Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#862150 Μετα τα τελευταια 2 γκολακια (για την ακριβεια αυτογκολ) που εφαγα με τη ζελατινα και τη βουρτσα καθαρισμου για "ευαισθητους", το γηπεδο ειχε αρχισει να ανηφοριζει πολυ στα ματια μου. Κοντεψε να μου περασει απο το μυαλο οτι με την παροδο των χρονων χαλασα και οτι δε γυρναει πλεον το ματσακι με τιποτα :s_sad

Αλλα επειδη ειμαι μαχητης, δεν το εβαλα κατω. Αποφασισα να παιξω τη μπαλιτσα που ξερω και στο φιναλε ας κερδισει ο καλυτερος :s_dunno

Αρχισα να κανω λοιπον τα πραγματα μαη γουεη και εβαλα τη βαση στο ταμπλο με το σωστο τον τροπο. Οχι 5,5g αντοχη που διαβαζαμε στα φορα, μιλαμε για κρατημα επιπεδου μονοθεσιου του καραφλα του Νιουι. Θα μελετησω αργοτερα την τηλεμετρια να δω τι εγραψε το κοντερ. Νταξ, ακομα πισω ειμαι στο σκορ με 2-1. Αλλα δεν το βαζω κατω, μολις περασε το πρωτο 45λεπτο. Θα δωσω μερικες ανασες στα γερικα πνευμονια μου και θα επιστρεψω δυνατος για το 2η ημιχρονιο. Στεη τιουντ :superman:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#862151 Δεν το γυρνάς τώρα αλλιώς να περάσεις κανα λαδάκι καμια περιποίηση το tableau?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimik έγραψε:Δεν το γυρνάς τώρα αλλιώς να περάσεις κανα λαδάκι καμια περιποίηση το tableau?

Απο το να διαβαζω τετοιες αστειοτητες, προτιμαω να με κραζει ο Ντιμης που δεν τεντωσα ακομα το μοτορι :x

Αλλοι τις ταιζουνε με 9 λιτρα φαι στα 100 χιλιομετρα κι εγω τη μπουκωνω με 18 λιτρα τη γρια. Σιγα μην της κανω και καμια κωλογλυφαδα στην εξατμιση για να ειναι χαρουμενη :x
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Μετα τα τελευταια 2 γκολακια (για την ακριβεια αυτογκολ) που εφαγα με τη ζελατινα και τη βουρτσα καθαρισμου για "ευαισθητους", το γηπεδο ειχε αρχισει να ανηφοριζει πολυ στα ματια μου. Κοντεψε να μου περασει απο το μυαλο οτι με την παροδο των χρονων χαλασα και οτι δε γυρναει πλεον το ματσακι με τιποτα :s_sad

Αλλα επειδη ειμαι μαχητης, δεν το εβαλα κατω. Αποφασισα να παιξω τη μπαλιτσα που ξερω και στο φιναλε ας κερδισει ο καλυτερος :s_dunno

Αρχισα να κανω λοιπον τα πραγματα μαη γουεη και εβαλα τη βαση στο ταμπλο με το σωστο τον τροπο. Οχι 5,5g αντοχη που διαβαζαμε στα φορα, μιλαμε για κρατημα επιπεδου μονοθεσιου του καραφλα του Νιουι. Θα μελετησω αργοτερα την τηλεμετρια να δω τι εγραψε το κοντερ. Νταξ, ακομα πισω ειμαι στο σκορ με 2-1. Αλλα δεν το βαζω κατω, μολις περασε το πρωτο 45λεπτο. Θα δωσω μερικες ανασες στα γερικα πνευμονια μου και θα επιστρεψω δυνατος για το 2η ημιχρονιο. Στεη τιουντ :superman:

Εικόνα

Ταξιτζης είσαι Γεώργιε; :hmmm:
Γιατί αν αυτό δεν είναι ταξί με ένα δις χλμ ............... ποιος βάζει βίδες στο ταμπλό του αυτοκινήτου του;
Θα μου πεις μπορούσες να βάλεις ταβανόπροκες...............

Βίδες στο ταμπλό. :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:Μετα τα τελευταια 2 γκολακια (για την ακριβεια αυτογκολ) που εφαγα με τη ζελατινα και τη βουρτσα καθαρισμου για "ευαισθητους", το γηπεδο ειχε αρχισει να ανηφοριζει πολυ στα ματια μου. Κοντεψε να μου περασει απο το μυαλο οτι με την παροδο των χρονων χαλασα και οτι δε γυρναει πλεον το ματσακι με τιποτα :s_sad

Εικόνα

Ταξιτζης είσαι Γεώργιε; :hmmm:
Γιατί αν αυτό δεν είναι ταξί με ένα δις χλμ ............... ποιος βάζει βίδες στο ταμπλό του αυτοκινήτου του;
Θα μου πεις μπορούσες να βάλεις ταβανόπροκες...............

Βίδες στο ταμπλό. :s_crazy

Ελα μου ντε!

Ασε το αλλο... Που ειναι μωρε οι καμπυλες στο ταμπλο που δνε πιανει βεντουζα; Στην τελικη ρε Γιωργο, αν το ριξεις απο γκρεμο το αμαξι ποιος την μαμει την βαση; :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#862158 Γιωργη μην τους ακους.Μια χαρα ειναι :thumbsup:
φτιαξε και μια θηκη για το φραπε/φρεντο εσπρεσσο
Άβαταρ μέλους
By bill33
https://scontent.fbhx4-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/424896151_944439884154874_5753420879844012780_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=ccm-iFFSVBAAb4qrunT&_nc_ht=scontent.fbhx4-2.fna&oh=00_AfAo4dk4PCvVTD7XobhDb-OdNQWVqD3KdDeN6Tw_UcFgjg&oe=661DC907
Άβαταρ μέλους
By drdino
#862166 Πραγματικά όμως, πρώτα οι τάπες στις θύρες φόρτισης, τώρα οι βίδες στο ταμπλώ σαν ομάρ-ταρίφ, κάπου μπάστα ρε παιδιά :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#862167 Τουλαχιστον να εβαζε τις σωστες βιδες. Ή εστω ενα countersink στις τρυπες ρε γμτ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#862168 :lipsealed:

Ρε τι εκανες :tomato:

Η ταπα dino ξερεις απο τι βρωμα σωζει? :s_tongue
Βεβαια εχω και αυτο που κανει φοβερη δουλεια!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
Geo f1 έγραψε::lipsealed:

Ρε τι εκανες :tomato:

Η ταπα dino ξερεις απο τι βρωμα σωζει? :s_tongue
Βεβαια εχω και αυτο που κανει φοβερη δουλεια!!!
Εικόνα

Απορώ πού το βάζεις το κινητό και μαζεύει τόση μπίχλα :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Chris έγραψε:Τουλαχιστον να εβαζε τις σωστες βιδες. Ή εστω ενα countersink στις τρυπες ρε γμτ.

Επαναλαμβανω:
George_Prix έγραψε:Νταξ δεν ειμαι κανενας χασαπης κι εγω!

Γενικα καλλιτεχνης ειμαι σε οτι κανω στη ζωη μου. Το μνι καλλιτεχνια που εκανα προχθες με τη 2η ζελατινα ηταν η εξαιρεση, οχι ο κανονας. Και αυτο μαλιστα εγινε γιατι ειχαν αρχισει τα ματια μου τις σβουρες με την 1η ζελατινα. Τα ειπαμε... Η 1η ζελατινα ειχε μπει κανονικη καλλιτεχνια. Η αρρωστια μου ηταν το προβλημα σε εκεινη τη φαση.

Αυτη την ξενη λεξη που ειπες την ειχα δει παλια απο ενα μαστορι και μου αρεσε πολυ. Σημερα οπως εκανα τις τρυπες, ηταν το πρωτο που σκεφτηκα να κανω. Και χωρις καν το καταλληλο εργαλειο, απλα με ενα χοντροτερο τρυπανι την εκανα την πατεντα. Αν δεν το ειχα κανει, οι βιδες δε θα ηταν οπως τις βλεπεις τωρα, θα ηταν σαν το πεος 2-3 χιλιοστα ψηλοτερα.

Θα μπορουσα να συνεχισω το "σκαψιμο" και να χωθουν οι βιδες μισο χιλιοστο ακομα πιο μεσα. Η μεταλλικη βαση που τρυπουσα ηταν πολυ λεπτη ομως και θα ρισκαριζα να τη χαλασω. Οποτε σκεφτηκα "ασε μην εχουμε τα προχθεσινα παλι με την τελειομανια μου". Ασε που το λιγο παραπανω θα με πηγαινε απο την κατηγορια του "μερακλη" στο επομενο λεβελ του "υπερευαισθητου με τα αψυχα" που δε μου ταιριαξε καλα τελευταια.

Α και το πιο σημαντικο Κρις... ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ πως δειχνει, τη δουλεια μου ηθελα να κανω. Και με δεδομενο οτι σε ολη μου τη ζωη εχω αλλαξει απο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 βασεις στην καθε διαφορετικη σουπερ ντουπερ ιδεα/τεχνολογια που ακουστηκε (βεντουζα, αυτοκολλητο, μανταλακι στις περσιδες) και δε μου φτουρησε ΤΙΠΟΤΑ πανω απο λιγες μερες/εβδομαδες/μηνες, αυτη τη φορα εκανα το σωστο. Βεβαια εχασε σε μεταπωλητικη αξια η γρια και επεσε απο τις 3.000€ στις 2.999€ αλλα δε γαμεις... Οπως ειπα και νωριτερα στο Μουσατο "δε γινεται να τα εχουμε ολα δικα μας".

Μια καλη ιδεα για να μενουν οι βασεις στη θεση τους θα ηταν να αρχισω την ταριφαδικη οδηγηση. Αλλα οπως ειπα και στο φιλο μου το Ντιμη, αυτο δε θα γινει ουτε μεχρι να σβησει ο γαμημενος ο ηλιος.

Τσιμπα και μια φωτο που ειχα βγαλει για να εξηγησω στο γιο μου την ξενη λεξη που ειπες και να μαθει κατι μαστορικης φυσεως το αντρακι μου:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#862205 To φρεζάρισμα δεν είναι;
Ελπίζω μην είναι τίποτα καρόβιδες αυτές που έβαλες και να έχουν τρυπήσει κάτι απο κάτω.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bill33 έγραψε:To φρεζάρισμα δεν είναι;
Ελπίζω μην είναι τίποτα καρόβιδες αυτές που έβαλες και να έχουν τρυπήσει κάτι απο κάτω.

Εχω πει πολλες φορες οτι απο τεχνικα δε σκαμπαζω και πολλα κι επισης οτι αν και γενικα πιανουν τα χερια μου και κουτσα στραβα φτιαχνω οτι ασχοληθω, σιχαινομαι τη διαδικασια. Κυριως γιατι φρικαρω με την πιθανοτητα αποτυχιας και βγαζω τρελο αγχος. Τελος, εχω τα βασικα εργαλεια αλλα καμια σχεση με αλλους του αθληματος. Με οτι υλικα/βιδες/τρυπανακια/κατσαβιδια ειχα, με αυτα δουλεψα. Παντως το φρεζαρισμα σα λεξη ταιριαζει με αυτο που εκανα και φανταζομαι οτι ειναι αυτο που χαρακτηρισε ο Κρις ως countersink :s_dunno

Κατα τα αλλα αφου οι στροφες του κινητηρα ανεβαινουν ακομα κανονικα εκει ψηλα στα κοκκινα και δεν εχει απο εκει κατω κανεναν αεροσακο που να τρυπησα, σιγουρα δεν εχει γινει καμια ζημια που να μπορει να μου χαλασει τη ζαχαρενια. Για μενα μονο ενα ηταν το ζητουμενο και θεωρω οτι πετυχε. Να γινει τσιμεντο και να μην αρχισω τα καντηλια στην επομενη τουμπα βασης/τηλεφωνου οπως εχει συμβει δεκαδες φορες στο παρελθον :shifty: