- 11 Απρ 2024, 21:44
Chris έγραψε:Τουλαχιστον να εβαζε τις σωστες βιδες. Ή εστω ενα countersink στις τρυπες ρε γμτ.
Επαναλαμβανω:
George_Prix έγραψε:Νταξ δεν ειμαι κανενας χασαπης κι εγω!
Γενικα καλλιτεχνης ειμαι σε οτι κανω στη ζωη μου. Το μνι καλλιτεχνια που εκανα προχθες με τη 2η ζελατινα ηταν η εξαιρεση, οχι ο κανονας. Και αυτο μαλιστα εγινε γιατι ειχαν αρχισει τα ματια μου τις σβουρες με την 1η ζελατινα. Τα ειπαμε... Η 1η ζελατινα ειχε μπει κανονικη καλλιτεχνια. Η αρρωστια μου ηταν το προβλημα σε εκεινη τη φαση.
Αυτη την ξενη λεξη που ειπες την ειχα δει παλια απο ενα μαστορι και μου αρεσε πολυ. Σημερα οπως εκανα τις τρυπες, ηταν το πρωτο που σκεφτηκα να κανω. Και χωρις καν το καταλληλο εργαλειο, απλα με ενα χοντροτερο τρυπανι την εκανα την πατεντα. Αν δεν το ειχα κανει, οι βιδες δε θα ηταν οπως τις βλεπεις τωρα, θα ηταν σαν το πεος 2-3 χιλιοστα ψηλοτερα.
Θα μπορουσα να συνεχισω το "σκαψιμο" και να χωθουν οι βιδες μισο χιλιοστο ακομα πιο μεσα. Η μεταλλικη βαση που τρυπουσα ηταν πολυ λεπτη ομως και θα ρισκαριζα να τη χαλασω. Οποτε σκεφτηκα "ασε μην εχουμε τα προχθεσινα παλι με την τελειομανια μου". Ασε που το λιγο παραπανω θα με πηγαινε απο την κατηγορια του "μερακλη" στο επομενο λεβελ του "υπερευαισθητου με τα αψυχα" που δε μου ταιριαξε καλα τελευταια.
Α και το πιο σημαντικο Κρις... ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ πως δειχνει, τη δουλεια μου ηθελα να κανω. Και με δεδομενο οτι σε ολη μου τη ζωη εχω αλλαξει απο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 βασεις στην καθε διαφορετικη σουπερ ντουπερ ιδεα/τεχνολογια που ακουστηκε (βεντουζα, αυτοκολλητο, μανταλακι στις περσιδες) και δε μου φτουρησε ΤΙΠΟΤΑ πανω απο λιγες μερες/εβδομαδες/μηνες, αυτη τη φορα εκανα το σωστο. Βεβαια εχασε σε μεταπωλητικη αξια η γρια και επεσε απο τις 3.000€ στις 2.999€ αλλα δε γαμεις... Οπως ειπα και νωριτερα στο Μουσατο "δε γινεται να τα εχουμε ολα δικα μας".
Μια καλη ιδεα για να μενουν οι βασεις στη θεση τους θα ηταν να αρχισω την ταριφαδικη οδηγηση. Αλλα οπως ειπα και στο φιλο μου το Ντιμη, αυτο δε θα γινει ουτε μεχρι να σβησει ο γαμημενος ο ηλιος.
Τσιμπα και μια φωτο που ειχα βγαλει για να εξηγησω στο γιο μου την ξενη λεξη που ειπες και να μαθει κατι μαστορικης φυσεως το αντρακι μου: