατομικά και ξεκούραστα, με τον ίδιο περίπου εξωτερικό σχεδιασμό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elvet έγραψε:Έγραψα αυτό: "Επίσης άβολα, είναι και τα stan smith (είχα 3 ζευγάρια μαύρα) σε σχέση με τα reebok classic" . Ναι μπορείς να συγκρίνεις τα δυο αυτά και να δεις, τα reebok ειναι πολύ πιο ανατομικά και ξεκούραστα, με τον ίδιο περίπου εξωτερικό σχεδιασμό.

οπως το διαβασα δεν το καταλαβα καλα. :)
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Cosmonaut21 έγραψε:Με τη μεγάλη καμάρα τί κάνουμε; Έχετε να προτείνετε πάτους;

Εκτός από πατους κατά παραγγελία η mizuno έχει παπούτσια για κάθε είδους πόδι. Μπες στο site, και δες ποιο ταιριάζει.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Scotch έγραψε:Με τα all star τι έχει παιχτεί; Τα φορούσαν πριν από 30 χρόνια, εξαφανίστηκαν, και τώρα επανήλθαν στη μόδα. Και πρέπει δηλαδή να τα ξαναφορέσουμε όλοι; Προσωπικά δε μου κάνουν πια καμία αίσθηση.

Tapatalk & XT1068

Τα πιο βρωμερα παπουτσια.
Εαν κανεις το λαθος και τα φορεσεις μια μερα χωρις καλτσες και ιδρωσουν οι πατουσες,απλα τα πετας στα σκουπιδια.
Τα φοραγα κι εγω πιτσιρικας.
Ουτε για τρεξιμο κανουν,ουτε ποδοσφαιρο-μπασκετ.
Ασε που παντα μου χτυπαγαν τα στο πανω μερος των δαχτυλων με το ηλιθιο πλαστικο που εχουν μπροστα.

Αυτο ειναι παπουτσι.
Κλασικο ελληνικο καταλληλο για το ελληνικο ποδι.
Αμα εχει και τους μηνες απανω ακομη καλυτερα. :shifty:
Με αυτα κανεις τα παντα αρκει να παρουν την φορμα του ποδιου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#86319 Πόθενες προέκυψαν αθλητικά παπούτσια τα all star ρε παιδιά? Ένα απλό, φθηνό lifestyle παπουτσάκι που πάει με όλα είναι. Ούτε για μπάσκετ είναι, ούτε για τρέξιμό, ούτε για πολύ περπάτημα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#86321 εγώ είχα να πάρω καιρό αθλητικά και δοκίμασα διάφορα, επειδή είμαι χοντροπόδαρος με βόλεψε κυρίως η reebok και σίγουρα δε με βόλεψε η adidas που είναι για αρκετά λεπτό πόδι

πήρα αυτά και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την τιμή ( 70€ ), το ότι είναι απίστευτα πανάλαφρα, μου κρατάνε καλά το πόδι, η σόλα είναι πολύ ευλύγιστη και ότι από τη πάνω μεριά το ύφασμα αφήνει να περνάει πάρα πολύ ο αέρας ώστε να μη βρωμίζουν

μάλιστα όταν φυσάει κρύο το νιώθω να μου φυσάει τα πόδια, αλλά από την άλλη έρχεται καλοκαιράκι

πέρα από το γυμναστήριο με βολεύουν πάρα πολύ (και κυρίως εκεί) στο περπάτημα, μάλιστα σήμερα τα περπατούσα και στη παραλία (άμμος, πέτρες ) και δε με προβλημάτισαν καθόλου

επίσης έχουν και καλή στήριξη σε σημείο που μπορεί να ενοχλήσει κάποιους, αλλά εμένα με βολεύει γιατί μερικές φορές έχω τη τάση να παραπατάω και να μου γυρνάει ο αστράγαλος στο αριστερό πόδι και το συγκεκριμένο υπόδημα έχει αποτρέψει αυτή τη κατάσταση ήδη δύο φορές το τελευταίο μήνα.
αυτό μπορεί να το πάθω με όλα σχεδόν τα παπούτσια και μόνο ξυπόλητος δε το παθαίνω.
εκεί που με είχε σκίσει είναι να γυρίζει το πόδι με αρβύλα :lol:

θα ξανακοίτουσα σε reebok πάντως αντίστοιχο μοντέλο και έτσι κι αλλιώς πρέπει να πάρω και ένα δεύτερο σύντομα

Deleted User 1 έγραψε:Πόθενες προέκυψαν αθλητικά παπούτσια τα all star ρε παιδιά? Ένα απλό, φθηνό lifestyle παπουτσάκι που πάει με όλα είναι. Ούτε για μπάσκετ είναι, ούτε για τρέξιμό, ούτε για πολύ περπάτημα.

για τα δεδομένα πολύ περασμένων 10ετιων μπορεί και να θεωρηθούν αθλητικά

αλλά με τα σημερινά δεδομένα απλά καταστρέφεις τα πόδια σου αν γυμναστείς με αυτά (μιας και το χω δοκιμάσει και αυτό κατά το παρελθόν :lol: )
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#86344 Περί allstar
Εμένα, εκτός αυτών που αναφέρει ο kyr80 για την άνεση τους κλπ ιατρικά, μου φαίνονται και τελείως αντιαισθητικά.
Πρώτα σε γυναίκες και δεύτερον σε πουροτινέιτζερς (35-40) που το παίζουν έξαλλα νιάτα.
Αλλσταρ μια φορά πήρα στη ζωή μου στο δημοτικό/αρχές γυμνασίου στα 90s. Πραγματικά άθλιο παπούτσι από όλες τις απόψεις.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#86356 από all star-οειδή αρκετά πιο άνετα από τα κλασικά all star είναι τα one star (χαμηλά πάντα) για πιο καθημερινό ντύσιμο, χαλαρές εξόδους κτλ

είναι αρκούντως ικανοποιητικά για πολύ απλή χρήση και αν είναι και δερμάτινα τη παλεύουν αρκετά και στη βροχή

φυσικά το να χρησιμοποιηθούν για οποιουδήποτε είδους άθληση είναι αυτοκτονία

εμένα φέτος μου επέβαλλε η γυναίκα να φοράω αυτά

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#86529 Με αφορμή το ποστ του hf για τη φώτο με τα σταράκια....

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ με τα mizuno.

Μοιρασμένα ισάριθμα στα 2 σπίτια που μένω. Στην πρώτη τα άσχετα 2 ζευγάρια Nike και το asics, είναι τα λιγότερο αθλητικά που δέχομαι να φορέσω ακόμα και με τζιν.

Εικόνα

Εικόνα