Και αν ήταν θα με είχε χωρίσει γιατί θα την έλεγα e-Golfω.
Obelix έγραψε:Εγω οπως είπα του εδωσα το επωνυμο αλλα και το όνομα του πεθερου.
Anonymous Founder έγραψε:Epic ποστ από otso, αυτό έχω να πω μόνον!![]()
Εγώ παιδιά δεν έχω, αν κάνω, ονόματα παππούδων ΔΕΝ δίνω, μέχρι στιγμής (με διαφορά) το Οδυσσέας για αγόρι και το Ηλέκτρα για κορίτσι θα διάλεγα.
Ου γαρ έρχεται μόνον βέβαια, και πρέπει να συμφωνεί και η γυναίκα, κλπ κλπ.
George_Prix έγραψε:Obelix έγραψε:Εγω οπως είπα του εδωσα το επωνυμο αλλα και το όνομα του πεθερου.
Κοψε τις μλκιες και πες ποση προικα πηρες
Obelix έγραψε:Μιας που ανέβηκε το θέμα ξανά να πω ότι πρέπει να είμαι ο μόνος Έλληνας που έχει δώσει στο παιδί του το επώνυμο της γυναίκας του
dimik έγραψε:Εγώ τον γιο θα τον πω Αία γιατί μου αρέσει, αν είναι κόρη Ελένη από την μητέρα μου ή Λυδία για διπλωματικούς λόγους αν και η πεθερά δεν θέλει να βρει το όνομα της.
Ο πατέρας μου έχει δηλώσει ότι θέλει το όνομα του για να υπάρχει διάδοχος με ίδιο όνομα επίθετο και του το έχω ξεκόψει αν και βλέπω ότι κατα βάθος στεναχωριέται, ο πεθερός από την άλλη είναι ψιλοαδιάφορος γιατί ξέρει ότι με κόρες προκοπή δεν θα δει
otso έγραψε:Το πούλησα το τομάρι μου otso... ακριβά, αλλά το πούλησα.dimik έγραψε:Εγώ τον γιο θα τον πω Αία γιατί μου αρέσει, αν είναι κόρη Ελένη από την μητέρα μου ή Λυδία για διπλωματικούς λόγους αν και η πεθερά δεν θέλει να βρει το όνομα της.
Ο πατέρας μου έχει δηλώσει ότι θέλει το όνομα του για να υπάρχει διάδοχος με ίδιο όνομα επίθετο και του το έχω ξεκόψει αν και βλέπω ότι κατα βάθος στεναχωριέται, ο πεθερός από την άλλη είναι ψιλοαδιάφορος γιατί ξέρει ότι με κόρες προκοπή δεν θα δει
Τον εβγαλες Αια ρε θηριο;
dimik έγραψε:...ακριβά, αλλά το πούλησα...
dimik έγραψε:otso έγραψε:Το πούλησα το τομάρι μου otso... ακριβά, αλλά το πούλησα.dimik έγραψε:Εγώ τον γιο θα τον πω Αία γιατί μου αρέσει, αν είναι κόρη Ελένη από την μητέρα μου ή Λυδία για διπλωματικούς λόγους αν και η πεθερά δεν θέλει να βρει το όνομα της.
< >
otso έγραψε:dimik έγραψε:otso έγραψε:Το πούλησα το τομάρι μου otso... ακριβά, αλλά το πούλησα.dimik έγραψε:Εγώ τον γιο θα τον πω Αία γιατί μου αρέσει, αν είναι κόρη Ελένη από την μητέρα μου ή Λυδία για διπλωματικούς λόγους αν και η πεθερά δεν θέλει να βρει το όνομα της.
< >
Ποσα εχουμε πει προτου τρακαρουμε με σκληρη πραγματικοτητα .
Τουλαχιστον εγω οτι κοροιδευα ολα τα λούστηκα.
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]