Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By nikos
kostis20 έγραψε:
nikos έγραψε:Σκέφτομαι για τέλος μαιου

< Note >

Πήγα περυσι.Κοίτα τις τελευταίες σελίδες.
https://petrolheads.gr/viewtopic.php?f= ... &start=135

< Note >
Άβαταρ μέλους
By nikos
#862071 Σας διαβάζω αλλά από ξενοδοχείο?
Ένα προτεινόμενο από τον @gianik που είδα παραπάνω βγαίνει 2.000 για 5 νύχτες. Τρελό ποσό.
Χειμερινή περίοδος το έχει 1.000 ευρώ αντίστοιχα.
Δε λέω να είναι τζάμπα αλλά μη βγει παραπάνω το ξενοδοχείο από εισητήρια και διασκέδαση στο τελος

< Note >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
nikos έγραψε:Σας διαβάζω αλλά από ξενοδοχείο?
Ένα προτεινόμενο από τον @gianik που είδα παραπάνω βγαίνει 2.000 για 5 νύχτες. Τρελό ποσό.
Δε λέω να είναι τζάμπα αλλά μη βγει παραπάνω το ξενοδοχείο από εισητήρια και διασκέδαση στο τελος

< Note >

Για κοιτα αυτό.
https://www.google.com/maps/place/Aramu ... &entry=ttu
Άβαταρ μέλους
By nikos
kostis20 έγραψε:
nikos έγραψε:Σας διαβάζω αλλά από ξενοδοχείο?

< Note >

Για κοιτα αυτό.
https://www.google.com/maps/place/Aramu ... &entry=ttu
Κωστή φωτιά φίλε Εικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#862142 Απίστευτο :dizzy:
Πέρυσι το πασχα για 6 μέρες πληρώσαμε 1300 ευρώ για τετρακλινο :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By otso
#862146 Νικο να πω την |λογοκρισία| μου και γω , επειδη εχω τρελλα με τα αυτοκινουμενα , θελεις να το ψαξεις; Στο εξωτερικο γινεται χαμος πολλοι τα προτιμουν ασε που μπορεις να πας και βολτες ενα γυρω χωρις να σκεφτεσαι που θα μεινεις . Ιδιαιτερα αν νοικιασεις αμαξι δωσε κατι παραπανω .
Ασχετο αλλά στην μπαρτσα ειχα ξεχασει που ειχα παρκαρει το φιεστακι μου , παιδια μην σας τυχει.
Άβαταρ μέλους
By nikos
otso έγραψε:Νικο να πω την |λογοκρισία| μου και γω , επειδη εχω τρελλα με τα αυτοκινουμενα , θελεις να το ψαξεις; Στο εξωτερικο γινεται χαμος πολλοι τα προτιμουν ασε που μπορεις να πας και βολτες ενα γυρω χωρις να σκεφτεσαι που θα μεινεις . Ιδιαιτερα αν νοικιασεις αμαξι δωσε κατι παραπανω .
Ασχετο αλλά στην μπαρτσα ειχα ξεχασει που ειχα παρκαρει το φιεστακι μου , παιδια μην σας τυχει.
Ευχαριστώ φίλε για τη πρόταση αλλά προτιμώ ένα ξενοδοχείο με πρωινό και μετά να ξεκινώ τις βόλτες σε αξιοθέατα είτε με πόδια είτε με metro.
Δε θα νοικιάσω καθόλου αμάξι. Πιστεύω μέσα Βαρκελώνη θα είναι περιττό

< Note >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
otso έγραψε:...Ασχετο αλλά στην μπαρτσα ειχα ξεχασει που ειχα παρκαρει το φιεστακι μου , παιδια μην σας τυχει.
Μου θύμισες καλοκαίρι σε νησί, αντροπαρέα με 2-3 τζιπάκια. Ένα πρωί έλειπε το ένα, ο οδηγός του είχε γυρίσει με τα πόδια, μεθυσμένος και δεν θυμόταν που είχε μείνει από βενζίνη. :dizzy: Ψάχναμε στην τύχη τους δρόμους του νησιού μέχρι να το βρούμε. :lipsealed: Νεανικές τρέλλες.
Άβαταρ μέλους
By nikos
#863394 Παίδες ακυρώθηκε Βαρκελώνη λόγω μεγαλου κόστους για εισητήρια ξενοδοχείο.
Έχει μπει στο στόχαστρο για άλλη φορά.
Κλείστηκε Βιέννη και πάω στο τοπικό να διαβάσω τι και πως.....

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#863408 Πέρσι είχα ξεκινήσει να το κοιτάω για Βαρκελώνη και πέριξ fly & drive και είχα καταλήξει στην ίδια απόφαση. Μόνο αν βρω 3 βδομάδες να το κάνω από εδώ με σκηνούλα παίζει να μπορεί να γίνει. Είναι πλέον εντελώς εκτός οικονομικών μας δεδομένων.
Άβαταρ μέλους
By nikos
Corto Maltese έγραψε:Πέρσι είχα ξεκινήσει να το κοιτάω για Βαρκελώνη και πέριξ fly & drive και είχα καταλήξει στην ίδια απόφαση. Μόνο αν βρω 3 βδομάδες να το κάνω από εδώ με σκηνούλα παίζει να μπορεί να γίνει. Είναι πλέον εντελώς εκτός οικονομικών μας δεδομένων.
Από Μάιο και πέρα τα εισητήρια είναι στα 700-800 για δύο άτομα πήγαινε έλα και κάνα 1000ρικο το ξενοδοχείο με 2πλο κρεβάτι και πρωινό για 5 νυχτες.

Βιεννη είναι ακριβώς στα μισά τα εισητήρια και το αεροπλάνο για τις ίδιες ημερομηνίες

< Note >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#863487 Απο Μαιο και μετα Βαρκελωνη γινετε πλέον ο κακός χαμός απο κόσμο .Απο οτι μου ειπαν οι ντοπιοι ειναι τραγική η κατασταση.Οπότε δειτε το για νωρίτερα .Καλό καιρο εχει γενικά.